Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
25.4.08 12:13

Leni: Masírujeme po směru hodinových ručiček…ale co dáváme kapky, tak nás moc netrápí (ťuky-ťuky ťuk :wink: )
A taky mi Ada pokaždý prokopúne ten spodní díl, už jsme hold dlouháni :lol: 8)

Adél: u nás se udrncává na rukách v rychlozavince, ale taky umíme vytuhnout sami na mamince při odříhnutí viz foto :lol: :lol: :lol: :(jak kdy…le dopol a odpol je to jak na potvoru na rukou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.4.08 12:21

Týnko to znám :wink: Pěkná fotečka,
Lenčo já mám ten olejíček od Weledy,ale ten Sabík si taky pořídím,zkusím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.4.08 12:26

Zuločku, o té masáži nožiček byl tento týden příspěvek v Sama doma. Pár stránek zpátky tady o tom holky psaly. :D

Ještě k tomu bolení: já kolikrát nevím, jestli máme bolení, nebo si jen ten náš synek vyžaduje společnost a pozornost. :?: Obvykle mi usíná při kojení nebo když ho pak chovám a čekáme na odblinknutí, tak ho dám do postýlky, chvilku dobrý a pak začne kňourat, ale někdy se pěkně rozbrečí a řve a řve, dokud ho nevezmu do náruče. Pak ho trochu pohoupám a je klid a usíná. Ale jak ho položím, tak zase nanovo a takhle se to opakuje několikrát. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.4.08 12:31

Holky, ještě mám prosbu. Můžete mi, prosím, někdo písnout do vzkazů, jak se vkládají fotky do fotogalerie. Díky moc. :oops: Během víkendu bych tam chtěla vložit nějaké fotečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.4.08 12:59

Lenčo u nás je to taky tak nějak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.4.08 14:42

U nás je to podobné - ale když řve, tak většinou zkončím zase u kojení, i když zrovna jedl, takže nikdy nevím, z kterýho prsa mám pořád kojit :roll: . A pak se během kojení pokaká a kojím znovu a pořád dokola :lol: :roll: …

Jinak už jsem trochu ostříhala nehtíky, tak snad to pomůže. Kolotoč máme taky už nad postýlkou a taky pár hraček, ale moc se na ně ještě nedívá.
Včera jsem trochu zpanikařila, Beník pořád plakal a přišel mi horký, tak jsem měřila teplotu, ale neměl vysokou. Pak nakonec usnul a spal celou noc, kojila jsem ho jen jednou 8O . Taky jsem ráno měla docela zatvrdlý prsa :roll:

Jinak porod byl sice docela záběr, ale ta bolest se naštěstí zapomene a alspoň jsem prošla vším možným a příště vím, do čehu jdu :lol:

Včera jsem Beníkovi dala 5 kapek Sab Simplexu, měla jsem strach mu dát víc, protože je tam napsáno až od 3 týdnů, ale příště dám asi víc, když to dávali v porodce a Týnka taky píše, že dává víc :lol:

Už se mě asi budí Beník, tak jdu kojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.08 14:44

teda holky … ja koukam na ty vase casy kojeni a jak Vam spinkaji …
me se teda Sanel budi kazde 2-3 hodky, ale spise 2. i v noci.
Cuca tak 10-15 minut a pak vytuhne a jde do postylky a spinka.
Ani nevim jak poznam prdiky? Mala je zatim hodna, dneska u dr vse ok
Pribrala za tyden pul kg, takze uz mame 3850g.
Tak ja nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.08 16:39

Ahoj,konečne som sa sem dostala a super-tri nové miminka.

Gratulujem Janusa k Adamkovi

Gratulujem Jena k Ondráškovi

Gratulujem Amazonka k Deniske

• Všetkým prajem len to najlepšie,veľa šťastia,zdravia,radosti 
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.08 16:43

Ahoj

EvaM-ja mám jednu rychlozavinovačku na suchý zips,ale je to o ničom,stále sa to rozlepuje,druhú mám na opasok so sponou,tá drží oveľa lepšie.

Adel32-kolotoč ešte nemám,je objednaný,dúfam,že príde čo najskôr,ž ho chcem Sofinke dať,nech sa trošku zabaví aj sama.
Proti pneumokokom dám očkovať v treťom mesiaci,lebo vedia narobiť vážne veci,tak nech sa nám to vyhne.

Musím letieť,Sofinka sa zobudila,zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.08 16:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.08 16:50

Wenne prosim jak vlozim novy metrik??? Kam ho soupnout ten kod? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.08 18:06

Ahoj Adika,ten kód musíš dať do podpisu a odoslať,aby sa Ti zmenilo nadstavenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.08 18:09

Adika,kopírovala som ten druhý kód - BBcode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.08 18:18

Ahoj

Zebra a Beník-vitajte!!!
Ja dávam Sab Simplex len keď plače a nedá sa utíšiť,vtedy ju asi bolí bruško a dám jej 15 kvapiek.
Na kojenie ju nebudím,budí sa sama tak po dvoch hodinkách,no ak sa stane,že spí aj štyri,tak ju nebudím.Deťom sa nemajú trhať sníčky.
Nechtiky som strihala hneď ako sme prišli z porodky,dokonca ani nespí,pekne drží ručičku.V žiadnom prípade už nezapiluj,bude mať problematické nechtiky a budú sa mu štiepať.

Lenča-dík za pusinku pre Sofinku.

Katy1-nemúsiš sa ospravedlňovať,že si nevedela,že Nivea je až od troch mesiacov,nemôžeš predsa vedieť všetko,takže v pohode.
A čo je Vincentka?

Dnes sme boli na váženie a za jeden týždeň sme pribrali 700g,čiže máme rovné 4 kg.
Tak nás pochválili,že dobre papkáme.

Ozi ako vyvárate odsávačky?Ja v hrnci vo vode z vodovodu,no už je celá biela od vodného kameňa.Môžem do vody pridať ocot,alebo kyselinu citrónovú?Nemôže to ovplivniť kvalitu odsatého mlieka?

Majte sa krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.08 19:15

strasne mooooooooooooooc dekuji ! ! ! ! ! ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí