Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já teda nevím,Vítek zaspal svačinu,tak když se vzbudí,mám mu dát rovnou oběd?Ale to by zas odpoledne měl svačiny dvě,protože s jednou by do večeře nevydržel
A nebo teď svačinu-mlíko a oběd později?Naposled jedl v osm ![]()
Adél: Taky jsem to už musela jednou řešit
Dala jsem mu tehdy rovnou oběd a odpoledne musel mít dvě sváči
Takže bych mu radši dala teďka menší sváču a za dvě hoďky oběd a pak zase sváču
![]()
ahojky holky! Usnula mi Sanelina po obidku a ja jsem zasedla k pc, dojim polevku a jdu pokracovat v krasojizde … od rana uklizim, peru, zehlim, varim ![]()
Jinak hlasime ze mame doma vorvaně … neleze, ale snaha je, sudy uz jede krásně a dost ji to bavi … papa vsechno. Poridila jsem ji ten cucaci pytlik a to se muze utlouct. Jinak kojim, pak svaca, obed maso zelenina … svaca … a vecer kase a kojeni. Spinkame, obcas se budime, cucneme a spinkame dal.
Taky mame za sebou prvni virozu, kasel, nudle odsavani, des bes!
Plavat chodime … a zuby nemame ![]()
Vsem Vam preju krasny vikend a hlavne zdrava miminka!!!
U nás je už po O, poprvé jsem dělala sama svíčkovou, tak doufám, že bude té mojí tlupě chutnat
Adámek si hraje, tak mám snad chvilku na vás
Dneska asi ven nepůjdeme, jelikož začlo pršet a nějak se tam propašoval i sníh ![]()
Lucy: Jééé, další lezící miminkoooo
A že je tedy Tomík fofrník
Tak ať se ti podaří zdármě propačovat bramboru ![]()
Zebruš: My jsme se na zdrávce učilo o „kubíkových dětech“…když mamky dávaly dítkám hodně mít Kubíka, ale nenapadlo mě, že by to moh mít i kojenec
Adam mi nepřipadá oranžový, taky se mu snažím dávat tu skleničku, která obsahuje víc druhů zeleniny
Příští týden jedu do vedlejšího města přesedlat autíčko na zimáky a mají tam Plus, takže tam skočím koupit špenát (BIO) a zkusím mu ho přimíchat, už ho něměl dlouho… i tak jsem chtěla začít mu tam dávat domácí zeleninku do kupovaná, jenže ti moji trhovci už asi před zimou skončili a já nemám kde kupovat zeleninu
Takže budu muset zajít někam v Liberci…
Adél: To zase neníííí
Dneska má např. svátek Albert, to by bylo Adýsek a Berísek
![]()
Ahoj
Vy dávate Drobcom nejaké chrupky?Aké?Asi som tu zrovna nebola,keď ste o tom debatili.A môžu to už papať?A nedrhnú sa s tým?
Zebrička-Sofinka už od narodenia vyzerá,ako keby práve prišla od mora.Takže ak to s tou mrkvou preženiem,tak si to určo nevšimnem ![]()
Adel-tiež som skúšala Nestlé kašu a vždy sa tam spravilo milion hrudiek,tak teraz sme na nutrilone.
A tiež máme problém s tým,keď Sofi prespí nejaké jedlo,či jej ho mám ešte dať,alebo nie.Tak jej dám menšiu dávku vynechaného jedla a je to.
Ryntyntinka-gratulujem k sviečkovej,nech chutí.
Adika-ja som Sofinke kúpila netečúci hrnček,a fakt ju baví,ibaže budem musieť kúpiť nový netečúci hrnček,lebo tento tečie.A to som sa nepoučila a znovu kúpila niečo canpol babies.Už tú značku nechcem ani vidieť .
Katy1-aj u nás je hnusné a nechutné počasie
Papa
Tak Vítek se po poledni vzbudil a dala jsem mu oběd.Za hodinu si dá svačinu,asi mlíčko,abychom mohli jít ven.A pak uvidímaž se vrátíme,buď mu dám ještě svačinu a nebo později rovnou kaši…no je to věda
![]()
Wenee křupky jsou kukuřičné a pak ještě nějaké pohankové a jáhlové atd.,jak tady psala Zebruš,ale ty moc neznám.Klidně je můžeš dávat,Vítkovi teda moc nejedou,včera jsem to zkusila.Radši užužlává kůrku chleba,ale to se zas bojím,aby mu nezaskočilo.. ![]()
Týnko svíčkovou ![]()
Ahoj holky,
dneska jen v rychlosti, tatka ma dovolenou, tak itame po obdchodech a shani darky, za chvili jedeme do Olympie ![]()
Noc u nas opet naprd, 2 hodiny rval, nakonec skoncil v novorozenecke tasce v ohradce a spal od dvou az do sesti, tak to dnes asi znovu zkusime…
Zberus, super, ze je ekzem lepsi, jen tak dal
A krupky u nas jedou ve velkym, ale zatim jen kukuricny, ryzovy byly asi moc suchy a blbe se rozpoustely, tak sem je snedla
Jinak u nas ty krupky ji cela rodina, tak nestiham litat pro ty velky pytle ![]()
Lucy, gratuluji k lezeni! ![]()
Vcera jsem dala poprve mlecnou sunarku a slupl ji jako malinu a navic je hutsi, takze neni od toho celej mokrej ![]()
Katy, taovych nabidek na vozeni vyuzij
Kdyz jsme byli s barchou a segrou mali, tak nas taky hlidavali sousedky, vsechny uz byly v duchode a nemely co delat, takze toho mamka taky obcas vyuzila ![]()
S tou mrkvi mne to ani nenapadlo, ted ho budu asi furt zkoumat
A co muzes zpusobit hodne karotenu??? ![]()
Tak ja zase padim, vecer hlidaji tchanovci a jdeme do francouzske restaurace, uz se nemuzu dockat na beaujoalis ![]()
Holyyyy, u nás sněří jak o Vánocích
![]()
Wenee: Já dávám taky ty kukuřičné a dneska měl Adam i poprvé ty rýžové a taky šmakovaly
Se mi po nich vrhal
![]()
Holky tak jsme před třetí vylezli ven,začlo lejt,byla jsem ve spořitelně,v lékárně pro tu Sunarku a pak pro pečivo a zas jsme jeli domu
A Vítek spal 15 minut,asi ho vzbudily prdíky
Tak mi sedí na klíně,Jiřulku zabavily pohádky v telce a nějak to doklepem,než půjdou spát..
A manžel koupí véču v Kfc,až pojede z práce ![]()
Vítkovi teda bohužel ty křupky nejedou.. ![]()
ahoojte prepacte ze vas teraz zanedbavam, ale Matusko ma odvcera horucky, vklul s amu vcera zub, myslela som ze to z toho, ale dnes vecer znova nad 38, tak sa boim, ze to zo zubov nie je, alebo zeby s ahrnuli na svet dalsie?? no, ale blbe, ze ide vikend… ![]()
mamulky, vidim,z eresite kase a hrnceky.. a papanie.. tak nech sa darii.. nasmu ryzove chrumky chutia, najradsej ich stlaca v rucicke a teeeda vy uz skusate malinove kase… jeeeeeeej…
Weneee, drzim palce nehc ta slak netafi z tych hrncekov..
chrumkami s ada tazko zadrhnut, lebos ahned rozpustaju v pusinke…
a ostatnym mamulkam, nech sa darii vo vsetkom, na co sa len da spomenut..
nestiham vsetkym napisat, tak len takto vseobecne,,,
konecne bubak spi, ale neviem dokedy..
pappaa
Ahoj, tak cucací váček má velký úspěch
, Benda v něm snedl skoro celý banán a kus jablka a když jsem mu ho vzala, tak řval jak tur ![]()
Ale jak to umýváte? Ten banán z toho jde teda umýt dost blbě
Drhla jsem to ze všech stran, tak snad to tam někde nezůstane a nebude hnít ![]()
A já Bendovi ty křupky pořád žeru
, nejvíc ty jáhlový ![]()
Evelín , betakaroten asi dělá jen tu barvu, našla jsem toto http://www.ordinace.cz/…-vitaminu-a/
Zebruš pomalu taky uvažuju o tom váčku,Vítek je na něj velký adept.Napiš mi prosím tě kde jsi ho koupila,dík ![]()
Zuločku ať je Matuško brzy zdravý a snad je to jen od zoubků!
Adel , mám ho z MMB, mají buď jeden v balení nebo dva
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
koukám, že se tu bude cucat jak o život!
Zebři banán je prevít, taky jsem to drhla dost dlouho, ale co bychom pro ty naše bambulky neudělali, že?! Jinak ho můžeš i sem tam vyvařit, nic se mu nestane.
Zuli ať se Matuškovi uleví a nic z toho není!!!
Jinak brambora se dnes nekonala, nějak jsem nezvládala plotnu, tak jsme se s Jířou odbyli obídkem ze včera a Tomovi jsem vytáhla květákovou první lžičku. Cha chá ten mi to naservíroval! Květáková prskavka a konec, takže bez tý bláznivý mrkve se asi nehnem. Už vidim jak mu jí budu mazat na banán! ![]()
Dneska mi došel projekční kolotoč s různými melodiemi a nevím čím vším ještě. Vyhrála jsem ho v aukci a už jsem se nemohla dočkat až budou děťátka chrupkat aby si maminka mohla hrát
takže to jdu prozkoumat, štěstí, že se to dá hodně ztlumit!
Pápá