Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
21.11.08 11:37

Tak já teda nevím,Vítek zaspal svačinu,tak když se vzbudí,mám mu dát rovnou oběd?Ale to by zas odpoledne měl svačiny dvě,protože s jednou by do večeře nevydržel :roll: :nevim: A nebo teď svačinu-mlíko a oběd později?Naposled jedl v osm 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.08 12:38

Adél: Taky jsem to už musela jednou řešit 8O :lol: :lol: Dala jsem mu tehdy rovnou oběd a odpoledne musel mít dvě sváči :? Takže bych mu radši dala teďka menší sváču a za dvě hoďky oběd a pak zase sváču :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
21.11.08 12:43

ahojky holky! Usnula mi Sanelina po obidku a ja jsem zasedla k pc, dojim polevku a jdu pokracovat v krasojizde … od rana uklizim, peru, zehlim, varim :)
Jinak hlasime ze mame doma vorvaně … neleze, ale snaha je, sudy uz jede krásně a dost ji to bavi … papa vsechno. Poridila jsem ji ten cucaci pytlik a to se muze utlouct. Jinak kojim, pak svaca, obed maso zelenina … svaca … a vecer kase a kojeni. Spinkame, obcas se budime, cucneme a spinkame dal.
Taky mame za sebou prvni virozu, kasel, nudle odsavani, des bes!
Plavat chodime … a zuby nemame :-)
Vsem Vam preju krasny vikend a hlavne zdrava miminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.08 13:04

U nás je už po O, poprvé jsem dělala sama svíčkovou, tak doufám, že bude té mojí tlupě chutnat :! :D Adámek si hraje, tak mám snad chvilku na vás :wink: Dneska asi ven nepůjdeme, jelikož začlo pršet a nějak se tam propašoval i sníh :?

Lucy: Jééé, další lezící miminkoooo :D :D :D A že je tedy Tomík fofrník 8) Tak ať se ti podaří zdármě propačovat bramboru :D

Zebruš: My jsme se na zdrávce učilo o „kubíkových dětech“…když mamky dávaly dítkám hodně mít Kubíka, ale nenapadlo mě, že by to moh mít i kojenec 8O 8O Adam mi nepřipadá oranžový, taky se mu snažím dávat tu skleničku, která obsahuje víc druhů zeleniny :wink: Příští týden jedu do vedlejšího města přesedlat autíčko na zimáky a mají tam Plus, takže tam skočím koupit špenát (BIO) a zkusím mu ho přimíchat, už ho něměl dlouho… i tak jsem chtěla začít mu tam dávat domácí zeleninku do kupovaná, jenže ti moji trhovci už asi před zimou skončili a já nemám kde kupovat zeleninu :? Takže budu muset zajít někam v Liberci…

Adél: To zase neníííí 8) Dneska má např. svátek Albert, to by bylo Adýsek a Berísek :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.11.08 13:13

Ahoj

Vy dávate Drobcom nejaké chrupky?Aké?Asi som tu zrovna nebola,keď ste o tom debatili.A môžu to už papať?A nedrhnú sa s tým?

Zebrička-Sofinka už od narodenia vyzerá,ako keby práve prišla od mora.Takže ak to s tou mrkvou preženiem,tak si to určo nevšimnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
21.11.08 13:26

Adel-tiež som skúšala Nestlé kašu a vždy sa tam spravilo milion hrudiek,tak teraz sme na nutrilone.
A tiež máme problém s tým,keď Sofi prespí nejaké jedlo,či jej ho mám ešte dať,alebo nie.Tak jej dám menšiu dávku vynechaného jedla a je to.

Ryntyntinka-gratulujem k sviečkovej,nech chutí.

Adika-ja som Sofinke kúpila netečúci hrnček,a fakt ju baví,ibaže budem musieť kúpiť nový netečúci hrnček,lebo tento tečie.A to som sa nepoučila a znovu kúpila niečo canpol babies.Už tú značku nechcem ani vidieť .

Katy1-aj u nás je hnusné a nechutné počasie

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.11.08 13:40

Tak Vítek se po poledni vzbudil a dala jsem mu oběd.Za hodinu si dá svačinu,asi mlíčko,abychom mohli jít ven.A pak uvidímaž se vrátíme,buď mu dám ještě svačinu a nebo později rovnou kaši…no je to věda :roll: :D

Wenee křupky jsou kukuřičné a pak ještě nějaké pohankové a jáhlové atd.,jak tady psala Zebruš,ale ty moc neznám.Klidně je můžeš dávat,Vítkovi teda moc nejedou,včera jsem to zkusila.Radši užužlává kůrku chleba,ale to se zas bojím,aby mu nezaskočilo.. :roll:

Týnko svíčkovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
21.11.08 13:50

Ahoj holky,

dneska jen v rychlosti, tatka ma dovolenou, tak itame po obdchodech a shani darky, za chvili jedeme do Olympie :wink:
Noc u nas opet naprd, 2 hodiny rval, nakonec skoncil v novorozenecke tasce v ohradce a spal od dvou az do sesti, tak to dnes asi znovu zkusime…

Zberus, super, ze je ekzem lepsi, jen tak dal :D A krupky u nas jedou ve velkym, ale zatim jen kukuricny, ryzovy byly asi moc suchy a blbe se rozpoustely, tak sem je snedla :P Jinak u nas ty krupky ji cela rodina, tak nestiham litat pro ty velky pytle :roll:

Lucy, gratuluji k lezeni! :D

Vcera jsem dala poprve mlecnou sunarku a slupl ji jako malinu a navic je hutsi, takze neni od toho celej mokrej :wink:

Katy, taovych nabidek na vozeni vyuzij :wink: Kdyz jsme byli s barchou a segrou mali, tak nas taky hlidavali sousedky, vsechny uz byly v duchode a nemely co delat, takze toho mamka taky obcas vyuzila :wink:

S tou mrkvi mne to ani nenapadlo, ted ho budu asi furt zkoumat :roll: :lol: A co muzes zpusobit hodne karotenu??? :oops:

Tak ja zase padim, vecer hlidaji tchanovci a jdeme do francouzske restaurace, uz se nemuzu dockat na beaujoalis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.11.08 17:11

Holyyyy, u nás sněří jak o Vánocích 8O 8O 8)

Wenee: Já dávám taky ty kukuřičné a dneska měl Adam i poprvé ty rýžové a taky šmakovaly :wink: :wink: Se mi po nich vrhal 8O :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.11.08 17:44

Holky tak jsme před třetí vylezli ven,začlo lejt,byla jsem ve spořitelně,v lékárně pro tu Sunarku a pak pro pečivo a zas jsme jeli domu :roll: A Vítek spal 15 minut,asi ho vzbudily prdíky :roll: Tak mi sedí na klíně,Jiřulku zabavily pohádky v telce a nějak to doklepem,než půjdou spát..
A manžel koupí véču v Kfc,až pojede z práce :-)

Vítkovi teda bohužel ty křupky nejedou.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
21.11.08 18:09

ahoojte prepacte ze vas teraz zanedbavam, ale Matusko ma odvcera horucky, vklul s amu vcera zub, myslela som ze to z toho, ale dnes vecer znova nad 38, tak sa boim, ze to zo zubov nie je, alebo zeby s ahrnuli na svet dalsie?? no, ale blbe, ze ide vikend… :?

mamulky, vidim,z eresite kase a hrnceky.. a papanie.. tak nech sa darii.. nasmu ryzove chrumky chutia, najradsej ich stlaca v rucicke a teeeda vy uz skusate malinove kase… jeeeeeeej…

Weneee, drzim palce nehc ta slak netafi z tych hrncekov..
chrumkami s ada tazko zadrhnut, lebos ahned rozpustaju v pusinke…

a ostatnym mamulkam, nech sa darii vo vsetkom, na co sa len da spomenut..
nestiham vsetkym napisat, tak len takto vseobecne,,,
konecne bubak spi, ale neviem dokedy..

pappaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.11.08 19:00

Ahoj, tak cucací váček má velký úspěch :D , Benda v něm snedl skoro celý banán a kus jablka a když jsem mu ho vzala, tak řval jak tur :lol:

Ale jak to umýváte? Ten banán z toho jde teda umýt dost blbě :? Drhla jsem to ze všech stran, tak snad to tam někde nezůstane a nebude hnít 8O

A já Bendovi ty křupky pořád žeru :oops: , nejvíc ty jáhlový :lol:

Evelín , betakaroten asi dělá jen tu barvu, našla jsem toto http://www.ordinace.cz/…-vitaminu-a/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
21.11.08 20:05

Zebruš pomalu taky uvažuju o tom váčku,Vítek je na něj velký adept.Napiš mi prosím tě kde jsi ho koupila,dík :wink:

Zuločku ať je Matuško brzy zdravý a snad je to jen od zoubků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.11.08 20:21

Adel , mám ho z MMB, mají buď jeden v balení nebo dva

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.11.08 20:51

:lol: koukám, že se tu bude cucat jak o život!
Zebři banán je prevít, taky jsem to drhla dost dlouho, ale co bychom pro ty naše bambulky neudělali, že?! Jinak ho můžeš i sem tam vyvařit, nic se mu nestane.

Zuli ať se Matuškovi uleví a nic z toho není!!!

Jinak brambora se dnes nekonala, nějak jsem nezvládala plotnu, tak jsme se s Jířou odbyli obídkem ze včera a Tomovi jsem vytáhla květákovou první lžičku. Cha chá ten mi to naservíroval! Květáková prskavka a konec, takže bez tý bláznivý mrkve se asi nehnem. Už vidim jak mu jí budu mazat na banán! :-))))

Dneska mi došel projekční kolotoč s různými melodiemi a nevím čím vším ještě. Vyhrála jsem ho v aukci a už jsem se nemohla dočkat až budou děťátka chrupkat aby si maminka mohla hrát :lol: :lol: takže to jdu prozkoumat, štěstí, že se to dá hodně ztlumit!

Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital