Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
23.11.08 17:58

Marťo: Musíš na fotce: Kliknout na vlastnosti a tam tu její adresu pak jí sem vložíš s img před a vzadu :wink:

Od nás jedna „hačací“ :)

http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_8014.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.11.08 20:03

Ahojky, my budem mít taky umělej stromek, ale zatím nevím jak pořešíme, aby se k němu Pája nedoplazil, zatím tu nemáme žádnej nábytek, tak ani nemám na co ten strom postavit. Jinak z dárků pro Páju mám nějaké oblečení, jídelní židličku, autíčko, a pískací hračky. Dneska jsem od Páji dostala první pusy, oslintal mi půl tváře a byl spokojenej :lol:

Amazonko: ahoj, taky koukám, jak máš šikovnou holčičku…

Marti: pěkné fotky z prochajdy

Adel: já dneska dala taky prvně kombinézu, měl pod tím punčošky, dlouhý bodýko, teplej svetr a šálu, čepici a rukavice, v kočáru fusak a přišlo mi, že mu byla trochu zima…pak jsem si doma všimla, že je mu kombinéza malá, prostě jsem jí nemohla dopnout, zip u krku byl nějakej poničenej, takže se Pája ještě poškrábal na bradě…

Zelvi: kdes sehnala ty otisky nožiček, taky by se mi to líbilo…

ještě jsem se chtěla zeptat na ty šťávy z ovoce, jak je přesně děláte?

Wenee: Pája taky pěkně škrábe a když je rozdováděnej a nosím ho, dokáže se zakousnout i do krku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.11.08 21:16

Ahoj holky,

tak dneska jsme se vydali na prochazku cela rodina a Stepan byl nabaleny jak eskymak. Mel body, puncochace, triko s dlouhym rukavem, kombinezu, fusak, teplou deku a nanoznik. Ale spal jak jezevec :D

Tynko, hezka sedici fotka :D Stepan si dneska z kolinek tak napul sedl, spis tak jaksi lezerne na bok :D

Terko, tu stavu jsem vyvarila z ovoce, ketre jsem povarila s vodou. Nevim, jak to delaji holky, ale ja uvarene ovoce ve vode rozmackam a pak to sliji pres sitko. Pyre davam na lzickach a stavu jsem dala do flasky.

Veru, tak tu masaz asi zkusim :wink: Jinak to je teda pech s tema otiskam :? A co Ti na to rekl manzle, ze jsi mela porad dost casu :?: :twisted:
Jinak k te diete mi doktorka rikala, ze u dospelych uz jidlo na atopak moc vliv nema, ale ty nejvyraznejsi alergeny, u kterych vim, ze mi to zhorsuji, mam vynechat. U me je to asi cokolada, ktere se ted vyhybam a pak asi orechy ve vanocnim cukrovi…

Zulocku, tak co Matusko? Uz je mu lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.11.08 21:23

Ha haaaa, Amazonkoo , ja uz tu fotku videlaaa 8) :lol: Koukala jsem do diskuze Brno, co ze je to jako za diskuzi (ja vzdycky smiruju ruzny diskuze :wink: ) a zrovna jsem tam na ni narazila!! Je to super!! 8O Cucim jak puk… Deniska je fakt sikulka…

Marti , bozi zasnezeny fotky.. Tady bylo taky pekne bilo, ale je to mesto, ze jo, za chvili bylo po snehu, neco zbylo, ale je to prd, tam u Vas to je paradni!!

Adel , ja byla s kombinezou jen jednou, to jsem Domcu nesla v satku, takze mel taky, jak uz tu psaly holky, puncochace, ponozky na nich, nahore bodycko s kratkym a tricko s dlouhym a mikinu, cepici a rukavice. A bylo mu teplo. Kdyz ho vozime v autosedacce a jdeme jen na kousek ven, tak ma jen puncochace a kalhoty a stejnej vrsek co predtim, navic zimni bundu a bavlnenou deku a zima mu neni.. Me rikala Dr. i nase cvicitelka, ze ty atopicky deti by se nemely moc nabalovat, aby se nezpotily.. :roll:

Terko , koupila jsem to na www.babyotisk.cz, vypadalo to docela dobre a jak jsem dnes pochopila, musi se opravdu dodrzet jejich postup, kontrolovat stav tvrdnuti a tak, jinak to muzes vyhodit do kose :oops: 8) Jojo, zatraceny Emimino :lol:

No a koupili jsme zidlicku, tuto:
http://www.malvik.cz/…al/16162.jpg

Huraa, mam radost, pekne se nam hodi do kuchyne a libi se nam obema :wink: Chci se Vas zeptat, kdyz deti jeste nesedi, neprijde Vam, ze jsou v te zidlicce tak jako zhroucene?? Me to prislo blby i v tom kresilku, kdyz jsem ho krmila, ale v ty zidlicce jeste horsi :roll: Abych mu neznicila zadicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.11.08 21:29

Evelin , manzel jen rikal, at uz jdu, ze to asi tvrdne a tak, ale nastesti mi moc nevynadal :wink: Ale ja jsem byla sama na sebe fakt nasr… :evil: Clovek to koupi, pak se s tim patla a prd z toho :roll: Priste zadny Emimino, pekne budu hlidat tvrdnuti hmoty 8) :oops:

Aha, tak s tim atopakem u dospelych jsem to nevedela, to je stejne zajimavy, ze to nema vliv… 8O

Tak dobrou noc holky, hodne deti, zadne hadky a vubec (my se prave trochu chytli, manzel delal ukol z francouzstiny, vzdycky chce, abych mu radila a pak me rika, at ho furt neopravuju a tak, takze mu rikam, ze se na nej priste vyprdnu......... jak maly deti :wink: ). Dobroooooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.11.08 21:33

Veru já Vítka do židličky dávám už delší dobu,aby jakoby jedl s námi,taky se pěkně kroutí a hroutí,ale sedí tam tak 5 minut,než se nají,tak to snad nevadí :wink: Občas ho krmím i v lehátku.. Židlička moc pěkná :D

Teri Vítek má kombinézu po bráchovi a to byla sekáčová,ale vypadá docela pěkně,chtěla bych mu koupit ještě nějakou novou a krásnou.Tahle mu je kupodivu dobře,na to že je vel 6-12 měsíců,což je mu většinou malé :roll:

Týnko pěkná sedící fotka :D Ty děti jsou tak sladký :wink:

Vítka před devátou vzbudilo kakání,tak jsem ho přebalovala a natahoval ke mě ručičky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.11.08 21:48

Tak tu s manžou právě zkoumáme jestli ta Amazončina fotka není nějaká fotomontáž!!! :lol: :lol: Dělám si samozřejmě srandu, Deniska je teda zlatíčko nejšikovnější!

No a Adámek je taky šikulka, takhle ukázkově sedět!!! :potlesk:

Já teda bohužel záznam naší dovednosti nemám, Tomáš mě včera spíš vyděsil. Nejprve si totiž klekne na čtyři, pak napne nohy a udělá tunel a nakonec se nožkama odrazí a škočí dopředu, samosebou ksichtíkem napřed. Čekala jsem še až vyplive chlupy z koberce, tak že začne řvát, ale on jen čučel jak puk a po chvilce to už dělal znova. Nebo si klekne proti zdi a začne se houpat, pak na mě tak vyčítavě kouká, proč ho bolí hlava! :roll: :lol: Takže ačkoliv Ježíšek přinese Juráškovi lyžařskou helmu, tak největším adeptem na její nošení bude asi Tomáš!

Jo kolotoč dobrý, ta projekce sice nic moc, ale za ty peníze jsem spokojená. Jířovi jsme kdysi koupili kolotoč na dálkový ovládání a to byl kšunt příšernej a stál nás víc jak 1000,–, tohle je alespoň bytelný, nehraje to falešně a i to příjemně vypadá.

No jdu zahnat drakouše Jirouše do hajan, byl na víkend u babči a už mu zase nějak klesla morálka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.11.08 22:28

Ahojte :lol:

Tady je taky nasněženo a nemáme přezutý auto, takže ptáčky vezeme do Brna až v úterý :?

Děkuju všem za tipy na dárky, snad něco najdem :)

Týnko , papouchy dávám pryč, protože už na ně nemám tolik času a taky kvůli manžově alergii na peří a Beníkově ekzému - a co kdyby zdědil alergii na peří. Ale docela mě to mrzí, máme je ráda :cry: . No, snad jim v novém domově bude dobře. A třeba se k papouchům jednou vrátím, až budou děti větší (nebo až budu v důchodu a budu se nudit :lol: )
Adámek na té fotce vypadá tak roztomile a krásně mu rostou vlásky, že?

Wenee , i Beník hrozně štípe a škrábe - nehty mu stříhám skoro pořád. A ráno, jak vstane a já třeba ještě pospávám, tak mě skáče na obličej a kouše do nosu a slintá na mě :lol:

Želvi , taky jsem chtěla otisknout Bendovi nožky, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. A pěkná židlička. Já jsem zkoušela dát Bendu do té obyč dřevěné u mamky a vyklal se na obě strany, tak nevím. My ještě krmíme v lehátku :)

Adel , já ti s oblečením neporadím, já na Bendu vždycky nacpu plno vrstev, ale nevím, jestli to zase není moc :roll:

Marťo , pěkný fotky (ale chtělo by to sněžný řetězy na kola :lol: )

Amazonko , Deniska je super šikulka, to už ti fakt končí pohoda, za chvilku ji budeš honit po bytě :lol:

Lucy , to skákání čumákem napřed děláme taky. Už mi takhle skočil i z postele (naštěstí na peřinu :roll: ), a most dělá taky a leze po špičkách a pak se rozplácne nebo skočí :lol:
Alspoň máš nápad na Vánoce - http://www.simplybaby.co.uk/…ety_hat.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.11.08 08:35

Ahojte holky,
zdravím jen v letu
u nás nic nového, nelezem ani si nestoupáme a ani neplazíme. Otáčí se docela obstojně a máme furt ty dva zuby. V noci nespí, čekám kdy ho to přejde, u nás v 2kk bytě bohužel nejde moc aplikovat metodu vyřvání.

Přejem malým oslavencům vše nej k sedmiměsíčninám :srdce:

:-)

PS: zima jako v :-) , a já budu muset na:,–(it sporťák. Dneska naposled s hlubokou korbou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.11.08 10:30

ja len na rychlo:
ak, dnes je uplne fit 36.9 boli sme u dr. , ze 6.choroba, ze ma vyrazky, teraz ich mal viac..... sem tam taku pidi, tak to som si teda nevsimla a jednu som aj videla doma .. ale teda to bol taky maly prd.. ona, ze mu to mohlo vyliezt aj teraz v cakarni… a ze ked je kojeny, mal jemnu formu.. ze mozno vyrazky este nabehnu aj vo väčšom počte, . tak dobre, najhoršie za nami. a tešííím sa, že to máme z krku, aspon dufam
ze ked uz nema teploty, nemoze to ziadne dietatko od neho chytit..
ale neviem, kde sme to chytilii
ozaj, moze to mat aj dospely, ale ze sa to neprejavi… alebo len alokedy v mini forme..

a ze keby to boli zuby, tak jednorazovka a potom prerezany zubok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.11.08 10:37

Ahoj holky,

Zuločku tak super,že je to „jen“ 6.nemoc :roll: :wink:

Katy sporťák je v pohodě! :wink:
Zima mě neba,nedá se jít na hřiště ani do lesa,
navíc je tu ledovka,takže musím držet Jiřulku za ruku :roll: Chodíme teď ven až po obědě,takže dopoledne se musíme zabávať doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.11.08 11:23

Tak naše cesta do školky byla jedna velká klouzajda. Ustáli jsme to a nespadli, ale měli jsmě na mále několikrát. Jen tak z dálky jsem viděla mini traktůrek, který měl sypat, ale jednou se z něj cosi vysypalo a pak už jen opravují. Ještě teď jsou na stejném místě a šťouraj se v tom. Opět letošní zima naše silničáře překvapila :roll: :roll: :roll: (jako každý rok)

Byla jsem si ve sklípku pro zimní boty a teda to bych nevěřila, kolik toho člověk nashromáždí :oops: :oops: . Jenže mám skoro vše na podpatku (do práce), tak zase teskním, že nemám co na sebe a žádné boty. (manžel má ze mně radost velikou :lol: )

Tak zase běžím
mějte se páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.11.08 11:43

Ahoj holky!

musim se pochlubit, u nas uz druha noc bez rvani! Zase se probudil kolem jedne hodiny, tak jsem ho soupla do novorozenecke vlozky a pak do ohradky do kuchyne a trosku si zabekal a byl klid 8O :dance: Kojila jsme ho pak ve crtyri a v sest jsem si ho vzala do postele, ale to uz mi nevadi, hlavne, ze nerve :D A vcera spal dokonce bez nocniho kojeni do pul sedme!
Pokojicek budeme resit az po Vanocich, tak zatim to budeme praktikovat asi takto :roll: :twisted:

Veru, krasna zidle! Ze je to peg perego? Taky jsme se na ni divala, ale nakonec jsme koupili levnou a lehkou z ikei. Rekli jsme si, ze pak radsi koupime drazsi a bezpecnou autosedacku…
Jinak s tim ekzem jsem taky byla prekvapena, ze ta drsna dieta pomaha jen detem a Stepan ma porad trochu zarudlej krk, ale jinak je dobrej.

Zebrus, tak papouchy pryc? :( A to jste jim zrovna udelali venkovni volieru… Ale zase lepsi nez aby stradali nedostatkem casu a vy alergiema :wink:

Zulocku, tak zahada vyresena :) Tak ssta nemoc za vama ted uz „jen“ zvladnout ty dalsi detsky nemoci :? :wink:

Katy, ja taky nemam vecne co na sebe na boty, idkyz skrine i botnik jsou plne :lol: Ale manzel je na tom podobne, tak si nemame co vycitat 8)
A to jsi dobra, ze jste tak dlouho v hlubokym! Stepan se do nej sice vesel, ale uz se hrozne nudil, tak jsme vymenili za sportak a je klid :wink:

Holky, pecete uz nektera pernicky?

Jo a davate nektera uz detem pecivo? Ted jsme narazila na diskusi, ze klidne zkouset davat lepek uz po 6.mesici. Popr, jak jste na tom s mlecnymi vyrobky?Taky uz davate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.11.08 12:16

Ahoj holky,
teda vy jste toho stihly napovídat!!! 8O :lol:

U nás už druhá děsná noc :evil: Silvinka pořádá mejdan od půlnoci do dvou :evil: hlasitě si cucá prstíky nebo rovnou řve… :roll: a to ji samozřejmě nakojím, jakmile mě vzbudí… dřív hned zase zabrala, ale teď! Včera jsem s ní ponocovala já, dneska manžel… Dneska ji přesuneme k Ondrovi do dětského pokoje, jeho třeba to cucání rušit nebude :?: On sice spí krásně, ale co z toho máme… :roll: :?

Veru , ty babiotisky mám taky, pro nás i pro babči k Vánocům :wink: ale ještě jsme se k tomu neodhodlali… Pořád říkáme „tak příští víkend“ :wink: Tak jsem zvědavá, jak uspějeme my :? Ale vypadá to sladce!

Amazonko , ty jo, to jsou pokroky!!! 8O Paráda!!! :D

Evelíno, taky jsem četla, že lepek se má zavádět už kolem 6 měsíců, kvůli prevenci alergie - ale ono jde hlavně o to, aby se zavedl v době, kdy ještě člověk kojí (že ochranné látky z MM zabrání alergii, velmi laicky řečeno :oops: ), a to já hodlám ještě dlouho, takže s pečivem nespěchám. Dávám zatím jen zeleninku k obědu, kaši k večeři a dnes dostane Ondra poprvé ovocnou svačinu - banán. Jdu na to raději pozvolněji, myslím, že není kam spěchat, ale to je samozřejmě věc názoru. :wink:

Jinak děti už zbaští každý 220 g zeleniny a Silvinka měla včera poprvé kaši, vyzunkla 140 ml (napoprvé jsem dala míň, radši) a hlasitě se sháněla po nášupu 8O tak dneska dostane 180 ml a uvidí se. Jsem zvědavá, jestli to bude mít vliv na noční mejdany :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
24.11.08 12:33

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste už některá přestala po obědě děti dokojovat :?: Já už bych polední kojení ráda vynechala - včera to tak bylo, protože jsem byla pryč, a v pohodě :D Akorát mi děti moc nepijou, jen si tak cucly - mám tu fenyklový čaj s jablkem (dostala jsem od kamarádky, hotový výrobek, bio). Ale přijde mi, že ta zelenina obsahuje spoustu vody, tak by to snad nemělo vadit :?: Samozřejmě budu pití průběžně nabízet, ale kojení bych už ráda odourala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí