Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2345
23.11.08 08:18

Ahoj holky,
u nás noc děsná, nejdřív jsme se celý večer hádali :( a pak Zubejda ponocovala, takže jsme spali jen od půl druhé do šesti :? To jsem ji kojila a ona pak ne a ne usnout, tak už jsem vypěnila :evil: v sedm jsem definitivně vstala, zavřela ji do pokojíčku a nechala ječet :oops: a když se uklidnila, poslala jsem za ní Járu, tak teď už skoro hodinu oba spěj. Mezitím samozřejmě vstával Ondra, takže teď se tu kolem mě plazí a já si zklidňuju nervy už třetím hrnkem čaje… :roll:

Taky mám od Zubejdy trochu pohmožděné prso, pálí to jak čert, tak jsem to už dětem musela vyměnit a snad mi to s Bezzubkou zregeneruje :wink: U druhého prsa zatím zvládám Silvinku v pohodě… uff…

Teri , teda to je opravdickej Zubejďák! 8O :lol: Takhle veliký zuby naše malá nemá!!! :lol:

Veru , ještě jednou moc díky za to podrobné vysvětlení ohledně rodičovské, jsi fakt zlato :D

Zuli, to je paráda, že máš dárky takhle krásně vymyšlené! :D Já mám taky tentokrát podrobný seznam :wink: a taky budu Járovi mj. kupovat pásek :wink: Dneska se po něm poohlédnu, jdu totiž na oběd se dvěma kamarádkama z diskuse Těhotenství s dvojčátky - uvidíme se poprvé od porodu :roll: Jdeme na oběd a pak trochu nakupovat dárky :wink:

Holky, s tou převařenou ovocnou či zeleninovou šťávou je to super nápad, vy jste šikulky! :D Taky to vyzkoušíme!

Jinak Ondra teď dělá den ze dne větší pokroky - v pátek zkoušel krčit kolínka a dneska už - poprvé - na nich péruje, je to sranda sledovat :lol: pohybuje se tu kolem mě „přístrkem vzad“, zvedne kolínka i zadek a tím se pošoupne dozadu, zatím mu nedošlo, že může nožičky střídat :wink: A jeje, zalejzá pod gauč, tak jdu na něj! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.08 08:48

Dobré ránko,

u nás přes noc opět nasněžilo, tudíž je to u nás jek v Sněhovém králoství :D A toto počasí by mělo vydržet prý až do pátku 8O … noc u nás ucházející…, ale to ráno! :evil: Nejdřív zvracela Arina v pokoji, potom příjdu nahoru a uklízím to po Mendy na gauči a jako bombonek jsem ještě objevila jeji loužičku :evil:

Simi: My jsme max. baštili těch 220g, ale to bylo jen párkrát, většinou těch 200g a teď jsem ráda, že dá minimun-tedy 150 g, ale včera jsem mu tam propašovala červevnou čočku 8) MMCH, prosím, za kolik kupuješ ty 190g Hippky?? Díky :wink:

Zebruš: Mě taky chutnají chrupky, hlavně ty kukuřičný 8)
Jůůůj, a co to že se musíte prodat ptáčky??? :(

Dárky..... hračky kupuju na netu (objevila jsem celkem slušný e-schop)-hračky budu kupovat Adámkovi (ale tomu spíš k svátku :) ) a jinak mu asi koupím pod stromeček to aktivní chodítko, brácha mu hračku (kterou mu vyberu v tom e-schopu), Tobiáškovi(synovec) mám z C-Ačka soupravičku tepláčků a mikči a ještě k tomu koupím knížku říkadel, Natálce (neteř) mám pyžánko a ještě hračku (to už pro roční slečnu), švagrovým (3-krát) kosmetiku od Avonu plus nějaká ta drobnost, ségře -překvapivě chtěla takové ty gumové pantofle (ale jen na zahradu) a ještě k tomu něco vymyslet…švárovi něco co a teď nevím, jak se to přesně jmenuje…? Bráchovi asi mikinu, Radek si vybral autorádio, mamce asi kvalitní liftingový krém (ta má ráda to Yes Rorcher-bo jak se to pořádně píše :oops: , taťkovi ještě nevím, ale ten je oříšek každý rok! U nás se ještě pořád píše Ježíškovi 8) :lol: :lol: :lol: Sice už taky né jako dřív :wink: :wink: :wink:

Jo, a k té výzdobě: U nás je tedy jedině stormeček „živý“, vždycky máme jen borovičku 8) A máme ho taky na zemi nebo ho máme na podstavci s ubrusem, takže ho budeme muset každopádně přídělat (naši to tak taky dělali), pak máme ostatní výzdobu v obýváku, v kuchyni, v dvou oknech do ulice máme dva svícny, adventní věnec v kuchyni na stole a pak ještě na vstupních dveřích, ale ten je už bez svíček :lol: :lol: :lol:

Veru: Thajské masáže musely být tzv. eňo-žůžo 8) 8) Mamka s tetou taky vloni dostali k Vánocům poukaz a vážně je to prima dárek! :D A jaký byl Batmen?? Líbil?? Taky mám ráda filmy tipu Ivon-man 8)

Téda, teďka tady řádí Adámek po celým obýváku…budu muset po jeho ručičkovém nájezdu všechno čistit Ironem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.08 09:02

Simi: To Adam si zrovna hraje z mojí učebnicí :lol: :lol: Jsou to šikulky :wink: Noc ani trošku nezávidím, snad ti kamarádky a nakupování dárků spraví náladičku :wink: :wink: :wink:
Já jsem zase po 3/4 hodině intezivního uspávání též naštvala, šla jsem k bráchovi do pokojíku (spí stále u přítelkyně) a tam jsem ho taky nechala 3-4 minutky vyřvat, pak jsi ho vzala k sobě a už byl jak zlatíčko a uspala jsem ho skoro hned a ráno když odcházel Radek do práce jsem mu říkala, že musíme pořešit nějak to Adamovo noční spaní, už si navykl, že ho vezem do postele a spí se dál, jenže poslední 4 noci ho uspávám okolo té 3-4-té hodiny po hodině a to mě vážně neba! Chtělo by to jeho pokojík a to u našich nepůjde…

Terko: Pavlík je krásně zabaté miminko 8) :wink: :wink:

Taky jsem zkoušela dávat převařenou šťávičku od ovoce, ale jelikož jsem ho vařila hodně na jednou, tak jsem z té šťávičky dělala i kaši :wink: :wink:

Adél: Adam taky nechtěl ze začátku baštit banán…zkus mu ho propašovat do přesnídávky :wink:

My jdem svačit a pak taky něco dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
23.11.08 09:29

Ahoj

Krásne dobré ránko.U nás je nádherne,všetko biele a krásne sneží,nádhera.
Aj keď mám radšej leto,zasnežená krajina je krásna.

Inak máme štvrtý zúbok.Horšie však je,že Sofi s nimi začala hrozne škrípať,bojím sa,že si ich zničí.Nechápem prečo to robí.

A aj Vaše miminká sú také nebezpečné?Sofi škriabe jak mačka,štípe a hryzie,dokonca aj v noci zo spánku.Strašne ju to baví.

Tak idem variť,sedím pri notebooku,ako keby som nemala čo robiť a pritom musím variť,upratať,poobede návšteva a potom ideme zase mi svokre,má meniny.Takéto nabité nedele nemám rada,radšej by som si vegetila a povalovala sa.

No prchám,lebo to nepostíham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.11.08 09:39

Dobré ránko,

tak u nás chumelenice a zima,Vítek spí,Jiřulka kouká na Bořka stavitele a já tu sedím v županu.Manžel je do večera v práci :(

Wenee já mám naštěstí uvařeno od včera,vepřové kotlety na šlehačce s bramborem,musím jen uklidit a pověsit prádlo.Buď ráda za nabitou neděli,my tu budem celý den sami :roll: A už 4 zoubky 8O :wink:

Týnko zkusím ten banán později,ale byla to legrace,jak dělal.že se dáví :lol: ,jsou to komedianti :D

Zuločku snad jste v pořádku!

Teri super fotky :wink:

Dárky zatím žádné nemám,budem kupovat jen drobnosti a větší dárky jen dětem.Pro Jiřulku má manžel spoustu hraček,ani nemám přehled :roll: :wink: Jinak stromeček máme živý a dáváme ho na stolek od singrovky :D Ale na Štědrý den budem u mámy a ta má umělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.11.08 12:13

Ahoj holky,
hlasime se ze zasnezene Prahy :lol: Je to paraaada, ja mam teda taky radsi leto a teplo, ale zasnezeno taky miluju! :wink: Vetsinou teda jen na horach, ale kdyz se zadari i ve meste.. parada… :lol:

Evelin , ja mam thajske masaze fakt rada, je to trosku jine nez normalni, nekomu treba nemusi vyhovovat ty ruzne tlaky, ale me to fakt bavi, taky to, ze to delaji Thajky, mam rada tu autenticitu 8) :lol: My vzali Domcu sebou, oni ho tam nunali a dokonce asi pul hodky si tam s nim jedna hrala a on nic, cucel a smal se 8)
A nechces skusit na ten ekzem taky dietu?? :wink: Treba mlecnou nebo nejaky ty agresivni potraviny? Treba by to pomohlo… :nevim:

Zebrus , ty masticky jsou fakt chutny :lol: Ta hneda fakt smrdi a spini veci, to jo, ale taky mi prijde, ze docela pomaha… Tatka mel jednou podobnou na pasovy opar, hnus, ale pomohla mu rychle a ja mela neco podobneho na oblicej, to byla taky radost, ale taky to pomohlo… :roll:
Jo a nam taky doporucovali, koupat se z vyvaru z ovesnych vlocek nebo v mlece, ze to pomaha…
Fenistil mame taky, dostali jsme pro velky uspech Zyrtec, od pul roku, ale ja se vratila k Fenistilu, me ten Zyrtec prijde moc silny :evil:

No, k Vanocum obema rodicum davame kalendare :oops: a taky otisky nozicek v darkove kazete a pak mozna jeste neco dokoupime, nejakou kosmetiku nebo tak, ale jeste nevim poradne co 8) Segra s klukem dostanou nova prosteradla a povleceni ze ScanQuiltu, prali si to, druha segra s klukem asi neco do noveho bytu 8) Jeste, ze se ted stehovali, jinak bych nevedela :oops: Manzel si jeste nenapsal, planujeme to udelat dnes, my si za okno vzdy davame obalky, kam ten druhy chodi smirovat :lol: 8)

Terko , Paja je taky pekne zubatko :lol: :lol: A nastvankova fotka je dobra, Domca se taky vzdy sklebi, kdyz se mu neco nelibi a chysta se vzteknout :wink:

Wenee , Domca taky pekne stipe a skrabe, nekdy me chyti za tvare, pohladi a najednou si me pritahne, chce me kousnout jakoby do nosu a stipe 8) :roll:

Tynko , to jste meli teda dobry rano.. :roll: Pamatuju, jak nase psice vzdycky radostne zhltla cele to susene ucho a pak jsem ho skoro cele nasla treba za pul hodky vyblite na koberci 8) 8O
No Batman nakonec nebyl, pac jsem zjistila, ze jsem ho omylem smazala, tak jsem ho stahovala znova a mrkli jsme na Tropickou bouri, takova komedie, ale pobavili jsme se :lol: :lol:

Simi , nic si z toho nedelej, myslim z te hadky, to se spraviiii… :? Ta noc, to uz bylo asi horsi, ale oni si to asi nekdy musi holt vybrat :roll:

Adel , sama doma s klukama jo?? 8O To by me bylo taky smutno po Danovi :cry:

Jo jinak pozor, meli jsme na dopoledne plan, ze otiskneme Domcovi ty nozicky do darkovych kazet. Takze jsem s Danem pripravila tu modrou hmotu, pekne zamichali, kdyz Domca spal a pak to tvrdlo, tak tu sedim nad Emiminem.. A Dan rika: hele nechci nic rikat, ale nejak to tvrdne, meli bychom to otisknout… :wink: A ja furt dost casu..... Takze nakonec to dopadlo tak, ze jedna misticka sla rovnou do kose → uplne ztvrdla bez otisku, druhou jsme jakz takz zachranili a treti mela uz divnou konzistenci, takze pulka sla do kose a druha bohuzel odtekla do kuchynskeho odpadu :evil: :evil: Takze musim znovu bud objednat tu hmotu - :,-(ru a nebo koupit nekde :,-(ru na obtisknuti :roll: Me z toho klepne, vyhozeny prachy, umatlanej byt a Domca a nic z toho 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.11.08 12:25

Veru no jo flákáš se na miminu a takhle to dopadá :D :wink:

Holky co teda pod kombinézu do kočáru? :?: :?: :arrow: Dneska se už chystám ji Vítkovi dát,ale nevím jestli mu na nohy mám dát jen punčocháče,když bude mít fusak a nánožník?A nahoru bodyčko a mikinu a nebo ještě jedno tričko? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.08 13:51

Adel -tééééda,přesně tohle máme k obědu i my.Dobrý.Jo a pod kombinézu jsem dala punčošky,bodyčko a mikču(slabší)a navypadal že mu je zima.
Veru -taky bych si dala masáž,ale u nás nic takovýho není
Terko -krááásný zoubky,my zatim nic

Koukám jak hodně z vás dávají ty křupky,tak to taky zkusím.
Tady je totál bílo.Krása.

Stromeček máme taky umělý,dávám ho na bednu(přes ní nějakej zelenej ubrus)tak snad se mu nic nestane(stromečku).Budu muset malýho hlídat.Jak se má o co zapřít,tak se k tomu staví na nohy.Jinak výzdobička různě po bytě.Okna,záclony,různý větvičky a tak.

No a s dárkama jsem na štýru,mám jen jeden-pro mámu.Chtělo by to sponzora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.08 14:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.08 14:31

Ahoj,

chtěla jsem jít na prochajdu a on mi normálně Aďas vytuhnul…chtěl „jenom“ poňuchat a byl z toho spánek 8) Takže vyrazíme až se probudí, beztak bude spát jen chvilku :wink:

Adél: Já jsem dávala včera dopol :arrow: kombinézu-punčocháčky, ponožky-bodyčko s dl. rukávkem, mikču a zimní buničku, ale byl jen pod dekou a nánožníkem…a když jsem ho svlíkala, tak byl tepoloučkej…dneska jsem znovu vrátila fusak do kočárku (měla jsem ho autosedajdě..) a nevím, mu budu dávat do kombinézky punčocháčky…asi jen ponožky? Taky váhám…pak dám body, slabčí mikču … mno, asi dám slabý punčocháčky…takže jsem ti neporadila :oops: :roll: :wink:

Veru: No toto :lol: :lol: :lol: Jinak je to dobrý nápad 8) Já se chystám objednat či koupit ty barvy, které jdou malovat prstíky a taky udělat obtisky a dát pod stromeček! :D

Marti: Pěkné zasněžené foto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.11.08 16:12

H

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.08 17:16

Sakriš,dělala jsem novej metřík a nejde mi to.Dávám tam i to img a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.08 17:19

Amazonko -téééééda,to ja ale šikulka.Venda se taky staví,ale v postýlce zatim ne.Prosim tě,jak vložim obrázek přímo do odpovědi.Vždycky tam mám akorát odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.11.08 17:27

Amazonko: No téééééda!!!!! Deniska je teda holka šikovnáááááá!!!!!! :dance:

Adél: Tak nakonec jsme ty punčošky měli i ponožky, ale byli jsme zase bez nánožníku, ale se slídoui :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.11.08 17:44

Téda Deniska je čiperka 8O :D

Marťo pěkná prochajda :wink:

Tak my měli punčocháče,ponožky,bodyčku,mikinu,kombinézu,fusak a nánožník a dobrý :wink: Akorát fučí hnusnej studenej vítr.
Jdu dělat Vítkovi kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital