Poradna duly
Jana Čurdová
Ody, chudinka Peťko, to ho teda musí bolet jak čert
Ať se to brzo spraví a zítra už je to OK…
Tak už se mi to podařilo propojit - takže fotečky
Je to všecko z mobilu, zvlášť ta poslední je focená v rychlosti, takže kvalita pokulhává… ![]()
Tak takto jsme tu s psíkama existovali ![]()
http://rodina.cz/…o_0243_1.jpg /> http://rodina.cz/…o_0244_1.jpg
Jedna z kočárku
http://rodina.cz/…o_0241_1.jpg
Úsměv
http://rodina.cz/…rafiexxx.jpg
Pasáček ![]()
http://rodina.cz/…o_0246_1.jpg
Angu - krásný pejsánci. Vidět je v tom bahně pro Tebe musela být radost, co?
Samíkovi to v té mikině moc sluší
Že se Samík přetáčí, to je šikula. Náš Mates bude patřit k těm línějším… ![]()
Mates už konečně plodí první pokusy o pasení, ale většinou se to v závěru (po dvou, třech minutách) neobejde bez řevu, tak zase s ním rychle na záda.
Dala jsem foto na rodinu, sem se mi to nedaří vložit. ![]()
Fotky všechny úžasný!
Se ti nedivím Angu, že jsi nestíhala.
A Peťka je mi líto, snad to bude rychle zahojený.
Já teď asi nebudu chvilku přispívat, mám nějakou krizi. Jsem strašně nevyspalá a leze mi to brečení hrozně na nervy, tak se mi nechce si tu furt chodit naříkat…mám pocit, že dělám první poslední a je to na nic. Nejhorší je, že kolikrát už ani neutěšuju, jen mlčky přebaluju, houpám, kojím, úplně apaticky. Pak si nadávám, jaká jsem mrcha matka…
Mispulin a Angu…krásný dětičky ![]()
A Angu…náš malej tě asi pořád volá…nebo aspon vydává zvuky…angu angu…
![]()
A všem přeji krásný den… ![]()
Ahoj holky
no řeknu vám, byla to fuška vše aspoň zběžně přečíst
No my o víkendu využívali krásného počasí a taťky, takže na počítač nebyl vůbec čas ![]()
Mám ale hroznou radost…nevím, ale myslím, že jsem vám psala, že máme problémy s blinkáním…tak jsem se po několika ránech, kdy Loli vzbudilo blinkání ve 4:30 po kojení v 3:30 už naštvala a rozhodla se v sobotu na:,–(it Nutriton…světe div se, ono to asi VÁŽNĚ FUNGUJE
…ale změnila se tím spousta věcí, asi dřív Laurinku dost pálila žáha, protože je teď mnohem spokojenější a dnes spala od 20:00 do 5:15
…no já už z toho byla až nervózní
, ale prsa to zvládly, no ani se nedivím, ona včera celé odpoledne nespala, večer vytáhla obě prsa (1 před koupáním a pak ještě obě po koupání-kolik vypila netuším, ale min 250 g) a vytuhla mi v náručí. A fakt neblinká, jen občas trošku v koutku nebo těsně po kojení. No já mám takovou radost že je jí dobře
ale nesmím to zakřiknout, vím, že to může být třeba přechodný stav, u dětí nikdy nevíte ![]()
Omlouvám se, že nereaguji, ale všrm moc chválím fotečky, děti fakt nádherný!!! A dokonce se sem vloudili i psi , z těch musela mít Angua radost, takoví bahňáčci ![]()
Všechny vás moooc zdravím a snad zas nakouknu ![]()
Ahoj všem, tak jsem dočetla a prohlídla fotky.
Stani, holky jsou kouzelný! Moc jim to sluší, fakt princezny
A Žofi má krásný úsměv ![]()
Mispulin, Julinka je taky nádherná princezna a brácha už je teda velkej brácha ![]()
Angu, no konečně
My jsme věděli, že hlídáš psy, proto jsem taky psala, jestli jsi už neutekla do polí
Já myslela, že i přes hlídání se na nás přijdeš kouknout, ale když jsem teď viděla bahňáka, tak chápu
Jo a rozpis očkování na ten prevenar je na www.prevenar.cz - když se nechá očkovat až v 7. měsíci, je o jednu dávku méně, jsou 2. Alespoň nám to tak říkala doktorka. A Samík se už přetáčí? To mě teda dostává, Žofinka si sama dává dudlíka, Samík se přetáčí, a ten náš lenoch? No alespoň že už mi včera shodil brýle z obličeje, taky začíná chytat ![]()
Ody, chudák Peťko. Radim měl ten vřídek tak asi 1/6 toho vašeho, fakt maličký, a stejně tam toho bylo strašně moc. Hlavní je, že se mu to už uvolnilo a bude jenom líp.. Chuděra malej.. Bolet to ale musí pekelně.. Taky by si zasloužil dortík ![]()
Bee, to vážně ten Nutrilon tak pomáhá? Tak to je super
A to ho dáváš na noc?
Suvi, tak Ty kupuješ Manducu?
Je pěkná
Na moje mohutné tělo by prý nebyla
A jinak sem choď, kde jinde si máš postěžovat.. Náhodou, náš andílek byl včera tak protivnej, že nebýt na chatě s babičkou a prababičkou (teda mojí mamkou a babičkou), tak bych asi taky zešílela. Ty dvě se tam o něj staraly, to byla pohoda
On nesnáší vedro, byl fakt děsnej
Teď chvilku spal a už se tam zase kroutí.. Jsem zvědavá, co předvede dneska ![]()
Ještě jsem postřehla Ellen, Heli a Petru, ale holky nevím, na co reagovat, tak vás jen zdravím
Snad jsem na někoho nezapomněla..
Jo, holky, ještě větší radost jsem měla, když se ten hroch obrovský po bahenní koupeli vyválel mamce v keřích a shrnul všecku mulčovací kůru dolů - a když jsem se to pak pokoušela uhrabat, tak mi pomáhal a hrabal taky ![]()
Ellen , Samča se taky po chvíli vzteká - ještě neudrží hlavu jak dlouho chce, takže mu pomalu začne padat a pak už ji nemůže zvednout, tak je nepříčetný, že zas nic nevidí ![]()
Suvi , určitě nejsi špatná mamka, když jsi prostě udělala všecko co šlo… Já už jsem taky občas otupělá, rozhodně už nenadskakuju při každém kňourání jak dřív - a to Samík rozhodně tolik moc nebrečí - většinou jsou to jen chvilkové nářky… Tak se neboj, ono se to spraví - do patnácti brečet nebude ![]()
Peti , tak že malého zdravím ![]()
Bee , no jak můžeš být nervózní v noci?
Já bych to asi s velkou radostí zaspala - možná těch 5:15 by byl pak docela šok… Super že to Laurince pomáhá - kdy ho dáváš? Před spaním?
Amber , to já jsem si taky myslela, že se přijdu kouknout, taky jsem po pár dnech jakože na 5 minut šla, ale jak jsem viděla, co bych měla dočíst, tak jsem to vzdala… No aspoň napsat jsem mohla, že žiju, to je fakt ![]()
Dyť Radim je tak šikovný, zase hodně povídá, to Samík jen když má náladu - většinou po ránu. Ale ten dudlík by se naučit dávat mohl - zatím si ho umí rukou vyrazit a opačným pohybem ho zkouší zase na:,–(it - a hrozně se diví, že to tak nefunguje ![]()
Díky za ten odkaz - tak ne 3 ale dokonce 4 - poslední teda až ve 2 letech…
http://www.prevenar.cz/…SCHEMA_n.gif
My jedem dnes do práce - do knihovny, potřebuju vypálit nějaké Cimrmany v mp3
![]()
Beetree jojo Nutrilon je na blinkání prý super,tak at je malá spokojená ![]()
U nás to vypadá už dobře,malej papká a neřve jako včera,už zase i spokojeně hajá a usíná… ![]()
Tak jsem zběžně dočetla - fotečky super!!! Samík je šikulka!
Suvi - taky si chodím jen stěžovat ![]()
Já jsem mom. taky vyřízená - malýho podle mě trápí zácpa. Dostal do mudry železo, že ho má hraniční
Budí se mi každou hoďku s brekem, musím ho protáhnout, pochovat a pak hoďku spí… a zase. Takže mám fakt dost. Navíc se mi totálně oprudil, takže už jsem fakt jednorázovky vyhodila a látkuju jak o život, zatím se mu to teda moc nelepší
Si připadám jak neschopná matka, co má opruzené dítě
a to mám pocit, že nedělám nic jiného než přebaluju, takže to moc nechápu ![]()
Jo a ještě hnusně závidím - já chci taky, aby si malého někdo vzal na hoďku v kočárku ven…prosíííím
![]()
Tygříku,taky jsme měli opruzeninky a pomohl ten sudocrem a taky kremik z DM..v takové zelené krabičce kulaté…a taky naháčkujeme když to jde…
Angu…to je sranda,jak loví ten dudlík,když mu vypadne vid…hubičku dokořán tím směrem,kam mu vypadl a hledá a hledá ![]()
Peti - sudokrém vyzkouším - díky. Jinak taky naháčkuju
Včera jezdil s nahatou prdkou celý den
![]()
Jo a když je jen počůranej,tak ho jen lehce otřu a nemažu a opruzeninka je pryč
Jo, Peti, přesně, někdy ho má tak tak u pusy a snaží se ho vcucnout
Nebo se ho dotýká rukou a zkouší dávat tu ruku k puse - ještě netuší, že ho musí nejdřív vzít ![]()
Tygři, chudák prcek, zácpa je potvora
Mně se Samík začal opruzovat, když jsme začli dávat na noc tu druhou plenku
Je fakt, že ho teď v noci moc nepřebaluju, páč jsem zdechlá v polospánku rozepínat tolik vrstev a rovnat látkovou plenku, ale myslím, že je to i tím, jak je v tom horko… Sudocreme u nás taky zabírá - sice pomalu a pozvolna, ale jo…
Naháčkování chci taky zkusit, ale mám strach, že se mi po… do kočárku, popř. ho celý pokropí i s případnými kolemjdoucími
Jak to děláte?
No my teda naháčkujeme jen doma…na jednorázových přebalovacích podložkách,protože klasika,jak chvíli leží nahatej,hned se pokadí ![]()