Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, musím se pochlubit..dneska jsem byla na ko…a vše je v pořádku, prcek má 4,4cm…srdíčko nám krásně bije a poskakoval, že dr mi skoro nemohlá dát ani fotečku,
jak se tam mlel to bylo tak krásné se dívat jak tak poskakuje.. a musím se pochlubit fotečkou..je nádherný…
![]()
@vendy259 No víš, fyzicky mi sice práce nedělá dobře, ale po pár dnech doma bych se zbláznila. Nemít skoro nic na práci a pozorovat se, psychicky by mi to neprospělo. Navíc bych tím těhotenství musela odtajnit, což zatím nechci, když je situace taková nejistá. Pořád si myslím, že pokud je embryo silné, zvládne to i takhle. Už jednou mi řekli že potrat nastane na 99%, čekala jsem na něj tři dny (bylo to strašné), pak mluvili o zázraku, že se to zatím udrželo. Snažím se být opatrná a zbytek musí vybojovat to malé samo.
To je dobře, že Tě přeloží, pokud by nechtěli, na férovku bych si o Tvých obavách promluvila s nadřízeným. Když by to nepomohlo, můžeš si „vymyslet“ bolesti v podbřišku, to nikdo nemůže dokázat, že je nemáš. Žádný gynekolog si nedovolí Tě nutit do práce.
@Telny Teda já snímky z uzv moc nemusím, ale tohle už je opravdu hezké mimino. Gratuluji!
@DaMaThe Děkuji..taky pěkně dlouho trvalo než se natočil a neposkakoval tam ![]()
@Telny No jasně, nesměl Ti to dát zadarmo, aby sis toho víc vážila ![]()
Kéž bych zítra na kontrole viděla něco podobného, ikdyž teda v mladším vydání. Jak pořád špiním, mám obavy, zda je vše v pořádku ![]()
@DaMaThe Ale neboj se…
uvidíš, že zítra bude všechno v pořádku a taky tak bude poskakovat a skotačit
![]()
@DaMaThe právě v úterý jsem byla na „pohovoru“ s mým vedoucím a vedoucím personálního, ten měl jednání jako bych si to vymýšlela. Na papíru od doktora bylo i jeho razítko a ved.pers. na mě - to číslo je platné a že mu zavolá… no nevím, jak to dopadlo, ale asi nikdy neslyšel o lékařským tajemství, že???
každopádně můj vedoucí se zachoval jako člověk… Chápu, že být doma je na palici, kór když máš ještě jen 6h vycházky, ale zdravi mimíska by bylo pro mě na prvním místě…
@vendy259 Lékař mu nesmí říct o Tvém těhu nic konkrétního. Hlavně, že to dopadlo ke Tvé spokojenosti.
Já mám dost racionálně zaměřenou povahu, což se liší od většiny žen tady na fóru, pro mě prostě několikatýdenní embryo není „mimísek“. Nejsme zkrátka všechny stejné. Na dítě se těším, moc si přeju, aby bylo všechno v pořádku. Jen se neztotožňuji s představou, že žena oproti těhotenské průkazce odevzdává polovinu mozku a celý svůj dosavadní život. Úprava režimu je samozřejmě na místě. Pokud je žena např. po umělém oplodnění nebo na dítě čekali mnoho let, chápu, že raději těhotenství stráví na neschopence, nechce nic riskovat, ale fyziologicky těhotná dle mě patří do běžného života a je to především pro její dobro.
@Telny krásná fotečka..Doufám, že za 3 týdny budu mít taky takovou…
@nstereza Tak to jsme na tom asi opravdu stejně, akorát, že já jsem v 7tt, čekám taky třetí a teď v dubnu mi bylo 31:-) to je ale náhoda, viď? Odkud jsi?