Duben 2013 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
23.5.13 14:51

@jaajunkaa Děkuji a neboj..taky se dočkáš :hug:
@Market30 Děkuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.5.13 15:23

@Telny Ve kterém jsi týdnu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
23.5.13 15:28

@NikOlinek 12 tt…Asi 11+1…do dneška jsem to počítala jako 10+5,ale na fotečce mám 11+1 :mrgreen: tak prcek asi trošku dorostl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 15:47

@Telny Krasna fotecka. Pekny profilek. :palec: Ja uz se tesim jak si necham udelat 3D fotku. Chci ji uz v tom 12.tydnu. Ty decka jsou sice takovy hrbolaty, ale je pekne ja jsou pekne videt jak si v te deloze hovi, pripadne si hrajou s pupecnikem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
23.5.13 15:49

@Lucietta Děkuji :hug:…jo jo taky bych chěla tu 3D fotečku…tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 15:50

@Market30 Ja cekam prvni. Ale bricho mi vyskakuje jakobych uz byla tehotna ponekolikate. Jsem vzdycky odpoledne. a vecer nafoukla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.5.13 15:55

@Telny Už se nemůžu dočkat takové fotečky, kde půjde vidět víc, než flíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 16:00

@NikOlinek Ja mam fotku z UZ 8+1 a mela jsem tam videt pidi pahylky rucicek a nozicek. :lol: Tak uz se taky tesim az to bude mit trochu tvar jako mimi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.13 16:08

Ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat :) Dnes bych měla být 10+3tt. Před 2 týdny jsem byla na kontrole a dostala průkazku a první fotečku :) Má už tady některá z vás za sebou prvo-trimestrální screening? Já jen, abych věděla, co mám čekat - jsem totiž těhotná poprvé a tak jsem ze všeho trochu taková vyplašená :lol: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 16:10

@DaMaThe A od kdy budes tomu prckovi rikat mimisek? Ale je pravda, ze je spis vtipne rikat mimisek necemu milimetrovemu, beztvaremu. Ale na druhou stranu jak tomu rikat? Embryo? To je hrozne chladne… A naprosto s tebou souhlasim co se tyka prace. Chci chodit do prace az do posleniho dne pred materskou. A budu se chovat jako do ted. Nejsem prece nemocna, ale jen tehotna. Samozrejme se preorientuju z narocneho sportovani na neco vhodnejsiho pro tehotne. Tot vse. Pokud se ma prcek udrzet, tak se udrzi. Urcite bych mela zcela jiny pristup, kdybych byla po nekolika IVF a dite bylo po mnoha letech vymodlene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 16:20

@Janine-Banshee Toho screeningu se neboj. Jen se odebira krev a pak se dela UZ, kde miminku pomeri urcite veci a sdeli ti vysledek, jestli nemas zvysene riziko na Downuv, Edwardsuv nebo Patauv syndrom. A kam se chystas na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.13 16:24

Lucietta - Teď tu budu asi už za úplnýho trotla, páč se v těhle věcech ještě nevyznám, ale jakou genetiku? Jinak krev mi už brali při té minulé kontrole 8+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 16:30

@Janine-Banshee To je v pohode. Zadny uceny z nebe nespadl. Prvotrimestralni screening nebo-li genetika. Je to to same. Krev na tenhle screening by se mela brat az mezi 10. a 12. tydnem. Pripadne v den toho UZ, tj. maximalne do 13+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.13 16:34

@Lucietta - asi u mýho gynekologa? nikam jinam jít nemám :nevim: to se má dělat někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
23.5.13 16:37

@Janine-Banshee Tak obvykle delava prvotrimestralni screening nebo-li kombinovany test v 1.trimestru zkuseny genetik. Ale jsou asi i lekari, kteri si jo delaji sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí