Poradna duly
Jana Čurdová
@Vena123 chudáčku
. Ale důležitý je, že miminko se drží.
Drž se. Odpočívej, nenervuj se! Zvládnete to
myslím na tebe
a raduj se, že screening dopadl dobře ![]()
Ahojky, tak já byla minulý týden na screeningu a vše se zdá být v pořádku
pohlaví doktorka nenačaka a já se ani neptala…ale asi by to mohla na nějáké to procento střelit, když mi sdělila, že vidí u mimča plný močový měchíř i žaludek
mě už naštěstí nevolnosti přešli, ale bohužel mě zase začali chytat zuby, jako u prvního těhu. Dnes jdu k zubaři, tak doufám, že se přijde na příčinu ![]()
@Junkyska já už jsem si po screeningu koupila jedno balení plen č.1 a tenhle týden objednala bednu od pampers č.2. U prvního jsem si udělala také zásobu a ta mi vydržela skoro do jeho jednoho roku ![]()
@xantule ahojky
já jsem zde také chvilku ![]()
@Trixia držím palečky, ať vše dobře dopadne
a i kdyby ne, tak jsme přece silné ženské a zvládneme se samotné dobře postarat o mimi ![]()
@Vena123 Ježiši
hlavně, že je mimi a ty OK…jestli vydržel tohle, tak už všechno ![]()
@Vena123 Tyyjo
no hlavně že ji mimi v pořádku ![]()
@Junkyska S těma plenama je to fakt super nápad! Já už taky pomalu něco nakupuju, něco málo z kosmetiky a mám asi 3 deky a osušku. Naštěstí nemusíme nakupovat z oblečení a výbavičky skoro nic protože téměř vše podědíme, tak jsem ráda ![]()
@Anet94 Já právě objednala na netu a je to levnější než v obchodě…neplatím za dopravu, takže super
no dnes budu probírat věci po dceři, jenže ona se narodila v říjnu a tenhle špunt se má narodit v dubnu, tak nevím nevím jak na tom budu s věcičkama… ![]()
@Junkyska ja to mám stejně, asi budu pak za pochodu dokupovat letní
to nejmenší bude asi pouzitelny i v dubnu ![]()
@štěpánka11 Naštěstí léto bude snad trávit v body s krátkým rukávem, tak dobrý
Bude to asi dost nezvyk ![]()
@Junkyska To budu taky pak řešit. Věci budeme mít z 90% po sestřence narozené v říjnu ![]()
Taky jsem si myslala, ze pistylku a prebalivaci pult budu mit.. Mamka ho kupovala, kdyz jsem se narodila a kdyz se to pretre a koupi nova matracka tak je vse ok… Kdyz jsrm rikala tete, ze potrebuju svou postylku a pult, tak cela zbelela a rika: ja jsem to pujcila kamaradce do brna :@ to me malem trefili, nikoho se nezeptala a ja ten budu muset kupovat neco, co vlastne mam i nemam :@
@Kaca1992 Tak podle mě by si jí od té známé měla vyžádat teta…přeci nebudeš kupovat něco, co už „doma“ máš ![]()
@Junkyska prej kdyz uz ji to slibila, tak uz s tim nic nenadela.. Tak jsem ji rekla, ze budto vrsti a nebo si to koupi… Tak uvidime :-S
@Kaca1992 mě se naštěstí stěhuje kolegyně, tak mi přenechá postýlku po jejím synovi, respektive ještě po manželovi, to se náhodou povedlo, protože po sestře tedy po jejích potomcích to nechci, měla samé nepraktické věci, co napůl nedržely pohromadě, není nad starou fortelnou práci
držím palce, aby se ti to vrátilo zpět, když to je tvoje ![]()
@Kaca1992 No tak ta je vostrá
tak snad…
@Trixia Já měla na dceru taky starou, ve které spali děti z rodiny…bytelná, stále drží…má více výškových poloh a přední strana se může dát níž…a bude stačit i na nynějšího prcka ![]()
@Junkyska koukám na netu po těch plenkách a objednáváš klasicky pampers? Ono jich je taky víc druhů ne?