Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Daniela132 taky si na ty kila nepřipadám..ale holt váha to ukazuje
jaký máš bříško ty?:))) jj je první.. a chlapeček:) už se na něj těšíím..těhotenství není moc ideální takže snad všecko dopadne dobře..
No to bych šla..ale nemam s těmahle poradcema moc dobrý zkušenosti.. já se většinou nechám ukecat a nechám tam spoustu tisíc za přípravky, které pak ani neberu
ale říkám si, že bude léto..a to se jí méně..a spíš ovoce a zelenina tak na to spoléhám:)))
@jakalm Já si také nepřipadám na 80 kilo spíš na 70
Já bříško nemám
což je divné
Proč není ideální?
To já se ukecat nenechám na nic
Takže jdu a docela se i těším
Zhubneme to se neboj zvládli to ostatní zvládneme to i my
Ještě ty naši chlapy budou koukat
A už máš vybrané jméno?
@Daniela132 To je dobře..oni to ale říkají, že není až tak důležitá váha..ale aby jsi se cítila dobře…:)) já se třeba dobře necítím proto chci zpátky svých krásných 60:-D
No rok a půl jsem se o něj snažili..pak se mi usadilo moc nízko..takže jsem se cpala hormonama abych nepotratila..pak mi vyšla špatně krev kvůli trombóze..a ted beru měsíc antibiotika kvuli toxoplazmóze..a ráno jdu na rychlo na plodovou vodu..takže hrůza:(( vubec se mi enchce a mam šíílenej strach!!
No můj manžílek má 110kg..takže mi nemá moc co vyčítat
ale koukat budou, až budeme sexy maminy
U nás to je po tatínkoj Martínek:)) vy máte??
@jakalm Já také ne. Nenávidím svojí postavu teď takže chci zhubnout a už se na to i těším
Ježiš tak ti držím palečky ať vše dobře dopadne a máš krásného chlapečka
Musíš být hlavně v klidu a nestresovat se. Malej je statečnej a drží se tak buď ráda
Jakej seš vlastně tt?
Tak můj má těch 90 kg, ale spíš svalové hmoty takže si někdy říkám, že se divím, že semnou je
Já mu chci dokázat, že i já můžu mít linii
Davídka
Po taťkovi jsem nechtěla
![]()
@jakalm Ale my máme chlapečka potvrzeného jen na 50%. Takže uvidíme jestli to nebude nakonec ještě Adélka ![]()
@Daniela132 mě to řekl už ve 12tt a ted mě to jen a jen potvrdil:)) já jsem tedka 21tt:)) jj děkuju, snad to bude v pohodě.. ale když mě doktor popisoval jakou jehlu mě budou píchat do bříška a až do dělohy k miminku tak mě moc dobře není:((
Muj má taky dost svalů. je mohutnej..ale má bradičku a to ho dělá na první pohled oplácaným:-D ale já to zbožnuju..předtim jsem měla vysokýho hubendíru a vubec mě nepřitahoval..tady toho si mužu poplácat po prdýlce a chytit za bříško ![]()
Proč ne po tatínkovi?
ten je jak?
@jakalm Tatínek je Josef, ale jednoho mám doma víc jich nepotřebuju
Mě se také nelíbí hubeňouři
Přece je jenom hezčí, když mě obějme kus chlapa než proutek
Můj gynekolog chce za určení pohlaví 200 což je na prd
Takže mi to řekla teď doktorka na velkém utz, ale byla Ruska což mi nevadí, ale bylo vidět, že je v tom nováček
Musíš věřit, že je vše v pořádku strašně ti přeji aby byl malej zdravej to je nejdůležitější
![]()
@Daniela132 já chci Josefa když budu mit druhého kluka:-D Mě se líbí pak Pepča když se mu říká
Ty jo ty gynekologové si za všecko účtujou..mě uplně překvapilo že si holky musely platit těhotenský balíčky.. po mě nechce nikdy ani korunu a mam vždy utz, vždycky kontroluje čípek, tlak atd..a za to že ti řekne pohlaví si účtovat? to je šílený
mě to řekl a ještě mě ZADARMO vytiskl detail pindíka ![]()
@Kaca1992 píše:
@Trixia jojo, taky jsem chtela chodit plavat, ale vsichni mě strasi infekci, ze bych musela pouzivat tehu tampony, tak nevím… Musim uz neco vymyslet at se pohybuju
a ha, to se optám ještě doktorky.. ale vím, že existuje cvičení pro těhotné v bazénu…
Nebojím se toho, že byc přibrala a někomu se snad nelíbila, ale spíš proto, že když se dostanu nad 65 tak mě začnou bolet klouby a nad 70kg jsem měla potíže s kyčlema. A protože už se k té první hranici blížím, tak proto musím začít s nějakým píohybem, ostatně taky už přestanu chodit do práce, tak abych něčím trochu vyplnila den
a to jestli pak zhubnu nebo ne… už ted má taťka hloupé řeči, tak to se za těch zbylých pár měsíců otrkám a nepřijde mi to ani, až mi bude láskyplně říkat, že jsem jeho slůně
Pravda, brouček je hezčí, ale já si zvyknu
hlavně, že se cítím pohodlně. Pak se uvidí
@jakalm Mě se to jméno nelibi
Ale k přítelovi se hodí
Je to strašný -_-,ale já stim nic neudělám tak mě teda utz nedělá pořád a já mám pak strach jestli je prcek v pořádku :/ To se máš mě neřekne nikdy nic nikdo ![]()
@Daniela132, @jakalm - Ahoj holky, s váhou jste na tom ještě dobře..podělím se s Vámi o svou zkušenost..Nikdy jsem nebyla hubená vždy jsem vážila tak kolem těch 65-70 kg máme to v rodině ale to se dalo… asi před 6 lety jsem začala brát antikoncepci a do toho poznala teď už manžela a váha šla nahoru za těch necelých 6 let jsem přibrala 25 kg
takže jsem vážila celých 95 kg…
no asi před půl rokem sem se už na sebe opravdu nemohla dívat tak jsem začala držet dietu a šlo to dobře za necelé dva měsíce 7 kg dolů.. no jenže ted jsem otěhotněla takže dieta skončila
začínám s těhotenstvím na 88 kg.. hrůůza
… a mám strach kam to až zajde ted jsem 19 tt a zatím mám nahoře jen 1,5 kg byla bych fakt ráda kdyby se to nepřehouplo moc vysoko protože vážit přes 100 už bych fakt nedala..ale jsem pevně rozhodnutá že hned jak porodím jdu do diety znova a když mi šlo tak dobře hubnout tak do roka zhubnu snad vše co jsem za těch 6 let nabrala… přeji Vám uspěšné těhotenství a vůbec se váhou nestresujte jsou i horší případy.. viz já.. připínám to anonymně protože se za svou váhu opravdu stydím ![]()
@Daniela132 mě jooo… kamarádka má pepíčka a je to hrozně hezký ![]()
Ty jo to se nedivim.. já se vždycky na utz tak těšim..hrozně mě to uklidní a jsem pak taková klidná a spokojená když ho tam vidim
mě zas říkají až moc..někdy by ani nemuseli
akorát jsem ze všecko vyděšená… ale koukám, že mám uuužasnýho doktora teda když tady čtu ty zkušenosti ![]()
Anonymní: nestyď se..každá jsme nějaká, každá krásná a hormony jsou svinstvo..ale chápu že je to těžký když se žena necítí ve své kůži.. teď váhu neřeš, užívej si těhotenství a neomezuj se..buď štastná za to, že je miminko zdravé a máš všecko v pořádku:)))
Po porodu si pomůžeme s hubnutím!!!:))
Mimochodem, našla jsem na internetu moc dobré recenze na poporodní pásy.. pomáhají zavinutí dělohy a navrácení bříška do původního stavu..tomu hubnutí po tom nevěřim..ale vím, že se budu hnedka cítit lépe, když si ho pak nandám pod oblečení a nebude vidět ten vytahanej,,lajdáček,,
Dneska mi přišel a vypadá to super..vzala jsem velikost co jsem měla před těhu:)) tak hlavu vzhůru ![]()
@jakalm hned jsem vyhledala a koukím, že něco podobného nosím už léta
akorád že to je body, mám to v zimě, aby mi netáhlo na ledviny… nevím, jak bych tohle nosila v létě, ale jistě si s váhou po porodu nějak poradíme, však je spousta cvičení pro maminky a hlavně bude jaro, léto před námi, to má člověk víc chuť na zeleninu, než na čokoládu ![]()
(někdy tím optimismem štvu nejen okolí, ale i samu sebe
)
@Trixia Já právě koukala aby se to dalo v létě
je to od značky new beby..a to neni nějak tlustý… a nemá to žádný suchý zip..je super že to nebude vidět pod trikem..ale zas si říkám že bude fakt prča to natahovat přes stehna ![]()
Tohle přesně si říkám..že bude léto a není takovej hlad..navíc se dá chodit na procházky každý den..neumim si představit rodit třeba v listopadu.. to jen sedíš doma a cpeš se..cukroví..pak chlebíčky.. ![]()