Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Já chtěla holčinu, takže jméno pro kluka vybíral přítel, ale ten chtěl aby byl po něm a to jsem mu zakázala, tak že chce Davídka
Já se na něj také vždy hrozně těším(utz)
A když vidím co tam malej vyvádí tak mám slzy na krajíčku
Buď za něj ráda, já někdy příjdu do poradny, a oni mě zvážej změří tlak příjde doktor koukne na mě a jdu zas domu
A když ještě prcka necítím tak mám fakt strach
No prostě to je naprd
Anonymní: Nemáš se za co stydět. Já váhu řešila až moc. Teď co čekám malého tak jsem řekla, že na to prdím ať nemám vystresované dítě. Taky se sama sobě nelíbim ![]()
Ale co bych pro to škvrně neudělala užívej si těhotenství co to jde
Pak něco necháme na porodním sále a pak dám dá to malé taky zabrat, takže se naběháme
Uvidíš, že vše půjde dolu
A jak psala jakalm pak si pomůžeme ![]()
A vlastně od kuď jste holky? ![]()
@Daniela132 já zas chtěla chlapečka..takže jsem spokojená.. holčičku chci až druhou a budu ji kupovat hezky všecko růžový!
pak si ji rozmazlim…
Nojo to věřim a fakt ti to nezávidim:(( pro mě i ty 4 týdny byly hrozně dlouhý natož čekat na utz déle:( to já s doktorem sedim, řeknu jak se cítím co je nového, pak koukne na mímo, pustí srdíčko, sáhne na čípek a jdu:))
Já jsem z Náchoda..a ty?:))
@jakalm Já chtěla první holčinu
I když já mám takový to jak kdyby se doktroka spletla tak uvídím
Ve středu jdu do poradny tak uvidím co mi řekne to mu to klidně zaplatím
Protože chci i fotku
Včera jsem měla takový to jak kdyby mě asi 4 krát kopl a přítel to cítil také tak třeba už cítím první pohyby
Nejhorší je to čekání, a já tady vždy čtu deníčky, protože mě to hrozně baví a všechny maminy jak jim to uteklo tak si říkám, že mě to teda neutíká vůbec
Já se z doktorem vidím jen, asi 3 min a to co mě prohlídne, protože jinak všechno dělá sestra a je taková nepříjemná (namyšlená). A to chodím k soukromníkovi! ![]()
@Daniela132 já zas už snad od početí mam jasno že to je prostě kluk:-D my jdeme zítra na ten velký ultrazvuk tak se hroooozně těším
po tom dnešním zážitku mě to fakt bodne:-D zaplat no 200 za to že řekne jedno slovo
to je hrozný stejně..
@jakalm Haha
Bohužel neudělám nic a já chci vědět už na 100% jestli to je kluk nebo holčička
I když já jsem o malém taky mluvila furt jako o klukovi
Ty si ještě nebyla na velkém utz? A už cítíš pohyby? ![]()
@Daniela132 nebylaa..jdu zítra..jsem ted 21tt..cítím ho krááásně:))) dneska mi třeba vubec nespinká a pořád mě zlobí:)) ale to je asi z toho stresu..tak se ho snažim uklidnit chudinku malinkatýho.. jinak cítím na plno od začátku 19tt..ze začátku většinou ale jen ráno a večer když jsem si lehla v klidu..ale ted už i přes den
ale pořád spíš při ležení:)
Tz jo, já tady chvilinku nejsem a než to dočtu tak je zkoro večer
mě přijde, že mi to utíká strašně rychle, před chvilkou bylo léto a já jsem zjistila, že jsem těhotná, teď jsou už zkoro vánoce a za čtyři měsíce budu mít mimi
holky aby to nebylo ještě komplikovanější, tak si jedeme pro štěňátko
to asi abych se doma nenudila a měla zábavu
takže budu mít vlastně dvě miminka ![]()
@jakalm Aha jdeš nějak pozdě ne?
Já od včerejška a dneska mě kopl snad jen 4 krát jinak je hodňoučkej
To já taky a když jsem v klidu a sedím
Tak taky, ale když jdu tak ne
Ale tak teprve 2 dny ho cítím, ale mám z toho neskutečnou radost ![]()
@Kaca1992 Haha
Tak já chtěla taky pejska, ale to jsem dostala zákaz
Takže mám smůlu prej mám morče
Mě to zas neutíká, ale je to stejně super strašně se těším až se začnu kulatit teda doufám, že jen v břiše ![]()
@Daniela132 tak to já se teda kulatím pěkně, všichni mě straší, že budu veliká
tak doufám, že bude vše tak v normě, chtěla bych tak 15 kd přibrat, tak uvidíme ![]()
Šteně bych nechtěla ani za nic..stačí mě ta naše koza..ty je rok a půl a stačí to..natož štěnátkoo ![]()
@Daniela132 já mám v průvozím dopise od doktora psáno, že to dělají mezi 20. a 22. týdnem tak jdu akorát
je to je dobře že ho cítíš už..je to příjemnej pocit:)))
A jinak taky mě to děsně utíká
vždyt za 4 měsíce vlastně už ty míma budeme mít u sebe:))))) a ted už se to bude jen a jen krátit
Nevíte holky, nejde tahle skupina nějak uzamknout aby to nemohl číst někdo z venku?? Ale aby se zamkla přímo tahle..bez toho aby se musela zakládat uplně nová skupina??:)) ![]()
@Kaca1992 Já víc jak 10 kg ani náhodou
A přiberu 20
![]()
@jakalm Aha tak já byla v 19tt
No dneska večer mě to probudilo
Já nevím mě teda vůbec příjde mi, že se to víc a víc táhne
![]()
To musí asi zakladatelka
Jinak nevím :/