Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2370
26.11.15 14:12

@jakalm Já chtěla holčinu, takže jméno pro kluka vybíral přítel, ale ten chtěl aby byl po něm a to jsem mu zakázala, tak že chce Davídka :D Já se na něj také vždy hrozně těším(utz) :) A když vidím co tam malej vyvádí tak mám slzy na krajíčku :D :srdce: Buď za něj ráda, já někdy příjdu do poradny, a oni mě zvážej změří tlak příjde doktor koukne na mě a jdu zas domu :( A když ještě prcka necítím tak mám fakt strach :( No prostě to je naprd
Anonymní: Nemáš se za co stydět. Já váhu řešila až moc. Teď co čekám malého tak jsem řekla, že na to prdím ať nemám vystresované dítě. Taky se sama sobě nelíbim :mrgreen:
Ale co bych pro to škvrně neudělala užívej si těhotenství co to jde :) Pak něco necháme na porodním sále a pak dám dá to malé taky zabrat, takže se naběháme :) Uvidíš, že vše půjde dolu :) A jak psala jakalm pak si pomůžeme :)
A vlastně od kuď jste holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 14:16

@Daniela132 já zas chtěla chlapečka..takže jsem spokojená.. holčičku chci až druhou a budu ji kupovat hezky všecko růžový! :-D pak si ji rozmazlim…
Nojo to věřim a fakt ti to nezávidim:(( pro mě i ty 4 týdny byly hrozně dlouhý natož čekat na utz déle:( to já s doktorem sedim, řeknu jak se cítím co je nového, pak koukne na mímo, pustí srdíčko, sáhne na čípek a jdu:))
Já jsem z Náchoda..a ty?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.15 14:22

@jakalm Já chtěla první holčinu :D I když já mám takový to jak kdyby se doktroka spletla tak uvídím :D Ve středu jdu do poradny tak uvidím co mi řekne to mu to klidně zaplatím :) Protože chci i fotku :D Včera jsem měla takový to jak kdyby mě asi 4 krát kopl a přítel to cítil také tak třeba už cítím první pohyby :) Nejhorší je to čekání, a já tady vždy čtu deníčky, protože mě to hrozně baví a všechny maminy jak jim to uteklo tak si říkám, že mě to teda neutíká vůbec :mrgreen: Já se z doktorem vidím jen, asi 3 min a to co mě prohlídne, protože jinak všechno dělá sestra a je taková nepříjemná (namyšlená). A to chodím k soukromníkovi! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 15:05

@Daniela132 já zas už snad od početí mam jasno že to je prostě kluk:-D my jdeme zítra na ten velký ultrazvuk tak se hroooozně těším :srdce: po tom dnešním zážitku mě to fakt bodne:-D zaplat no 200 za to že řekne jedno slovo :-D to je hrozný stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.15 15:09

@jakalm Haha :D Bohužel neudělám nic a já chci vědět už na 100% jestli to je kluk nebo holčička :D I když já jsem o malém taky mluvila furt jako o klukovi :D Ty si ještě nebyla na velkém utz? A už cítíš pohyby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 15:23

@Daniela132 nebylaa..jdu zítra..jsem ted 21tt..cítím ho krááásně:))) dneska mi třeba vubec nespinká a pořád mě zlobí:)) ale to je asi z toho stresu..tak se ho snažim uklidnit chudinku malinkatýho.. jinak cítím na plno od začátku 19tt..ze začátku většinou ale jen ráno a večer když jsem si lehla v klidu..ale ted už i přes den :)) ale pořád spíš při ležení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.11.15 15:48

Tz jo, já tady chvilinku nejsem a než to dočtu tak je zkoro večer :D mě přijde, že mi to utíká strašně rychle, před chvilkou bylo léto a já jsem zjistila, že jsem těhotná, teď jsou už zkoro vánoce a za čtyři měsíce budu mít mimi :-) holky aby to nebylo ještě komplikovanější, tak si jedeme pro štěňátko :D to asi abych se doma nenudila a měla zábavu :D takže budu mít vlastně dvě miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.15 15:51

@jakalm Aha jdeš nějak pozdě ne? :O Já od včerejška a dneska mě kopl snad jen 4 krát jinak je hodňoučkej :)To já taky a když jsem v klidu a sedím :) Tak taky, ale když jdu tak ne :) Ale tak teprve 2 dny ho cítím, ale mám z toho neskutečnou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.15 15:53

@Kaca1992 Haha :D Tak já chtěla taky pejska, ale to jsem dostala zákaz :D Takže mám smůlu prej mám morče :D Mě to zas neutíká, ale je to stejně super strašně se těším až se začnu kulatit teda doufám, že jen v břiše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.11.15 15:57

@Daniela132 tak to já se teda kulatím pěkně, všichni mě straší, že budu veliká :-( tak doufám, že bude vše tak v normě, chtěla bych tak 15 kd přibrat, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 16:03

Šteně bych nechtěla ani za nic..stačí mě ta naše koza..ty je rok a půl a stačí to..natož štěnátkoo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 16:04

@Daniela132 já mám v průvozím dopise od doktora psáno, že to dělají mezi 20. a 22. týdnem tak jdu akorát :-D je to je dobře že ho cítíš už..je to příjemnej pocit:)))
A jinak taky mě to děsně utíká :-D vždyt za 4 měsíce vlastně už ty míma budeme mít u sebe:))))) a ted už se to bude jen a jen krátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 16:41

Nevíte holky, nejde tahle skupina nějak uzamknout aby to nemohl číst někdo z venku?? Ale aby se zamkla přímo tahle..bez toho aby se musela zakládat uplně nová skupina??:)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.15 17:08

@Kaca1992 Já víc jak 10 kg ani náhodou :D A přiberu 20 :D :D
@jakalm Aha tak já byla v 19tt :) No dneska večer mě to probudilo :D Já nevím mě teda vůbec příjde mi, že se to víc a víc táhne :( :mrgreen:
To musí asi zakladatelka :) Jinak nevím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.11.15 17:16

@Daniela132 a to je kdo nevíš? :-D nemužu to nikde najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...