Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Wendacek bříško pak vylítne nebooj:))) uz vis kdy půjdete domu?? hlavne at je to vsecko v poradku:) taky beru antibiotika a az do konce tehotenstvi budu..takze si z toho nic nedelej:-D pozdravuj Vašíka:) ![]()
@jakalm no myslela jsem, ze pujdem do konce tydne
ale dneska po vizite moje nadseni opadlo, pan doktor rikal, ze si vubec netroufa rict, jak dlouho mi ty antibiotika budou jeste davat, ze mi v sobotu museli dat silnejsi, protoze po tech trech dnech mi dal rostly ty hodnoty
a jenom 4 dny se ceka na vysledky z moci
no pomalu se budu pripravovat na to, ze tu budu i na Vanoce ![]()
@Wendacek Už jo?
Aha, tak aspoň, že budete s prckem v pořádku
Já začla teprv nedávno jak jsem psala, ale mám líný dítě
Takže to je jak nic a cítím je spíš sama
Já snad jen kilo uvidíme co pěkného mi řeknou v poradně
Jsem teprv 20 tt
Také nemám žádné bříško vypadám spíš jak kdybych se dobře najedla
Jaká fotka? ![]()
Už jsem jí našla
Buď v klidu já nemám ani toto
Ono vykoukne a ještě se budem divit ![]()
@Renca5500 No udajně u u kluku jde břiško po špičky(do předu), ze zadu není vubec poznat že bys byla těhotna.. no a u HOLČIČKY je to naopak, břiško jde do stran, a je to vidět i ze zadu..
mě to tak opravdu bylo.. a co jsem vždycky všechny tipovala tak jsem měla pravdu..! ![]()
@jakalm No jak se to vezme.. on je to takovej vyčuranek.. malymu budou 2,5 a ted ma takovy období kdy je všechno jeho a dost si dovoluje..takovej čertík.. tak se ho vždycky ptam.. (Adamka těšíš se na Šimonka?) no a on..(Ne, Šíma ne, Šima doma ne).. takže asi tak..
ale zase jsou stavy kdy ke mě přijde a hladí mi břiško a řika Šíma mááá(malá).. TAKŽE uvidíme no..
ja doufám že bude nakonec rad
![]()
HOLKY fakt mě to mrzí s tou strankou no..
ale však proč by jste si nemohli povídat o prdech..?
myslíte že to někdo znamý čte..? ja jsem si udělala teda takovy profil aby nikdo nevěl že to jsem ja.. a píšu si kde chci, co chci..
![]()
@Sofieee vzdyt je to jedno ne? Vsechny jsme nastavajici maminky, nemyslim si ze by to tu procital nekdo, koho se to netyka
ja mam teda na profilovce svoji fotku, takze je opravdu videt, ze jsem to ja..ale o to vubec nejde, proto kdyz mam nejaky problem, tak napisu na stranky tomu urcene a nerozebiram to na svym facebooku ![]()
Tak jsem si minulý týden objednala nosítko Kibi.. je až od 4. měsíce.. ale vuubec nikde není skladem (když tak v příšerné oranžové barvě).. všude píšou že čekací lhůta na výrobu je 2-3 měsíce.. a dneska mi volala paní že ho dneska odesílá a zítra ho mam doma
Tak mi tu bude 3/4 roku ležet ![]()
@jakalm Není na nosítko brzy?
Také nemám ráda oranžovou
A jakou máš barvu tedy?
Třeba budeš mít vetší mimčo a půjde tam už ve 3 měsíci nebo v 2 ![]()
@Daniela132 je brzy..ale fakt není k sehnání…opravdu všude až 3 měsíce čekání, obepsala jsem 5 obchodů a všude vyprodáno
tak jsem nechtěla riskovat a teď je brzo no
ale tak mám 7 měs synovce tak to třeba zatím využije:))) Mám černobílou..takový jemný proužky..jinak mají hodně výrazný barvy
oranžová, zelená, modrá.. takže to černo bílý bylo nejlepší:)) no jestli bude Martínek po tatínkoj tak ho tam můžu vrznout skoro po narození
![]()
@jakalm Haha
Tak vidíš třeba budeš mít velký mimčo
Ale ono se říká, že kluci jdou spíše do mámi
Já zatím ani nekoukala
Furt si říkám, že mám na vše čas
A tak nějak tuším, že budu přenášet
Abych se pak nedivila
Oranžová je tak ošklivá barva
Také bych šla do tmavé koukala jsem i na kočárek buď šedo černej protože ty světlé barvy prý hodně vyšusuje sluníčko
A tim, že budeme mít jarní mimčo tak kočárek v létě ještě hodně využijeme ![]()
@Daniela132 joo čas je…ale tedka nakupuju pomaličku takový ty menší věci..a pak v lednu/únoru naběhnu do ikei atd atd a pokoupim už ty velký at mam v únoru klid kdyby něco:)) a kočárek jsem chtěla tmavě šedej nebo podobnou barvu..nakonec mam vybranej takovej tmavě modrej..jakoby ryflovinu..a už si to doladim detailama:)) má ve stříšce i všité záslonky takže na léto je to uuuplně super
ty jo to jsou starosti viid?
@jakalm No to teda
Já mám doma už postýlku pár oblečku těch neutrálních, i když mi řekli kluka tak furt doufám, že mi doktor řekne, že je to holka, že pindík není pindík, ale pupečník
To teprve budou starosti
Já taky po vánocích začnu nakupovat
Už se na to těším
Já kočárek mám slíbenej od mamky, a sama ještě nevím jakej, ale musí tam být černá ![]()