Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
29.11.15 22:20
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.11.15 22:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.11.15 22:55

@Wendacek bříško pak vylítne nebooj:))) uz vis kdy půjdete domu?? hlavne at je to vsecko v poradku:) taky beru antibiotika a az do konce tehotenstvi budu..takze si z toho nic nedelej:-D pozdravuj Vašíka:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.11.15 08:31

@jakalm no myslela jsem, ze pujdem do konce tydne :) ale dneska po vizite moje nadseni opadlo, pan doktor rikal, ze si vubec netroufa rict, jak dlouho mi ty antibiotika budou jeste davat, ze mi v sobotu museli dat silnejsi, protoze po tech trech dnech mi dal rostly ty hodnoty :-( a jenom 4 dny se ceka na vysledky z moci :zed: no pomalu se budu pripravovat na to, ze tu budu i na Vanoce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.11.15 09:30

@Wendacek Už jo? :) Aha, tak aspoň, že budete s prckem v pořádku :) Já začla teprv nedávno jak jsem psala, ale mám líný dítě :D Takže to je jak nic a cítím je spíš sama :D Já snad jen kilo uvidíme co pěkného mi řeknou v poradně :D Jsem teprv 20 tt :D Také nemám žádné bříško vypadám spíš jak kdybych se dobře najedla :D Jaká fotka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.11.15 09:33

Už jsem jí našla :D :) Buď v klidu já nemám ani toto :D Ono vykoukne a ještě se budem divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.11.15 15:45

@Renca5500 No udajně u u kluku jde břiško po špičky(do předu), ze zadu není vubec poznat že bys byla těhotna.. no a u HOLČIČKY je to naopak, břiško jde do stran, a je to vidět i ze zadu.. :D mě to tak opravdu bylo.. a co jsem vždycky všechny tipovala tak jsem měla pravdu..! :)
@jakalm No jak se to vezme.. on je to takovej vyčuranek.. malymu budou 2,5 a ted ma takovy období kdy je všechno jeho a dost si dovoluje..takovej čertík.. tak se ho vždycky ptam.. (Adamka těšíš se na Šimonka?) no a on..(Ne, Šíma ne, Šima doma ne).. takže asi tak.. :D ale zase jsou stavy kdy ke mě přijde a hladí mi břiško a řika Šíma mááá(malá).. TAKŽE uvidíme no.. :D ja doufám že bude nakonec rad :think: :lol:

HOLKY fakt mě to mrzí s tou strankou no.. :( ale však proč by jste si nemohli povídat o prdech..? :D myslíte že to někdo znamý čte..? ja jsem si udělala teda takovy profil aby nikdo nevěl že to jsem ja.. a píšu si kde chci, co chci.. :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.12.15 06:41

@Sofieee vzdyt je to jedno ne? Vsechny jsme nastavajici maminky, nemyslim si ze by to tu procital nekdo, koho se to netyka ;-) ja mam teda na profilovce svoji fotku, takze je opravdu videt, ze jsem to ja..ale o to vubec nejde, proto kdyz mam nejaky problem, tak napisu na stranky tomu urcene a nerozebiram to na svym facebooku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.12.15 09:07

@Wendacek Souhlasím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.12.15 13:09

Tak jsem si minulý týden objednala nosítko Kibi.. je až od 4. měsíce.. ale vuubec nikde není skladem (když tak v příšerné oranžové barvě).. všude píšou že čekací lhůta na výrobu je 2-3 měsíce.. a dneska mi volala paní že ho dneska odesílá a zítra ho mam doma :-D Tak mi tu bude 3/4 roku ležet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
1.12.15 13:12

@jakalm Není na nosítko brzy? :) Také nemám ráda oranžovou :D A jakou máš barvu tedy? :) Třeba budeš mít vetší mimčo a půjde tam už ve 3 měsíci nebo v 2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.12.15 13:31

@Daniela132 je brzy..ale fakt není k sehnání…opravdu všude až 3 měsíce čekání, obepsala jsem 5 obchodů a všude vyprodáno :-D tak jsem nechtěla riskovat a teď je brzo no :-D ale tak mám 7 měs synovce tak to třeba zatím využije:))) Mám černobílou..takový jemný proužky..jinak mají hodně výrazný barvy :-D oranžová, zelená, modrá.. takže to černo bílý bylo nejlepší:)) no jestli bude Martínek po tatínkoj tak ho tam můžu vrznout skoro po narození :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
1.12.15 13:48

@jakalm Haha :D :D Tak vidíš třeba budeš mít velký mimčo :D Ale ono se říká, že kluci jdou spíše do mámi :) Já zatím ani nekoukala :D Furt si říkám, že mám na vše čas :D A tak nějak tuším, že budu přenášet :D Abych se pak nedivila :D Oranžová je tak ošklivá barva :D Také bych šla do tmavé koukala jsem i na kočárek buď šedo černej protože ty světlé barvy prý hodně vyšusuje sluníčko :D A tim, že budeme mít jarní mimčo tak kočárek v létě ještě hodně využijeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.12.15 14:55

@Daniela132 joo čas je…ale tedka nakupuju pomaličku takový ty menší věci..a pak v lednu/únoru naběhnu do ikei atd atd a pokoupim už ty velký at mam v únoru klid kdyby něco:)) a kočárek jsem chtěla tmavě šedej nebo podobnou barvu..nakonec mam vybranej takovej tmavě modrej..jakoby ryflovinu..a už si to doladim detailama:)) má ve stříšce i všité záslonky takže na léto je to uuuplně super :-D ty jo to jsou starosti viid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
1.12.15 15:44

@jakalm No to teda :D :D Já mám doma už postýlku pár oblečku těch neutrálních, i když mi řekli kluka tak furt doufám, že mi doktor řekne, že je to holka, že pindík není pindík, ale pupečník :D :D To teprve budou starosti :D Já taky po vánocích začnu nakupovat :) Už se na to těším :) Já kočárek mám slíbenej od mamky, a sama ještě nevím jakej, ale musí tam být černá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí