Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2370
4.12.15 12:26

@jakalm Aha :O No já před 14 dni měla kilo :D :D Doufám, že to budou aspoň 4 ať tady nejsem za otesánka :D Buď ráda, co já bych za to dala abych měla bříško a né pneumatiku :D
Ty toho už máš :) Tak to já mám jen pár hadříku a postýlku :D Toho ještě je :) Přebalovák deku polštář oblečení kočárek atd :) Já nic nedědim tak si to musím všechno nakoupit :) Co budeš ještě kupovat krom postýlky? :)Tak to je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 12:36

@Daniela132 jee ještě mam vlastně peřinku a polštářek (už asi rok) :-D a zavinovačku.. tu už mam tak dlouhoo.. uchvátily mě ovečky na ni :-D
Noo na kočárek mam už zálohu takže ten pak jen zaplatit, koupim si pak kdyžtak nějaký obleček co se mi bude líbit, nábytek, povlečení, lustr, záclonu, vibrační lehátko, chůvičky, dečka s hrazdičkou, možná kolotoč nad postýlku, kosmetiku, a pak něco do lékárničky… a pak pro sebe ty hnusný spoďáry s vložkama :-D a podprdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 12:45

@jakalm Aha :D Já vlastně nemám vůbec nic :D :D Jaký spoďáry s vložkama? :mrgreen:
Takže potřebuješ jen věci do pokojíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 13:51

@Daniela132 no do porodnice jak musíš mit ty jednorázový nebo sí´tkovaný spodáry a poporodní vložky.. :-D ty jsou šílený :-D
Jjj už jen asi to a kosmetiku no.. a to vyřešim v ikee a přes internet:)) asi po půlce ledna/v únoru:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
4.12.15 13:53

@jakalm dneska nebo zítra rozbalím, co jsem si to vlastně neobjednala:D tak jsem zvědavá, jeslti se nakupování na netu vyplatilo. POkud to bude dobrý, tak základ mám… bude chybět kočárek (nějak jsme se k tomu tenhle týden nedostali s partnerem) a pa ty větší věci… nějak mě neuchválilo zatím žádné nosítko a ještě chci lehátko houpací :) pak projedu seznam a zjistím, že mi tho chybí ještě 2/3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 14:05

@jakalm Já na to ještě nekoukala. A mě máma říkala, že poporodní vložky dávaj v nemocnici tak se poptám až půjdu sepsat porodopis do nemocnice. Kočárek jsme se domluvili s mamkou, že až v dubnu :) Takže po vánocích budu oběhávat spíše ty věci co potřebuju domu :) Pak oblečky a kosmetiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 14:41

@Trixia Co sis objednávala všecko?:))) já budu nakupovat na mall, feedo a spuntik..tam maj dobrý věci a myslim že bych se spálit ani nemusela :-D Jinak se snažím jet fakt podle seznamu..mam to na něm i rozdělený podle obchodů.. takže jsem zatím v klidu :-D
To lehátko chci právě i vibrační..segra to má a je s tim spokojená:))
A kočárek máš alespon představu?:))
A to nosítko jsem si fakt pročítala na fb diskuze..je jich tam tolik že jsem nevěděla.. Ale Tu Kibi hodně chvílili.. je sice doporučená až od 4 měsíců..ale kamarádky, co si kupovaly manducu protože je od narození až do 3 let..tak stejně třeba v 6 měs přecházely na kibi nebo něco jiného.. a ono jedno nosítko stojí skoro 3000 takže jsem vzala zrovna Kibi s tim že holt ty první tři měsíce to nějak zmáknem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 14:44

@Daniela132 no joo ale pak na doma ty vložky taky potřebuješ.. ale je pravda že každá krvácí jinak..
Helee na kočárek jdi dřív :-D ona to neni zas taková sranda!! :-D Já měla jasně jeden vybranej..ale jak jdeš do obchodu tak pak vybíráš třeba z 10:-D ten už jsem ráda že mam hotovej.. zaplatila jsem 1000 zálohu, je pořád v obchodě, k vyzvednutí po porodu..a kdybych si ještě vybrala do ty doby jinej tak to jde v pohodě dát na jinej ta záloha..
Tak se můžeme všichni pak sejít v ikee :-D :-D No hrůza.. já už za toho prcka utratila peněz.. včera jsem ale měla depku a objednala jsem si koženkovou bundu pro sebe :-D v M..takže doufám že mě půjde hubnout jinak ji mužu zas prodat :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 15:17

@jakalm Jo to jo, ale neříkej mi, že krvácíš třeba 14 dní a když seš v porodnici 5 dní tak ti pak musí stačit normální ne? Já mám výhodu jdu vyberu odcházím a vždy si vyberu jen dva a pak už se rozhoduju rychle, protože jsem vybíravá a plno se mi jich prostě nelíbí :mrgreen: :mrgreen: To máš zase dobrý :) Teď si vem, ale koupíš si kočárek a za pár dní se ti líbit nebude(můj přípas) tak si pujdeš koupit novej? :D :D Ne zůstaneš u toho co sis koupila :mrgreen: Já ani ne :D Protože pokaždý mám sebou mamču :D A postýlku jsme dostali :) Ale prosimtě to zhubneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 15:21

@Daniela132 No ale můžeš krvácet i třeba 6 týdnů.. každá to má jinak..a segra řikala, že toho je dost a páchne to tak měníš často vložku..a kdyby jsi používala nějaký alwaysky tak tě to vyjde dost draho :-D ja nevim hele.. koupim jeden balík poporodních a pak asi klasický a budu doufat že to brzo přejde :-D
No ale já ho nekoupila, mam na něj jen zálohu a tu mužu prej měnit klidně každej týden..takže pohoda ale na kočáry už se raději nedívám aby mě to zas nerozhodilo :-D
Tak to máš pohodu no.. já vybírám sama s manžílkem:))) takže spíš sama..protože on vždycky řekne: vem si co chceš hlavně at to není růžový.. :-D
Zhubnu!! při nejhorším mám ten poporodní stahovací pás tak alespon hubeně budu vypadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 18:36

@jakalm To snad ne to bych se zbláznila. :D Taky to udělám jako ty :D A kde se dají pak koupit ty poporodní vložky? :) Já zatím jen koukala byla jsem ve 3 krámech a favorita mám pořád s toho 1 :D Haha já to musím zhubnout nebo by mi hráblo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
4.12.15 19:06

@jakalm oblečení (nějaké sady do porodnice, aby bylo kompletů víc a nějaké jenotlivé kousky), osušky, odsávačku mléka, odsávačku hlenů, přebalovák s vaničkou. Jeden balík startovních plen už mám, příští měsíc objednám ještě jeden, aby to bylo na dva měsíce pak pořešeno.
Už mi chybí jen ta „houpačka“, kočár a lékárnička s manikurou… ale jště jsem nevyškrtávala ze seznamu, tak je toho možná víc:D

vložeky mám objednané jeden balík vložek a budu tam brát i ty jednorázové kalhotky do porodnice
http://www.promrnousky.cz/pro-maminky/
jinak bych je sháněla spíš v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 20:12

@Daniela132 normálně v lékárně…:))) i v DM myslim že jsem je viděla..i do podpsenky..
A ukážeš kočárek jakej máš vybranej?:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.12.15 20:17

@jakalm Tak mezi těmihle :D Ale černá vede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.15 20:42

@Daniela132 oba jsou super:) ten černéj ma výhodu ze uz si to muzes doladit do barvy podle sebe..v tom druhým budes omezena:) ja mam tmavě modrou ryflovinu a ladim si vnitřek do tyrkysova:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí