Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Nebo ještě tenhle
To je hrozný
A kolik dáváš za kočárek celkově? ![]()
@Daniela132 12 800 a je k tomu vsecko:) plus mam teda za 3000 nositko..
@Daniela132 jako za kočár?? M to prijde taková střední cena:) za kolik ho mas ty?
http://www.detska-nositka.eu/…BB001-cerne/ Já koukala na ceny jen orientačně a tohle také nevypadá špatně ![]()
@Daniela132 ten můj kočár stojí na netu taky kolem 9000 ale bez ničeho.. Mam fotku v PC:( dej si Adamex Barletta.. Ale tu barvu co mam tak na internetu nenajdes tak jen ten tvar uvidis:) a stím nositkem je to tezky, ja cetla hodně recenze, divalajsem se i na ohledy kvuli zadickum atd atd..prece jen dite v tom musi mit nejaky tvar a za 900 bych si asi nositko nekoupila:( dala jsem za nej dost ale radeji si připlatim, vim ze mam kvalitní ergonomicke nositko.. nez mu zničit zada nebo kycle
@jakalm Já jen koukala
Pak jsem našla za 2500 a tak
Tak mám čas
A jinak je pěknej
Já si myslím, že ani nosítko potřebovat nebudu ![]()
K tomu krvácení.. holky, já z toho byla na prášky… rodila jsem sice císařem, ale opravdu jsem krvácela něco přes 2 měsíce. Sice pak ne už tolik, ale pořád. No a aby toho nebylo málo, i přes to, že jsem plně kojila a to snad každou hodinu i večer, dostala jsem hned měsíčky a ty taky byly o dost silnější, než obvykle, ale zase bezbolestné. Ale tak ve 4. měsíci se to srovnalo
no doufám, že to tentokrát bude jinačí a budu mít třeba aspoň na ten rok pauzu
Vložky jsem kupovala úplně ty nejtlusčí, takové ty dřívější euro v albertu, protože kupovat lepší nemělo smysl, jedna vydržela sotva hodinku ![]()
A z kočárku jsem taky na prášky
líbil se mi jeden, už se mi jich líbí 6 a bojim se, že se to číslo bude zvětšovat ![]()
@x.betty To si nás uklidnila
Doufám, že to nebude tak krutý
Já našla další, takže už vybírám z 5
Nakonec půjdu do toho prvního ![]()
Ahoj holky
tak jsem po 12-ti dnech doma z nemocnice, uz je vse v poradku, malej je zdravej, kope jako blazen a pry je to kluk jako buk, ma 670g
ultrazvuk to prepocita podle obvodu hlavicky, tela a delky stehna ![]()
@Wendacek zdravicko
ty jo tak ten tvuj kluk je uz pekne velikej
já byla dneska u doktora a vse ok
málem kope jak vztekly a je v poradku, akorat nevim jak je veliky, jsem se zapomela zeptat ![]()
Holky tak jak se vám vede? Jak jste prožili test na cukrovku a jak pokračují přípravy na miminko? U nás už začínám pomalinku šílet a hledat na internetu a budu dokupovat pomalu, ale jistě
cukrovka pěkný hnus málem jsem to tam sestřičce ohodila ![]()
@Kaca1992 Já to asi nemusim znova popisovat ne? ![]()
Jinak za 14 dní jedu do ikei pro nábytek a pak objednám ze špintíka nebo feeda zbytek a mam too ![]()
Ostatnim pisu, nejak se zdrzuji chatovani
@jakalm ja budu mit nabytek až v unoru ![]()