Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Daniela132 jen hamej at máš silný miminko:))
já ho cvičim na své vybrané chutě už od malinkata ![]()
To se mááš.. my jsme zas oba takový ty gaučáci.. plánujeme procházku..ve 3 odpoledne jeden řekne chce se ti? druhej: ne a tobě? a nejde se nikam
takže ještě že máme psa a jednou za týden ven jdeme jinak by jsme tady asi projeli mládí ![]()
@jakalm Tak já si říkám, že mimčo si vezme co potřebuje a k tomu není důvod se přežírat, ale jak se bavíme o jídle tak mám zase hlad
Jen ho uč
To mi umíme taky to se neboj
Já teda taky furt chodím se psem narozdíl od něj ten by nešel a kort, když je zima a do posilovny letí jak namydlenej blesk ![]()
@Daniela132 píše:
@jakalm Doufám,že jo. Ale nevím jestli mě doktor vezme na utz, ale už jsem prcka neviděla 5 týdnů což je strašně dlouhá doba. ........
UTZ platí pojišťovna jen 3× za těhotenství, ostatní je na dobrovolnosti doktora, nebo na příspěvku, co z nás vytahají ![]()
Holky kdy má smysl jít na 3D?? aby z toho tatínek taky něco měl ![]()
@Trixia Já vím, že jo. Jenže u mého doktora se platí i za určení pohlaví ![]()
@Kaca1992 tak o abych si poslíšila(think) ikdyž mi přijde, že šéfova partnerka na tom s ním byla tak měsíc před termínem… no někde se poptám, spíš nevím kde… aby to bylo dost citlivé:)
@Trixia nas maly se od 20tt schovava za rucickama, takze budeme mit prekvapko
rikala, ze po 28tt uz je mala pravdepodobnost ze ti mimi vyfoti, pac uz nema mistecko kolem obliceje a vetsinou uz ma hlavicku dole.. To mi rekl dr ve stredu ![]()
@Kaca1992 děkuji, zkusím to někde pohledat.. cítím potřebu zapojit zase tatínka
musí si zvykat ![]()
Ahoj holky, jsem taky Dubnovka a ráda bych se k Vám přidala
dnes jsem 25+2, s přítelem čekáme chlapečka ![]()
Co porod? Máte strách? Já teda strašnej ![]()
@monikazoubek moje máma říká, že pak na nějaké strachy ani nepřijde myšlenka
takže se dopředu nestresuju (ale červíček samosebou hlodá). Taky dneska se člověk nemusí moc trápit, když na místě zjistíš, že to prostě nejde, tak i z pschických důvodů, jako je strach, ti udělají císaře. Ani doktoři nechtějí miminko a maminku trápit
Neboj se, všechno dobře dopadne, příroda a doktoři se postarají ![]()
@Trixia pritele budu rada kdyz ho dokopu na prohlidku sálu ![]()
@monikazoubek vitej a gratuluji
ted se me ptala segra jestli uz mam strach, a já ji rekla ze ne, ta se divila, ze: ja jsem posrana strachy uz ted a těhotná nejsem
nejak me porod jeste netankuje
asi to bude tim, ze jsem se na nekolik porodu divala a jsem s tim asi smirena ![]()
Ahoj
Tak jsem dneska byla v poradně objednaná jsem za další 3 týdny, a až tam mě objednají na cukrovku. Prcek je zdravej
Máme nahoře šílených 7 kg
Posílám fotku prcka jednu ručičku má v puse druhou má přes nos a usmívá se srdíčko moje
Přítel mi řekl, že vypadá jak mimozemšťan tak mě docela naštval ![]()
@Daniela132 pekny obrazek
ja nemam pac se nam malicky schovava jak se da
jednou mel oblicej zaboreny do bricha a podruhe mel rucicky pres cely oblicej a videla jsem jen ucho a pindika ![]()