Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
6.1.16 22:00

@Daniela132 jen hamej at máš silný miminko:)) :srdce: já ho cvičim na své vybrané chutě už od malinkata :-D
To se mááš.. my jsme zas oba takový ty gaučáci.. plánujeme procházku..ve 3 odpoledne jeden řekne chce se ti? druhej: ne a tobě? a nejde se nikam :-D takže ještě že máme psa a jednou za týden ven jdeme jinak by jsme tady asi projeli mládí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.1.16 22:14

@jakalm Tak já si říkám, že mimčo si vezme co potřebuje a k tomu není důvod se přežírat, ale jak se bavíme o jídle tak mám zase hlad :mrgreen: Jen ho uč :lol: To mi umíme taky to se neboj :mrgreen: Já teda taky furt chodím se psem narozdíl od něj ten by nešel a kort, když je zima a do posilovny letí jak namydlenej blesk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.1.16 07:56
@Daniela132 píše:
@jakalm Doufám,že jo. Ale nevím jestli mě doktor vezme na utz, ale už jsem prcka neviděla 5 týdnů což je strašně dlouhá doba. ........

UTZ platí pojišťovna jen 3× za těhotenství, ostatní je na dobrovolnosti doktora, nebo na příspěvku, co z nás vytahají :D

Holky kdy má smysl jít na 3D?? aby z toho tatínek taky něco měl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.1.16 08:31

@Trixia 3D se dělá do 28 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
7.1.16 09:59

@Trixia Já vím, že jo. Jenže u mého doktora se platí i za určení pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.1.16 13:36

@Kaca1992 tak o abych si poslíšila(think) ikdyž mi přijde, že šéfova partnerka na tom s ním byla tak měsíc před termínem… no někde se poptám, spíš nevím kde… aby to bylo dost citlivé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.1.16 15:46

@Trixia nas maly se od 20tt schovava za rucickama, takze budeme mit prekvapko :) rikala, ze po 28tt uz je mala pravdepodobnost ze ti mimi vyfoti, pac uz nema mistecko kolem obliceje a vetsinou uz ma hlavicku dole.. To mi rekl dr ve stredu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.1.16 18:24

@Kaca1992 děkuji, zkusím to někde pohledat.. cítím potřebu zapojit zase tatínka :D musí si zvykat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 18:25

Ahoj holky, jsem taky Dubnovka a ráda bych se k Vám přidala :-) dnes jsem 25+2, s přítelem čekáme chlapečka :-)

Co porod? Máte strách? Já teda strašnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.1.16 18:30

@monikazoubek moje máma říká, že pak na nějaké strachy ani nepřijde myšlenka :D takže se dopředu nestresuju (ale červíček samosebou hlodá). Taky dneska se člověk nemusí moc trápit, když na místě zjistíš, že to prostě nejde, tak i z pschických důvodů, jako je strach, ti udělají císaře. Ani doktoři nechtějí miminko a maminku trápit :) Neboj se, všechno dobře dopadne, příroda a doktoři se postarají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 18:33

@Trixia Budou muset :D
Jsem na to celé zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.1.16 18:34

@Trixia pritele budu rada kdyz ho dokopu na prohlidku sálu :lol:
@monikazoubek vitej a gratuluji :) ted se me ptala segra jestli uz mam strach, a já ji rekla ze ne, ta se divila, ze: ja jsem posrana strachy uz ted a těhotná nejsem :lol: nejak me porod jeste netankuje :lol: asi to bude tim, ze jsem se na nekolik porodu divala a jsem s tim asi smirena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.1.16 14:16

Ahoj :mavam: Tak jsem dneska byla v poradně objednaná jsem za další 3 týdny, a až tam mě objednají na cukrovku. Prcek je zdravej :srdce: Máme nahoře šílených 7 kg :poblion: Posílám fotku prcka jednu ručičku má v puse druhou má přes nos a usmívá se srdíčko moje :srdce: Přítel mi řekl, že vypadá jak mimozemšťan tak mě docela naštval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.1.16 14:18
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.1.16 14:39

@Daniela132 pekny obrazek :) ja nemam pac se nam malicky schovava jak se da :( jednou mel oblicej zaboreny do bricha a podruhe mel rucicky pres cely oblicej a videla jsem jen ucho a pindika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí