Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mary2016 no moj maly broucek v 30tt+3 teraz v piatok sme boli ma 1717g a tiez povedal ze je to ok, a uz sme hlavickou dolu a vy ste na tom ako holky? ![]()
Holky ja cakam prve mimino a uprimne uz sa tesim na porod a nemozem sa dockat az ho uvidim nazivo…milacik a mojho krasneho
milujem ho drobca
![]()
Já mám taky halvičkou dolu už snad od 25tt:)) ale máš teda pořádnýho buclíka:))) taky se už mooc těším, pokojíček už má připravený ![]()
@jakalm tiez uz ma pripraveny pokojicek este posledne upravy a nakupy este poslednych drobnosti a mame to hotove…to som rada
uz mozem volne dychat…no bude to kluk ja buk poradny
![]()
@8Janinka8 taky už jen poslední úpravy..zítra vymalujeme..příští týden se koupí lampa a je tooo, už můžeme v klidu rodit
to se máš a já budu mít takového cvrčka malinkého
![]()
@Mary2016 píše:
@8Janinka8
to mne robila tiezmyslela som si ze ma posle zasa na ten velky ultrazvuk. kolko vam vyslo holky vaha? mne cca 1600kg v 30tt je to vela al malo?
já jsem měla 1550, je to tak nějak tabulkové ![]()
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
No som moc zvedava aky bude veliky ked sa narodi…ale kopeme a hmirime sa v brusku stale…
Ahoj mamicky
. Dite ma 1300g. Taky se citite, jak slonice?
Vubec to neutika
Vybavicku pro miminko uz mame, jak Ste na tom Vy?
@rena621 píše:
Ahoj mamicky. Dite ma 1300g. Taky se citite, jak slonice?
Vubec to neutika
Vybavicku pro miminko uz mame, jak Ste na tom Vy?
hezká váha ![]()
jako vybavená velryba
časem si zvykneš na sebe nekoukat z boku ![]()
Ja se ratsi vyhybam zrcadlem
velryba uz jsem dlouho, hlavne v noci kdyz se prevaluju z jednoho boku na hruhy
a nejhorsi to je kdyz vztavam v noci na zachod, to se musim rozkolibat abych nohy dala na zem a nejak se zvedla
divim se, ze to moje vlnobiti nebudi pritele ![]()
@Trixia píše:
hezká váha
jako vybavená velrybačasem si zvykneš na sebe nekoukat z boku