Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trixia ahoj, nene, po magnezku by mel byt spis prujem, kdyz se ho vezme vic, sice neznam princip, ale vsude to pisou
Me spis zajimal ten vliv na nizky tlak, o tom prave vubec nevim…
@Mary2016 Mno, co se tyka toho spadnuti briska, tak ja pri prvnim ani nepoznala, ze by mi nejak kleslo dolu… A u hlenove zatky, ja to mela tak, ze mi odesla az kdyz mi zacaly lehke kontrakce, driv nic, celkove jsem mela kontrakce 12 hodin, ale z toho prvnich 4-5 hodin se to dalo v pohode bez rozdychavani ustat doma. Ale to je jen muj konkretni pripad, kazda to ma jinak… ![]()
Krati se nam to. Ja dnes peru veci od rana. No ne a ne to dokoncit. Zitra zehleni. Pro postylku jdeme pristi tyden. Nechce se mi verit, ze zachvilku bude to male s nami ![]()
@rena621 ty jo to jsi jeste dobra ze to zvladas:)) ja tohle dělala 30-32tt..ted uz bych u toho stat nevydržela:) uteklo to šílene!! ![]()
@jakalm píše:
@rena621 ty jo to jsi jeste dobra ze to zvladas:)) ja tohle dělala 30-32tt..ted uz bych u toho stat nevydržela:) uteklo to šílene!!
Uteklo
Delali nam nabytek pro to Nase zlaticko(vic jak mesic cekani) a predtym nebylo kam ulozit obleceni. Nas byt byl skkadiste az teprve ted zacim vse chystat. 36t.Cas nas tlaci. Doufam, ze pristi tyden to bude hotove. Je super, ze uz to mate. Zavidim ![]()
@jakalm @rena621 taky na mě leze hnízdějí, mám plán an víkend zlikvidovat stůl co mám u našich v „dětském pokoji“ který jsem neotevřela od středníškoly a to je už 15 let ![]()
@Trixia píše:
@jakalm @rena621 taky na mě leze hnízdějí, mám plán an víkend zlikvidovat stůl co mám u našich v „dětském pokoji“ který jsem neotevřela od středníškoly a to je už 15 let
Tam bude jiste hodne pokladu ![]()
Dubnovky? Jak to prozivate? Uz jen par dni nas deli od stastneho porodu. Ja mam strach ale i se tesim. Jsem tezka a chodim jak raper na stranu ![]()
@rena621 já se těším a strach nemám ale když tak čtu nějaký příběhy z porodu tak bych to nejraději nějak zaspala a probudila se a měla malého už tady
ale těším se, že se vyspím a nebudu koukat půl noci do stropu a budu si moct vyjít ven bez toho abych měla strach že nedojdu:)) a navííc už tady ve skupince jedno miminečko máme:)))
Co ty? v pohodě všecko?:)))
Do 7mes. Den co den zvraceni, dieta teh. cukrovka, potize porad stitna zlaza zlobi, prasky na streva musim brat. No uz aby to detatko se narodilo. Predpokladam ze kdyz v rodine byly spatne porody tak ho budu mit taky. No to je jedno uz ho chci mit v naruci. ![]()
@cyprise ja ho mam ale cvičila jsem zatim 2×.. A v pohode na 22 Cm a vubec se mi do toho nechce
ale budu muset fakt zacit ![]()
Ahoj holky, tak jak se máte? Už se nám to krátí
Dneska mi odešla hlenová zátka, tak jsem zvědavá jak dlouho ještě budu čekat
Ale moje porodnice je uzavřená (malujou) tak snad vydržíme do 7.4
![]()
@Daniela132 ahooj, nojoo konečně..tyhle poslední týdny jsou fakt náročný
tak to budeš mít brzoo:)) já mám TP 11.4..ale dneska na kontrole už CS 6 a doktor mi už udělal i hemiltna tak čekám a čekám
a to malování ti nezávidím
kdy ty máš termín???
@jakalm Ahoj už se těšíš co?
Mě snad bolí už úplně všechno
Já mám termín porodu 18.4
Ale ve 32 týdnu mi dělali ultrazvuk a malej byl o týden větší a doktor říkal ať počítám spíš s TP 10.4
Dneska jsme měli taky kontrolu, ozvičky v pořádku, ale utz už mi nikdo nedělá :/ Cs mám taky 6 ![]()
Hamilton se může dělat už v 38 týdnu?
Jé jak já ti závidím, taky bych chtěla, ale doktor mi pořád říká, že by mě ještě rád viděl 3 krát, asi by byl rád kdybych přenášela
A co jak seš na tom s váhou?
Jinak vše v pořádku?
![]()
@Daniela132 no bojím se!! ale těším se až si lehnu a nebude mě nic bolet
a až si nandám stahovací pás, hezký triko budu se cítit krásná a vyrazím na procházku ![]()
já zas mám malýho o 6 dnů menšího..tak nevím ale ven se mu asi chce
já jsem odevčera ve 39tt:)) takže to už bylo k tomu..jen se mě zeptal, jestli už to chci popohnat a já řekla jen že se bojím..a tak mi to udělal prý tak jemně..a když se to do dalšího úterý nerozjede tak mi udělá už pořádnýho ![]()
Já mám dnes 15,5kg nahoře:( na to, že jsem ze začátku nepřibírala tak ted to letí krásně
kolik ty máš??
Jinak všecko asi dobrýý:)) beru pořád ty antibiotika tak už se těším až bude po porodu a budu se moct konečně vysadit:)) a Vy??:) ![]()