Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
4.4.16 09:45

@Daniela132 no jak co, ale jak kdy… někdy mě to bolí jen když měním polohu, někdy samo od sebe… někdy když dlouho sedím, ale jsou to různé druhy bolesti… po ránu, nebo když se otáčím v noci tak mě to probere vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.4.16 09:57

@Trixia To je taková tupá bolest, že bych se zní stavěla na hlavu to ne, napadlo mě jestli se pomalu neotvírám :think: Já to mám v průběhu noci když vstávám na záchod a vylezu zpátky do postele tak to bolí kolikrát i celý břicho no, ale spíš ráno když vstanu je to divný :think: Zítra mám poradnu tak se zeptám :) Už ať jsou prcci venku viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.4.16 10:03
@Daniela132 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat už třetí den mě bolí v podbřišku, ale jen ráno, kolikrát se nemůžu posadit trvá to cca půl hodiny až hoďku máte to taky? 8o

Ked je to v podbrušku ako pri kramoch tak to je zevraj normalne…ja to mam skor v noci ma to vzdy zbudi, sa deloha pripravuje na porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
4.4.16 12:55

@Mary2016 tyhle jakoby menstruační mám neustále, ale někdy mám pocit, jako by se mi tam utrhlo kus svalu :D ale to že v noci spím jen na jednom boku (když už spím) a pak se pořádně nemůžu hnout, protože mám ty svaly vevnitř jako kdyby přeleželé, to mysím nemá co dělat a poslíčky, ale spíš že máme v břiše tříkilovou kouli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
4.4.16 13:17

@Mary2016 Mě to nebudí, spíš když vstanu a jdu na záchod, tak při chůzi a když si sednu, ale jen ráno jinak nic :think: Ale asi máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.4.16 12:04

@Daniela132 tak já pořáád nic :-D dneska mi doktor udělal po druhé hmat.. dost to dneska teda bolelo :-D ale už by to snad zabrat mohlo..jsem otevřená na 2 cm..tak snad ty jo:))
Co tyyy???:)) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.4.16 12:26

@jakalm Taky nic :lol: cs mám 8 a porod prý za dveřmi objednal mě na 15.4 (doufám, že už tam nedojdu ) :D Ptala jsem se a říkal mi, že je to zbytečný až mimčo bude chtít ven, tak půjde a pořád má 2 týdny viď :) Já doufám, že budu rodit co nejdřív, když nám to klepe na vrátka dneska je nádherně půjdu se projít ať tomu tedy pomůžu :) :mrgreen:
Budu držet palce ať to zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.4.16 13:11

@Daniela132 já nevim proč mě to dělá :-D ani má ty hamiltony nějak rád :-D
Tak ale nechoď na dlouhou ať ho fakt nevyklepneš :-D taky se půjdu projít ale jen kousínek a pak si sednu ven do křesílka a budu odpočívat:))
Joo děkujuu, dám pak vědět:)) ale abych nepsala zas za týden že nic :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.4.16 13:59

@jakalm No já, když jsem se bavila s tetou(je porodní bába),tak říkala, že hamilton se dělá až po 40 týdnu, pokuď nemáš zdravotní problémy, tak nevím :mrgreen: Kolik máš cs? :) Hele teď poslední dva dny zjišťuju, že už mi dlouhé procházky dělají problém dneska půjdu, tak 4 km :D Pak se vyvalím na zahrádce a budu odpočívat :mrgreen:
No právě :D A teď jseš 39+1 viď? Za 6 dní máš termín to určitě malej už bude na světě :* A po hamiltonu můžeš porodit až do 3 dnů, tak uvidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.4.16 14:39

@Daniela132 No však já taky četla že se dělá až v den termínu nebo po něm..vubec nevim že ho dělal tak brzo..ale tak asi lepší než pak fakt přenášet no.. Mám pořád 6 a na dva prsty:))
No i 4 km bych nedala :D :D já šla včera dva a fakt mi to stačilo..dneska max pod barák na louku to je tak jeden a kašlu na to :-D jdeš sama nebo s někým alespon? :-D sama bych se už bála :-D
Mám tedka takový bolesti odeznívající tak nevim co to je:( :-D
Hlavně prosím tě opatrně na ty procházce!!:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.4.16 16:25

@jakalm Stejně je to divný :think: Aha mě neřekl, jestli jsem otevřená :think:
Hele tak jsem doma, bolí mě nohy úplně hrozně už se těším na konec zkoušela jsem už vše a malému se ven, taky nechce :zed: :mrgreen: Šla jsem sama, protože jsem šla 2 km naproti přítelovi a dva snim zpátky :D
Jak odeznívající? :O Já jsem opatrná vždycky :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.4.16 17:11

@Daniela132 mě vždycky..minule říkal že to mám na prst volně a dneska že na dva prsty těsně..ale má doktor takový ty správný chlapský prsty :D :D
já měla boelsti docela i pravidelný, vždycky bolelo, tak přešlo a dokola…ted jsem šla na procházku abych si to rozdráždila ještě trochu a přešlo to!!:-D
Budeme těhotný navždycky:((( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
5.4.16 19:23

Ja už nikam na proházky chodit nebudu :zed: bolí mě břicho malá se vzpírá to bude zase noc :zed: a přitom jsem se na to tak cítila…projít se užít si sluníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.4.16 19:39

@jakalm Jo aha :) Prý chlapské prsty :D
Víš co, poroď příští rok tím už se nic nestane :D Neboj on prcek ven bude muset :hug:
Pořád máš ještě 6 dní :hug: Třeba se to ještě rozjede :) No já si dala teplou sprchu, ale nevěřím, že bych se tím někam pohla :lol: Musíme jim domlouvat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.16 08:29

Mám to za sebooou:)) Martínek je na světe :srdce: 3100g a 49cm, dnes 3:35hod. Porod jen 4 hodiny, bez nástřihu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí