Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
12.4.16 21:16

@Sofieee Tak drzim palce, at uz! :-) Taky uz to zni slibne :-) Ja davam teple sprchy a skacu na mici, snad to taky trochu zabere :-)) @Daniela132 :-) posledni mesic je nejdelsi, ale jednou ven musi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
12.4.16 21:22

@Evianka Měla jsem termín 10.4 což už bylo, teď mám další 18.4 zkoušela jsem snad všechno a prckovi se ven nechce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.4.16 12:08

Ahoj holky, tak skakani na mici pomohlo akorat k tomu, ze se mala nejak jinak asi pretocila a vic me kope do zeber, coz ma za nasledek to, ze krome stoje nemuzu nic, lezet vubec, sedet chvili… Super :-) Touhle dobou uz byla prvni dcera venku. A to jsem si myslela, ze druhy porod bude driv. Tak nic no… :-) A jak je vam? Neco u nekoho noveho? Ja uz nevim co bych. Nedojdu poradne ani na nakup, doma je vsechno hotovo, v aute se kroutim, dceru ted vyzvedava manzel, sama doma a akorat se cpu jidlem. Dobra zprava ovsem je, ze uz nepribiram, dohromady mam nahore 11kg, coz neni velka traga… A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
13.4.16 14:00

Ahoj tak dnešní poradna 40+0tt-tlak ok, moč ok, lehce otoky. Jinak mě velice příjemný pan doktor vyšetřil vnitřně a nic moc stále ještě nespotřebovaný čípek-zavřená, hlavička nenaléhá. Na ozvech malej zase spal tak ho sestřička musela budit. Kontrola v pátek-mám ještě termín v neděli ale vyvolání prý budou počítat ode dneška do 7mi až 9ti dnů. Porodní asistentka se dneska na ozvech divila kde tu sondu až mám že je malej hodně vysoko-mám ji až nad pupíkem-v termínu se prý natáčí v podbřišku-dělala si legraci jestli si malej nespletl cestu a nepoleze vrchem-tak mu mám prý doma domluvit ;) Jinak jsem si tam postěžovala že mě bolí třísla a stydká kost-dr.to tam zapsal ale nevyjádřil se k tomu-no co by mi taky asi řekl že-„nefňukej bude hůř“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.4.16 20:13

Uz sme na svete

7.4. Presne 40+0 ;)
Trapila som sa 13hodin na sále… holky bacha na fit loptu lebo na konci porodu na na nu posadili ze hlavicka pojde nižšie..
Mala sa pretocila musela som prestat tlacit co bolo najhorsie…
Zo stredu sa mala pokadila takze zakalena voda a fostalo sa jej to do tela…problem s dychanim…7 dni na antibiotikach..
Tvrdia ze to bude bez nasledko…mala je zlata nevypada ako chora…dufajme ze sa nic do budúcna nic neobjaví.
Ale stala za tu namahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
14.4.16 12:26

@Mary2016 Gratuluji k malé, ať jste zdravé a dělá vám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
14.4.16 12:30

@Sofieee Ještě nerodíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.4.16 13:45

Dakujem ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
15.4.16 00:16

@Mary2016 Gratuluji! Uzivej, je to nejvíc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
15.4.16 06:52

@Daniela132 no a co tyy?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
15.4.16 06:56

Konečně vám můžu představit Martínka :srdce: je už teda 6.4 ale v porodnici mi nešly nahrát fotky:). Všem gratuluji a kdo ještě nerodil, tak příjemný a co nejrychlejší porod:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
15.4.16 11:57

@jakalm Dneska jsem byla na kontrole, jsme otevřený čípek spotřebovaný branka zašlá čekáme jen na kontrakce, doktor se semnou rozloučil, že příště už se neuvidíme a že to vidí na víkend, tak uvidíme máme 3 dny do termínu :D
Malej je krásnej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
15.4.16 12:53

@Daniela132 jeeee huraa!!!:)) ty joo ted na tebe budu porad myslet:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
15.4.16 16:15

@rena621 tak co jak jste na tom? U nmě pořád nic dneska kontrola 40+2tt stále se nic nechystá-dr. mě poslal na UTZ že mám velký břicho, byla tam moc hodná doktorka-odhad váhy 3720g, kýbl plodové vody-už aby byl venku ten prďola nebo nevím kam až naroste, to se ještě mohla seknout o půl kg :roll:Na kontrolu zase v pondělí tak jsem zvědavá zda se to o víkendu rozjede nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.4.16 18:04
@Zacharova píše:
@rena621 tak co jak jste na tom? U nmě pořád nic dneska kontrola 40+2tt stále se nic nechystá-dr. mě poslal na UTZ že mám velký břicho, byla tam moc hodná doktorka-odhad váhy 3720g, kýbl plodové vody-už aby byl venku ten prďola nebo nevím kam až naroste, to se ještě mohla seknout o půl kg :roll:Na kontrolu zase v pondělí tak jsem zvědavá zda se to o víkendu rozjede nebo ne.

Taky v pondeli :D bricho je vysoko. Vubec nic se nedeje. Telefon mi porad zvoni, ze jestli uz? Nemuzeme se ho dockat. Zasilam Vam aktualne foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí