Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Já se tedy nebojím, zatím se i těším
To věřím, jsem ráda že se otočím v posteli
Haha, taky se těším až to zhubnu a budu trajdat s kočárkem ![]()
Máš bolesti nebo co, že se malému chce ven?
Kdyť si o týden víc než já, ty to počítáš jako 38+1 je 39 týden pro tebe?
Tak to můj doktor nepopožene nic, závidím ti to už bych chtěla taky ![]()
Nebolelo to?
Tak já mám 15 kg
Modlím se abych nepřibrala už jsem jak bomba co má vybouchnout
Na co antibiotika? ![]()
Jinak my se máme fajn, malého kopance mě nebolí je to zlatíčko ![]()
Těším se až prcka uvidím ![]()
@Daniela132 nojo..38+1 je 39tt… to jsi nevěděla? ![]()
Jinak mam bolesti no..zátka je pryč a i doktor říkal že je to už k tomu..tak uvidíme:)
Trochu to bolelo
jako ne vyloženě hrozně ale příjemný to nebylo ![]()
ATB mám kvůli toxoplazmě.. beru je už od října..3 denně..takže to pro mě bude fakt úleva že je už mit nebudu ![]()
Taky se těšíím..bude to parááda viď ![]()
@jakalm Jo věděla dneska jsem 37 +1 ale já to furt počítám jako 37 týden
Ty brďo ty snad dneska ještě porodíš, mě zátka odešla včera a pořád nic, ani mě nic nebolí
Tak držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
Děkuji za info, fakt mě to zajímalo
Mám příští týden kontrolu, tak se zkusím zeptat jestli by mi ho udělal taky, teda pokuď do té doby neporodím ![]()
Jo aha, tak to se nedivím ![]()
No jsem zvědavá po kom malej bude
Tohle je fotka z posledního ultrazvuku malej má nosánek po mě a bradičku po tatínkovi
Tak jsem zvědavá po kom bude mít zbytek, to si piš hrozně se těším ![]()
@Daniela132 nee tak to už jsi 38tt
to to letíí co?:-D
no chtěl jsem dneska.. sestřenka má narozeniny a ještě mám výročí 5 let s mým autíčkem
ale nevím no za ty dvě hdky to už asi nestihnu:((
i když břicho mě už bolí pěkně ![]()
Tak si ho taky necháš udělat?:-D mě to dělal teda dost brzo si taky myslim..ale tak co vi%d..lepší to mít za sebou příští týden má být hezky tak už bych byla hezky v pohodě doma..zvláštní představa
připouštíš si to že se ted ze dne na den něco tak změní?
já vím že jsem těhotná, že tam to mimčo mám..ale tím to pro mě končí..přijde mi všecko stejný a nějak mi nedochází že budu rodit a budu si říkat jeee to je MŮJ SYN!!:-D ![]()
Máte ho kráásnýýho:)))
já se hlavně modlím aby neměl nos po mě..mám takovej ten orláček po mým tatkoj
ale pro maminku je vždycky její dítě to nejkrásnější na světě ![]()
@jakalm Já vím, ale mě přijde divné to počítat takhle, když prostě jsem 37+1, že je to 38
Jo aha, třeba to budeš mít rychlý a stihneš to i za dvě hoďky už to máš po 5 minutách?
Já bych chtěla taky
ale 1.4 je hezčí datum ![]()
Mě ho doktor neudělá
mám blbce doktora
Ale jinak bych si ho nechala udělat
Já vím, že se Hamilton dělá až když přenášíš jinak já bych taky byla ráda, kdybych rodila ve 38 týdnu ![]()
Hele mě to teda nedochází ještě pořád si říkám, že mám čas nějak si to neuvědomuji ![]()
Budeš novopečená maminka
Vlastně my obě
Ty možná už za pár hodinek
Přesně, pro každou mámu je její dítě nejhezčí, takže tohle bych neřešila
Je to kus vás ![]()
@Daniela132 no je to jako 37 ukončených týdnů plus 1 den, takže 38 týdnů..tak proto ![]()
však do pátku chci vydržet..tak třeba to ještě nebude tak horký
no mě hnedka řikal jestli ho chci udělat že už to tam k tomu mam a nějak neřešil nic
tak si o něj řekni a třeba taky..ale zas když není čípek už připravený a miminko tak je to prý stejně k ničemu:)
No budeme:)) za pár dní..to je šílený:)) budeme na ně koukat jak na svatý obrázky
ale fakt jsem zvědavá kdy mě to dojde
třeba až pak za pár týdnů co ho budu mít doma ![]()
Kočárek už máte doma?:))
@jakalm Já vím
To nevydržíš počkej zítra už nám budeš psát že máš prdelku u sebe
![]()
Tak mě odešla hlenová zátka, mám dost zkrácené děložní hrdlo cs 6, takže už určitě se taky něco chystá, ale já bych chtěla vydržet do 1.4 ![]()
Já se zkusím zeptat jestli by mi ho taky udělal pokuď neporodím ![]()
No to si piš, hlavně se budeme bát aby jsme prďolkům nic neudělali budou křehoučký
![]()
Jojo mám už od začátku neměla jsem ho kam dát, tak ho mám doma a ty? ![]()
@Daniela132 Taky bych ráda 1.4
to je krásný datum:))
my máme kočárek v obchodě..paní si vzala jen 1000 zálohu, s tím, že kdybych si to do porodu rozmyslela, tak ji můžu měnit na jakýkoliv jiný kočárek:)) a manžel tam pro to zajede až budu v porodnici..jsem ráda že ho nemam doma, já bych tady s ním každý den lítala ![]()
@jakalm Jé,takže si pořád neporodila? ![]()
Hele do prvního zbývají 2 dny
Tak uvidíme
Ajo vlastně to si mi říkala
Tak to je super stím kočárkem ![]()
Hele věř, že ne
Taky jsem to dělala když jsem ho měla doma první dny, teď se třeba podívám, ale že bych sním měla jezdit po bytě to ne, počkám si až tam narvu prcka
![]()
@Daniela132 Ne!:((
v noci mě budily křeče..ale to bylo tak všecko
už jsem se i přestala bát a těšila se že to bude za mnou
tak uvidim..třeba to ještě dopadne..ale urychlit to nemůžu.. uklizeno mam, ve vaně jsem byla a sex manžel odmítá ![]()
Fakt?.. ale tak peřinky a tak to už v něm máš nee?
já pořád ladim postýlu..vždycky k ní přijdu, přestelu to..za hodinu zase.. ![]()
@jakalm A já myslela, že už budeš novopečená maminka
Sex já ho mám tolik, že už mě tím štve
Zkus masáž bradavek prý to pomáhá ![]()
Jojo mám i postýlku připravenou všechno
Ale že bych chodila a přerovnávala to ne
Akorát jsem ji už dvakrát prala aby prckovi voněla ![]()
@Daniela132 nj a prd:( ale tak když to nezačne tak ve čt večer zkusim ty bradavky teda aby to bylo na pátek
![]()
ty joo se máš.. manželoj t přijde ten prý hrozně úchylný s tím pupkem a bojí se jak mu může ublížit nebo mě… mě to nějak nevadí, moc jsem si to neužívala..ale tak občas je to taky potřeba no. a ted na to už mužu zapomenout:( ![]()
Tak to já zas nepřepírám..voní to pořád hezky
a až mi to poblije nebo něco tak to budu muset stejně přepírat často ![]()
A co děláš celý dny??.. já tedka hrozně moc spim..jsem unavená celý den a už snad týden:(
@jakalm Prý každou bradavku minimálně 4 minuty
Začnu to taky zkoušet od zítra ![]()
Hele co bych dala za týden klidu už se těším na šestinedělí
Třeba by ti ten sex pomohl k porodu ![]()
Tak já to povlíkala, když jsem byla 30 týden, tak jsem to teď vyprala aby mu to vonělo ![]()
No vidíš já jsem zase aktivní
Furt bych chodila na procházky
Skoro denně chodím 6 km ![]()
@Daniela132 tak jsem si myslela, že zátku už mam pryč a ted se ze mě trousej už asi dvě hodiny další kusy ![]()
Co tyy?? něco cítíš???:))))
S tím sexem ti to teda moc nezávidím..
jjá mu včera řikala že bez sexu malýho ven nedostaneme tak se chudák na to málem i vrhnul..ale když jsem viděla jeho strach v očích tak jsem to nechala být
![]()
S těma procházkama tě obdivuju.. já se snažím jít alespon se psem tak ty 2-3km se snažím taky denně ujít ale mám pak na celý den dost teda:))
@jakalm Třeba ti jde po částech ![]()
Nee my asi budeme dlouho ještě 2v1 malému se nechce a to jsem zkoušela všechno co ty ještě si neporodila? ![]()
Jee chudák nestraš ho, když se bojí
Teď mi přítel dává vždycky aspoň 3 dny klid ![]()
Hele já nevím asi jsem moc aktivní, dneska jsem ušla 5 km a denně chodím aspoň 3 a prostě nic asi čeká až nám otevřou porodnici ![]()
Jinak se omlouvám, vůbec jsem si nevšimla, že si odepsala ![]()