Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
6.4.16 14:40

@Sofieee :-)) ted jsi me rozesmala. Ty jo, ja mela posly celou noc, uz sbaleno a nakonec nic, taky uz bych chtela rodit, at je to za mnou, jsem teprve 38tt, ale uz je to hodne narocne. Navic uplne jine, nez u prvniho porodu, ted se bojim, ze to od tech poslicku poznam pozde, do porodky to mame tak hodku a kdyz by to bylo ve spicce tak mozna i vic… a kroutit se v aute. No, jenze clovek zas nechce jet zbytecne, zvlast s druhym, abych nevypadala jak hysterka… uf uf. Jestli budu mit tyhle posly do terminu, tak si to pujdu hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.4.16 14:50

@Evianka Hele taky jsem měla kolem 38tt v noci poslíčky 4hodinky 2×.. a od te doby klidní noci..jinak to je muj taky druhy porod.. a přesně jak ty se bojím že budu v nemocnici moc brzo a budou na mě čumět jak na magorku ktera už usí mít zkušenosti.. naštěstí mi to mame do porodnice 15 minut takže to ti oprvu nezavidim..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.4.16 10:46

Tak dneska na kontorle, pořad všechno stejně.. otevřena na 2 cm, cs8.. udělal mi Hamiltona musím říct že jsem to čekala daleko horší.. ;) bylo to jenom tochu nepřijemny ale nic hroznyho.. :) DOUFÁM že mi to pomuže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.4.16 16:36

Drzim palce! Tohle posledni stadium uz je zdlouhave. Navic se me vsichni ptaji, jestli jsem jeste 2v1 a to mam do terminu jeste 3 temer 3 tydny. Ale jako otevrena a 2cm a CS8 mi prijde jak kdyz uz rodis, vid? A ten Hamilton fakt nebolel, rikas? Vsude o nem ctu desive historky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.4.16 17:33

@Evianka hele nebylo to příjemný.. Ale nic co by se nedalo vydrzet.. :) já myslim že když jsi trochu otevřená a hlavně uvolněná, tak je to v pohodě.. :) teď teda spinim.. Sem tam mě trochu zabolí břicho ale jinak nic.. :,( :nevim: no to mi povídej.. Tak se mě pořad každý ptá..a už mě to pěkně štve.. :roll: no jako když jsem šla poprvé rodit tak jsem přijela do porodnice s 3cm a už si mě tam nechali že rodím.. :D desny tohle čekání.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.4.16 18:54

Presne, otevrena na 3cm a za 4 hodiny byla mala venku. :-) Tak jesti uz spinis, tak to uz snad bude! Spis asi v noci, to se rodi nejvic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.4.16 12:43

@Evianka No prdlajs.. Stále jsem tu a 2v1.. Klasika.. Ale už jsem fakt naštvaná že to nezabralo..:/ grrr.. Ale co se dá dělat no.. Jako mě by ani nevadilo že bych přenášela ale malej je hrozné velkej.. :( má o 5mm větší hlavičku a už v 38tt vážil 3800g.. Takže potez.. :? Bojím se že ho nevytlacim.. Měla jsem co dělat s prvním synem co měl 3440g.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.4.16 12:54

@Sofieee Já myslela, že nám tu jdeš napsat, že si už porodila a ono nic :zed:
Já myslela, ale že když je to mimčo velký, tak jdeš na vyvolání nebo na císař ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.4.16 13:25

@Sofieee Chjo! Teda to mi rekni, asi se jim nechce do te zimy, co se udelala venku :-)) Mno, to uz je slusne mimco, ale ty vahove odhady nejsou vzdycky presne, tak snad to nebude tak velke…alespon ja se tim utesuju, jsem mala a hubenejsi, prvni vaziila 2,9 kdyz se narodila a to mi dala dost zabrat, ted uz mam odhad na 3kg a k tomu min 14 dni do terminu, takze bude taky vetsi a ja panikarim…:-( Ale pry podruhe to jde lip a vetsina druhych deti je vetsi… A teda jestli budu prenaset, tak se picnu, uz se desne kroutim, boli me vsechno, nemuzu ani sedet v aute, na sedacce, je mi fajn, jen kdyz stojim, do toho poslicky, tvrdnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.16 16:11

Ty jo holky kdyz ctu to skuhrání tak vam ani malinko nezávidím :-D sice jsem za posledni tri dny spala dohromady asi 7 hodin tak po tech bolestech se mi faaaakt nestýská 8o :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.4.16 16:26

@jakalm A co kdyby si se pochlubila prckem? :)
Hele, tak já vytřela celý být v předklonu, s přítelem jsme se ho zkoušeli vypudit a nic, musíme počkat mám ještě 10 dní do termínu, tak snad se mi prďola umoudří :D
Jinak všechno dobrý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.16 19:25

@Daniela132 zkusím dat fotku ale mam tu jen mobil tak nevim jestli mi to pujde:) mame krasnyho dědečka :-D jak byl uz dyl sestouplej tak ma nahoře na hlave plesku a kolem ma takovej ten venecek jak mají dědove a uplne černý vlasy :-D
Jinak dobry jen na me porad visí..jsem si ho uz asi rozmazlila, jak ho porad majolku :-D a jeste je plná porodnice takze jsme na pokoji tri a ta jedna ma neskutečné ubreceny dite a porad nám je budí a neda se ani mluvit jak porad jen rve:(
Nám sex ani nic dalšího taky nezabralo:( ale neboj půjde ven..musí:-D budu na vas myslet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.4.16 20:07

@jakalm No já si počkám, jsem na prcka hrozně zvědavá :srdce: Haha :D Tak to se mám na co těšit to na tom budeme asi stejně :D
Jéje :D Na to bacha ať z toho pak nejsi nešťastná :) Musíte vydržet, za chvilinku budete doma :hug: ANo snad brzo, ale vyhánět ho nebudu :) Děkuji :)
A jak jde kojení? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.16 20:57

@Daniela132 no meli jsme jit uz zitra ale musime tu byt kvuli vysetrenim az do utery :,(
Nejde me sem dat fotka:( tak bud počkej nebo jestli mas viber tak mi posli cislo do zprávy nebo na fb mam:)
Kojení fajn..dneska uz se mi udělalo mlicko:) to mlezivo ho uz moc nenasytilo a byl uplakanej tak jsem sla na odsavacku s ti ze tam proste nic nemam.. Pry po dvou dnech to výdaje tak na dně lahvicky..a me to natahalo pres pul lahvičky :-D takze ten nas vycuranek jen moc rad cuca bradavky :-D
Vsak to ho nevyhanej vyleze si sam neboj:) pak to najednou prijde a uz pofrcis:-D hlavne at to mas v pohode a dlouho te netrápí:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.4.16 21:08

@jakalm Kvůli jakým vyšetřením? :O
Tak mi napiš facebook :) Já viber nemám :/
Jé, tak to jsem ráda, že vám to tak jde :) Haha si mě rozesmála :mrgreen:
Já doufám, že to stihneme do termínu přenášet nechci jinak mi to je jedno :srdce: To jsem tedy zvědavá, já si myslím, že trpět budu dlouho :lol: Ale děkuji snad to půjde rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí