Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sofieee
ted jsi me rozesmala. Ty jo, ja mela posly celou noc, uz sbaleno a nakonec nic, taky uz bych chtela rodit, at je to za mnou, jsem teprve 38tt, ale uz je to hodne narocne. Navic uplne jine, nez u prvniho porodu, ted se bojim, ze to od tech poslicku poznam pozde, do porodky to mame tak hodku a kdyz by to bylo ve spicce tak mozna i vic… a kroutit se v aute. No, jenze clovek zas nechce jet zbytecne, zvlast s druhym, abych nevypadala jak hysterka… uf uf. Jestli budu mit tyhle posly do terminu, tak si to pujdu hodit…
@Evianka Hele taky jsem měla kolem 38tt v noci poslíčky 4hodinky 2×.. a od te doby klidní noci..jinak to je muj taky druhy porod.. a přesně jak ty se bojím že budu v nemocnici moc brzo a budou na mě čumět jak na magorku ktera už usí mít zkušenosti.. naštěstí mi to mame do porodnice 15 minut takže to ti oprvu nezavidim..:(
Tak dneska na kontorle, pořad všechno stejně.. otevřena na 2 cm, cs8.. udělal mi Hamiltona musím říct že jsem to čekala daleko horší..
bylo to jenom tochu nepřijemny ale nic hroznyho..
DOUFÁM že mi to pomuže..
Drzim palce! Tohle posledni stadium uz je zdlouhave. Navic se me vsichni ptaji, jestli jsem jeste 2v1 a to mam do terminu jeste 3 temer 3 tydny. Ale jako otevrena a 2cm a CS8 mi prijde jak kdyz uz rodis, vid? A ten Hamilton fakt nebolel, rikas? Vsude o nem ctu desive historky…
@Evianka hele nebylo to příjemný.. Ale nic co by se nedalo vydrzet..
já myslim že když jsi trochu otevřená a hlavně uvolněná, tak je to v pohodě..
teď teda spinim.. Sem tam mě trochu zabolí břicho ale jinak nic..
no to mi povídej.. Tak se mě pořad každý ptá..a už mě to pěkně štve..
no jako když jsem šla poprvé rodit tak jsem přijela do porodnice s 3cm a už si mě tam nechali že rodím..
desny tohle čekání..
![]()
Presne, otevrena na 3cm a za 4 hodiny byla mala venku.
Tak jesti uz spinis, tak to uz snad bude! Spis asi v noci, to se rodi nejvic. ![]()
@Evianka No prdlajs.. Stále jsem tu a 2v1.. Klasika.. Ale už jsem fakt naštvaná že to nezabralo..:/ grrr.. Ale co se dá dělat no.. Jako mě by ani nevadilo že bych přenášela ale malej je hrozné velkej..
má o 5mm větší hlavičku a už v 38tt vážil 3800g.. Takže potez..
Bojím se že ho nevytlacim.. Měla jsem co dělat s prvním synem co měl 3440g.. ![]()
@Sofieee Já myslela, že nám tu jdeš napsat, že si už porodila a ono nic ![]()
Já myslela, ale že když je to mimčo velký, tak jdeš na vyvolání nebo na císař ne? ![]()
@Sofieee Chjo! Teda to mi rekni, asi se jim nechce do te zimy, co se udelala venku
Mno, to uz je slusne mimco, ale ty vahove odhady nejsou vzdycky presne, tak snad to nebude tak velke…alespon ja se tim utesuju, jsem mala a hubenejsi, prvni vaziila 2,9 kdyz se narodila a to mi dala dost zabrat, ted uz mam odhad na 3kg a k tomu min 14 dni do terminu, takze bude taky vetsi a ja panikarim…:-( Ale pry podruhe to jde lip a vetsina druhych deti je vetsi… A teda jestli budu prenaset, tak se picnu, uz se desne kroutim, boli me vsechno, nemuzu ani sedet v aute, na sedacce, je mi fajn, jen kdyz stojim, do toho poslicky, tvrdnuti…
Ty jo holky kdyz ctu to skuhrání tak vam ani malinko nezávidím
sice jsem za posledni tri dny spala dohromady asi 7 hodin tak po tech bolestech se mi faaaakt nestýská
![]()
@jakalm A co kdyby si se pochlubila prckem? ![]()
Hele, tak já vytřela celý být v předklonu, s přítelem jsme se ho zkoušeli vypudit a nic, musíme počkat mám ještě 10 dní do termínu, tak snad se mi prďola umoudří ![]()
Jinak všechno dobrý? ![]()
@Daniela132 zkusím dat fotku ale mam tu jen mobil tak nevim jestli mi to pujde:) mame krasnyho dědečka
jak byl uz dyl sestouplej tak ma nahoře na hlave plesku a kolem ma takovej ten venecek jak mají dědove a uplne černý vlasy ![]()
Jinak dobry jen na me porad visí..jsem si ho uz asi rozmazlila, jak ho porad majolku
a jeste je plná porodnice takze jsme na pokoji tri a ta jedna ma neskutečné ubreceny dite a porad nám je budí a neda se ani mluvit jak porad jen rve:(
Nám sex ani nic dalšího taky nezabralo:( ale neboj půjde ven..musí:-D budu na vas myslet:)
@jakalm No já si počkám, jsem na prcka hrozně zvědavá
Haha
Tak to se mám na co těšit to na tom budeme asi stejně ![]()
Jéje
Na to bacha ať z toho pak nejsi nešťastná
Musíte vydržet, za chvilinku budete doma
ANo snad brzo, ale vyhánět ho nebudu
Děkuji ![]()
A jak jde kojení? ![]()
@Daniela132 no meli jsme jit uz zitra ale musime tu byt kvuli vysetrenim az do utery ![]()
Nejde me sem dat fotka:( tak bud počkej nebo jestli mas viber tak mi posli cislo do zprávy nebo na fb mam:)
Kojení fajn..dneska uz se mi udělalo mlicko:) to mlezivo ho uz moc nenasytilo a byl uplakanej tak jsem sla na odsavacku s ti ze tam proste nic nemam.. Pry po dvou dnech to výdaje tak na dně lahvicky..a me to natahalo pres pul lahvičky
takze ten nas vycuranek jen moc rad cuca bradavky ![]()
Vsak to ho nevyhanej vyleze si sam neboj:) pak to najednou prijde a uz pofrcis:-D hlavne at to mas v pohode a dlouho te netrápí:))
@jakalm Kvůli jakým vyšetřením? ![]()
Tak mi napiš facebook
Já viber nemám :/
Jé, tak to jsem ráda, že vám to tak jde
Haha si mě rozesmála ![]()
Já doufám, že to stihneme do termínu přenášet nechci jinak mi to je jedno
To jsem tedy zvědavá, já si myslím, že trpět budu dlouho
Ale děkuji snad to půjde rychle ![]()