Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sanyika ahoj, myslim, ze je velka nepravdepodobnost, ze bys chytla zrovna spalovou anginu, ta je spis u deti… ale je fakt, ze clovek nikdy nevi…
@jakalm a ve ktere jsi porodnici?
@jakalm aha, rikala jsem si, jestli nejsi nekde v Praze, ze bych vedela, jak to ted vypada
Jo a nedej se, zdrobneliny a nasledne matersky plural je peklo ![]()
@Zacharova píše:
Ahoj mamky mohla bych se k vám přidat čekám čtvrté dítko TP mám 13.4. a ráda bych těch pár dní do konce poklábosila s ostatníma těhulkama.
Taky 13.4
ale zatim se Nic nedeje.
@Sofieee Ahoj, tak jak ti je? Ja na kontrole mela trochu pokrocilejsi CS5 a na dva prsty, tak jsem zvedava. A podle PA je vetsina porodu rychlejsich… tak snad nebudu rodit v aute ![]()
@Evianka no super..tak už se ti to tak blíží.. Já byla včera na druhém Hamiltnu.. Tak čekám
ale říkal že se mu to teď krásné povedlo že se mi to takhle nepovedlo ani poprvé.. Tak teď spinim.. A bolí mě trochu břicho ale v kuse.. Tak snad to teď zabere..
dělal mi ho až o půl 8 večer.. Takže to není ještě ani 24hodin.. ![]()
Holky všichni před termínem, a prckům se nechce ven už je to děsný snad se ti maličký umoudří a půjdou co nejdříve, všem držím palečky ![]()
@rena621 ahoj jak se cítíš? Máš zítra TP podle MS nebo UTZ-Já podle MS, hrozně mě bolí stydká kost a celkově pánev tlak v podbřišku ale jinak mám pocit že rodit snad nikdy nebudu
zítra mám kontrolu v porodnici ozvy+vyšetření klidně už bych tam zůstala a měla to za sebou. Držím nám palečky ať si mrňousci dají říct a vylezou co nejdřív.
@Zacharova píše:
@rena621 ahoj jak se cítíš? Máš zítra TP podle MS nebo UTZ-Já podle MS, hrozně mě bolí stydká kost a celkově pánev tlak v podbřišku ale jinak mám pocit že rodit snad nikdy nebuduzítra mám kontrolu v porodnici ozvy+vyšetření klidně už bych tam zůstala a měla to za sebou. Držím nám palečky ať si mrňousci dají říct a vylezou co nejdřív.
Uplne presne napsane
presne tak to mame i my
Taky Vam drzime palecky
Uz aby to bylo
Prejeme pohodovy porod a hodne detatko ![]()
@rena621 nevíš jak dlouho se nechává přenášet-já zatím všechny dítka porodila do termínu až na tohohle lupínka kterému se u mamky nejspíš líbí
Napadlo mě že mi třeba zítra nabídnou hamiltonův hmat-ale nevím zda mám na to připravené porodní cesty v porodnici mě nikdo vnitřně neprohlíží až asi zítra to mám vyšetření napsané v průkazce.
@Zacharova píše:
@rena621 nevíš jak dlouho se nechává přenášet-já zatím všechny dítka porodila do termínu až na tohohle lupínka kterému se u mamky nejspíš líbíNapadlo mě že mi třeba zítra nabídnou hamiltonův hmat-ale nevím zda mám na to připravené porodní cesty v porodnici mě nikdo vnitřně neprohlíží až asi zítra to mám vyšetření napsané v průkazce.
Znam maminky co prenaseli i 10 dni.
Miminku se libi v brisku
.
Dr.mi rekl ze pockame do 18 a kdyz nezasahne priroda tak nas objedna do nem.
Maminko musite vydrzet jeste chvilku.
@rena621 doufám že ti nevadí že ti tykám když tak se omlouvám ![]()
Každopádně jsem zvědavá co mi zítra řeknou už aby to bylo za nám bojím se s každým porodem víc ![]()
@Zacharova píše:
@rena621 doufám že ti nevadí že ti tykám když tak se omlouvám
Každopádně jsem zvědavá co mi zítra řeknou už aby to bylo za nám bojím se s každým porodem víc
Nevadi
bude to dobry, nema cenu se stresovat. Drobec si sam rekne
V nemecku uplne normalne mamicky rodi i 14dni po termine.