Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
10.4.16 20:57

@Sanyika ahoj, myslim, ze je velka nepravdepodobnost, ze bys chytla zrovna spalovou anginu, ta je spis u deti… ale je fakt, ze clovek nikdy nevi…
@jakalm a ve ktere jsi porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.4.16 21:40

@Evianka Náchod:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.4.16 22:25

@jakalm aha, rikala jsem si, jestli nejsi nekde v Praze, ze bych vedela, jak to ted vypada :-) Jo a nedej se, zdrobneliny a nasledne matersky plural je peklo :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.4.16 07:10
@Zacharova píše:
Ahoj mamky mohla bych se k vám přidat čekám čtvrté dítko TP mám 13.4. a ráda bych těch pár dní do konce poklábosila s ostatníma těhulkama.

Taky 13.4 :D ale zatim se Nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.4.16 09:40

@Sofieee Ahoj, tak jak ti je? Ja na kontrole mela trochu pokrocilejsi CS5 a na dva prsty, tak jsem zvedava. A podle PA je vetsina porodu rychlejsich… tak snad nebudu rodit v aute :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.4.16 09:41

Druhých porodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.4.16 12:16

@Evianka no super..tak už se ti to tak blíží.. Já byla včera na druhém Hamiltnu.. Tak čekám :D ale říkal že se mu to teď krásné povedlo že se mi to takhle nepovedlo ani poprvé.. Tak teď spinim.. A bolí mě trochu břicho ale v kuse.. Tak snad to teď zabere.. :) dělal mi ho až o půl 8 večer.. Takže to není ještě ani 24hodin.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.4.16 15:21

Detatku se porad nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
12.4.16 17:03

Holky všichni před termínem, a prckům se nechce ven už je to děsný snad se ti maličký umoudří a půjdou co nejdříve, všem držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
12.4.16 17:41

@rena621 ahoj jak se cítíš? Máš zítra TP podle MS nebo UTZ-Já podle MS, hrozně mě bolí stydká kost a celkově pánev tlak v podbřišku ale jinak mám pocit že rodit snad nikdy nebudu :nevim: zítra mám kontrolu v porodnici ozvy+vyšetření klidně už bych tam zůstala a měla to za sebou. Držím nám palečky ať si mrňousci dají říct a vylezou co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.4.16 17:54
@Zacharova píše:
@rena621 ahoj jak se cítíš? Máš zítra TP podle MS nebo UTZ-Já podle MS, hrozně mě bolí stydká kost a celkově pánev tlak v podbřišku ale jinak mám pocit že rodit snad nikdy nebudu :nevim: zítra mám kontrolu v porodnici ozvy+vyšetření klidně už bych tam zůstala a měla to za sebou. Držím nám palečky ať si mrňousci dají říct a vylezou co nejdřív.

Uplne presne napsane :) presne tak to mame i my :? Taky Vam drzime palecky :palec: Uz aby to bylo :? Prejeme pohodovy porod a hodne detatko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
12.4.16 18:17

@rena621 nevíš jak dlouho se nechává přenášet-já zatím všechny dítka porodila do termínu až na tohohle lupínka kterému se u mamky nejspíš líbí :lol: Napadlo mě že mi třeba zítra nabídnou hamiltonův hmat-ale nevím zda mám na to připravené porodní cesty v porodnici mě nikdo vnitřně neprohlíží až asi zítra to mám vyšetření napsané v průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.4.16 19:19
@Zacharova píše:
@rena621 nevíš jak dlouho se nechává přenášet-já zatím všechny dítka porodila do termínu až na tohohle lupínka kterému se u mamky nejspíš líbí :lol: Napadlo mě že mi třeba zítra nabídnou hamiltonův hmat-ale nevím zda mám na to připravené porodní cesty v porodnici mě nikdo vnitřně neprohlíží až asi zítra to mám vyšetření napsané v průkazce.

Znam maminky co prenaseli i 10 dni.
Miminku se libi v brisku :srdce:.
Dr.mi rekl ze pockame do 18 a kdyz nezasahne priroda tak nas objedna do nem.
Maminko musite vydrzet jeste chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
12.4.16 19:55

@rena621 doufám že ti nevadí že ti tykám když tak se omlouvám :oops:
Každopádně jsem zvědavá co mi zítra řeknou už aby to bylo za nám bojím se s každým porodem víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.4.16 20:29
@Zacharova píše:
@rena621 doufám že ti nevadí že ti tykám když tak se omlouvám :oops:
Každopádně jsem zvědavá co mi zítra řeknou už aby to bylo za nám bojím se s každým porodem víc ;)

Nevadi :) bude to dobry, nema cenu se stresovat. Drobec si sam rekne :srdce: V nemecku uplne normalne mamicky rodi i 14dni po termine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí