Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak odhad vahy uplne na 100% se neda zistit. Vase miminko nemusi mit 3720kg to je jen odhad. 0,5kg tam muze kolisat. Znam mamicky co meli 4kg deti a pritom odhad 3,5kg.
@rena621 no právě že to je jen odhad snad bude mít ty 4kg maximálně.
Moc vám to na fotce společně sluší-máš malé bříško já jsem jak vorvaň
ale už to nějak přežiju těch pár dní-třeba už nám dají v pondělí termín na vyvolání a budu klidnější.
@jakalm No já doufám, že to bude dneska nebo zítra drž palce kočko i na nohou
Co malej pořád hodnej?
A jak se cítíš ty? ![]()
@Zacharova píše:
Moc vám to na fotce společně sluší-máš malé bříško já jsem jak vorvaňale už to nějak přežiju těch pár dní-třeba už nám dají v pondělí termín na vyvolání a budu klidnější.
Ja taky jsem zvedava co nam rekne v pon. Jsem po koupeli ale nic
nepomohlo. Mozna nam daj stejny termin
pak se ozvu. Zatim hodne stesti prejeme at miminko moc netrapi mamku.
@Daniela132 no držím pořad!! Dej hned vedet!:-D jsem nervozni za tebe
ale hlavne v klidu vsecko ![]()
Jj malej je hodnej:) v noci se budí po 4 hodinách, nahama a zase spinka.. Dopoledne vydrží uz treba 3 hodiny vzhuru a dneska odpoledne cele prospinkal:) jeste jsem si teda nepřipustila ze jsem maminka:( kdyz spí tak na nej i zapomenu kolikrát..
Ja se cítím skvele. Jak jsem nemela nástřih nic tak jsem mohla v den porodu klidne domu:-D brisko uz mam taky docela zatazeny tak parada:))
@jakalm Seš zlato, jsem na to zvědavá
Neboj hned napíšu ![]()
Jé tak to je zlatíčko
Neboj ono to přijde
A až bude v pubertě, tak si budeš říkat jak to bylo hodný, že si o něm chvilkami ani nevěděla ![]()
Tak to je super jsem ráda za tebe ![]()
@Daniela132 tak coo tak coooo? ![]()
Tak s pubertou mě zatím nestraš, to je ještě čas…ale říkám si, že lepší než holka..kluk mi těhotnej nepřijde ![]()
@jakalm Nic ![]()
Ono to uteče ještě budeš koukat
Maximálně ti přivede těhotnou nezletilou ![]()
@jakalm píše:
Konečně vám můžu představit Martínkaje už teda 6.4 ale v porodnici mi nešly nahrát fotky:). Všem gratuluji a kdo ještě nerodil, tak příjemný a co nejrychlejší porod:)
@Zacharova píše:
Moc vám to na fotce společně sluší-máš malé bříško já jsem jak vorvaňale už to nějak přežiju těch pár dní-třeba už nám dají v pondělí termín na vyvolání a budu klidnější.
Zitra jdeme do nemocnice. Dr. mi rikal, ze nejlepsi by bylo, aby se narodilo. Je mu tesno
.Vypsali na zadanku na luzkove odeleni. Jak Ste dopadli Vy?
@Daniela132 hm super fakt díky
ale tak ty to můžeš mít podobně ![]()
Pořád nic?? ![]()
@jakalm Já vím, teď si z toho dělám srandu abych pak nekoukala ![]()
Nee včera mi dělali Hamiltona a nic dneska mi ho dělali znovu tak snad ![]()