Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
8.4.16 21:24

@jakalm ja mela na pokoji pani, ktera strasne chrapala, takze jsem v noci nespala ja ani maly.. Furt jsem mlaskala a maly furt plakal, jak pani chrapala. Plne pokoje, takze me nemeli kam jinam dat :( az budes doma, tak uvidis jak si odpocines a ulevi se tobe i malemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.16 23:10

@Daniela132 jak jsem mela tu infekci:( tak pro jistotu ze je malej zdravej..dneska uz nas vezla sanitka n ocni a tam v poradku.. v pondeli na ultrazvuk hlavičky a v utery prijde neurolozka.. Kvuli ni tady musim byt az do utery jinak bych si mohla krasne domu zitra:((( ale chodi jen utery a ja porodila ve středu no a kdybych sla domu tak nas uz nevezme:( jeste to je vyšetřeni tak na 10 minut.. Uz bych tak sla domu..
Neboj se:) říkej jak to bude v pohode a ono bude:) stejne se tomu uz nevyhnes:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.16 23:10

@Kaca1992 ani nevis jak se na to tesim:( jeste 4 noci:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
9.4.16 08:58

@jakalm Jo aha, vydrž hlavně aby jste byly oba zdraví :hug: To uteče, důležitý, že máš u sebe prcka :hug: No nevyhnu, to čekání je, ale nekonečný každý den doufám, že by už se mohlo něco dít a ono pořád nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.4.16 19:41

Holky, tak jsem stale zde.. :D už mi z toho hrabe, fakt že jo.. normalně mam uplně živé sny a porodu.. hruza.. a to mam dneska první termin.. a stale nic.. Hamilton nezabral.. u mě klasika no, nezabere mi nic.. ach jo, ach jo.. :think: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
9.4.16 20:35

@Sofieee Neboj maličký vyleze :hug: Třeba ještě dneska porodíš :) Já taky doufám, že už prcek vyleze, ale do termínu mám ještě 9 dní :mrgreen:
Budu ti držet palce ať to máš co nejdříve za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.4.16 08:07

@Daniela132 Děkuju.. :) jsou to klíštata fakt.. :D stejně jako první syn.. jsem se mohla stavět na hlavu a on se ani nehnul a hned po termínu ahoooooj.. :D vyčuranek.. si prostě řekne sam, no.. :roll: :lol: ALE ještě mě třeba předběhneš hele.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
10.4.16 08:55

@Sofieee Haha, taky podnikám psí kousky, ale prckovi je to úplně jedno :mrgreen: Já doufám, že to stihneme před termínem :lol:
Ale tak ty už máš po termínu ne? A když prcek nevyleze, tak jdeš na vyvolání?
Třeba se umoudří a půjdou co nejdříve :hug: Já mám dneska první termín a 18 druhý :think: Ani nevím kolik prcek má odhad váhy mi nikdo nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.4.16 12:08

@Daniela132 já mám termín zítra :-D
Musime rady zůstat az do středy malej ma dost žloutenku tak mi ho vzali a bude az do utery pod lampou spinkat :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
10.4.16 12:16

@jakalm To bude dobrý :hug: Žloutenka je běžná u někoho se projeví víc u někoho méně, za pár dní půjdete domu a už budete jenom spolu :)
Hele, tak já mám první termín dneska a za 8 dní, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.4.16 12:21

@Daniela132 nj:( hormony no.. A do toho mi ho jeste seberou tak je to tezky:(( ale alespon se trochu vyspim skoro po tydnu :-D
Domu uz se tesim hlavne na prochazku:))
Ty jooo tak to uz bude taky co nevidet na světe :srdce:
Tak tfuj tfuj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
10.4.16 12:30

@jakalm Oni ti ho vrátí, to se vůbec neboj :D Vidíš aspoň si odpočineš :hug:
Pak budeš moc trajdat každý den :hug:
Já doufám, že co nejdřív :) :srdce: Haha drž palce :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.4.16 13:13

@Daniela132 Jj te ti byl na hamani a za tu hodinu a půl to ma už taky lepší:))
Mimochodem, od svého pobytu v porodnici nesnáším slova: prdinek, krkanek, kakanicko, ale plosim te, nebleč… To tady poslouchám porad a porad dokola :-D
No drziiiim!! Porad sem chodím koukat jestli uz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.16 17:30

Zdravím dubnice:).

Jak se mate? Ja mam termín 19.4. Zatim se vcelku nic nedeje. akorát syn 4 roky. Od záři marod, nastoupil do skolky. Od 29.1 jsem ho mela doma. Ted jsem ho mrskla na 3 dny do skolky a od včerejška 38,6, červený krk, kdovi jestli to není spala. Takze opravdu paráda, to jsem po nem dojedla vcera snídani i oběd, jeste jsem netušila, ze se odpoledne ukáže horečka. Ted vcelku trnů, co bude? Chytnu to, nechytnu to. Co maly? Zas skončí na antibiotikach.. Do skolky uz ho nedám, nemíním toto řešit neustále jeste s mrnetem.. :,( jak by se řešilo, kdybych mela spalovou angínu u porodu? Uz je to blazinec. Jinak jsem si myslela, ze uz to teda budu mít dávno za sebou. Maly se narodil 1.12.2011 a termín jsem mela 15.12. Tak jsem doufala, ze to bude podobně. Ale asi je to u druhého jinak. No je mi teda na nic. Ze se vzdy musi něco zesmolit. Tak vám vcelku závidím, které to uz mate za sebou. Tak moc moc gratuluji. A všem, co to mate pred sebou stejne jako ja, přeji vse dobre a hladký porod a zdravé miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
10.4.16 18:25

@jakalm Tak to jsem ráda :hug: Haha jsem se zasmála :mrgreen: Neboj ty určitě budeš mít, taky špešl slovo :mrgreen:
Snad už co nejdřív :) Hrozně se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky