Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dost casto mi tvrdne brucho ale nic ma neboli. Termin mam 7.4., hlinova zatka neodisla… Neviem ci to uz zacina alebo co sa deje? Hrozne prechadzam celym netom ale nic konkretne som sa nedozvedela ![]()
@Mary2016 Ahoj
Mě taky tvrdne břicho, hlenová zátka už mi odešla před 5 ti dny a nic se neděje.
Asi bych chvilku počkala a uvidíš, pro jistotu si můžeš skočit do porodnice nic za to nedáš ![]()
Ale klidně ti může začínat porod ![]()
@Daniela132 píše:
@Mary2016 AhojMě taky tvrdne břicho, hlenová zátka už mi odešla před 5 ti dny a nic se neděje.
Asi bych chvilku počkala a uvidíš, pro jistotu si můžeš skočit do porodnice nic za to nedáš
Ale klidně ti může začínat porod
Idem zajtra na kontrolu tak uvudim co mi povedia ![]()
@Daniela132 neporodila a to jsme toho už i dost zkoušeli:(
ale tak cooo vid.. nejhorší je, že se už nic nedá.. spát se nedá..na dlouhý výlet taky ne.. daleko nedojdu a pořád musíme zastavovat na čůrání. tak už je to otravnýý… Manžel už se asi taky těší..že už se chudák dvakrát odvážil na sex..
![]()
Jsi faakt dobrá že takhle chodíš!!! Já se taky snažím ale denně 6 km nevim no
na to už si tolik nevěříím ![]()
V úterý jdu zas do poradny a na monitor a bude zas dělat hamiltona..to se netěšim:((
Koupila jsem si do porodnice v úterý knížku, když mi řekl že to bude brzo.. rozečetla jsem si ji.. a už zbývá ze 400 jen 20 stran
![]()
@jakalm Ty brďo a já myslela, že už to máš za sebou ![]()
Já spím 3 hoďky denně furt se budím buď se potřebuji otočit nebo na záchod
Čůrání je děs jdu stokrát za den a stejně se skoro navyčůrám ![]()
Jéé, tak jste zkusili aspoň další babskou radu
Mě ta chůze naplňuje, ale už mi taky dává zabrat ![]()
Já mám taky v úterý poradnu, tak se schválně zeptám jestli se něco chystá
Snad mě potěší
Chudáku, ale třeba se už malému bude chtít ven a tím ho jen popostrčí ![]()
Tak ji v porodnici přečteš znova
![]()
To sice ano, ale kdy to čekání je hrozný mě za 3 dny otvírají porodnici
A přenášet fakt nechci ![]()
@jakalm asibych si Hamiltona nenechala dělat, pokud to není nějak nezbytně nutné, prostě až bude miminko chtít, tak si řekne ne??? jak moc přenášíš??
@Daniela132 @jakalm na WC bych se klidně mohla nejen nocovat, ale klidně se tam přetěhovat natrvalo… jen bych měla otlačené prkýnko ![]()
@Trixia nee nepřenáším, mam do termínu jeďte tyden.. Čípek uz mam skoro pryc a jsem otevřena a nic se nedeje..proto mi ho asi udělal neviim.. Rikal ze uz jsem připravena tak to trochu popostrci a ze to většinou děla kdyz uz je maminka pripravena, ze je to lepsi nez aby se přenášelo a cpali do me hormony.. Ja nevim nevyznám se v tom.. Podle jeho vysvětlení mi to přišlo logicky proc to děla ![]()
@Daniela132 o curani a o spaní mi nemluv.. Pres den to jde ale jak lehnu do postele tak me vsecko rozboli ![]()
Hned jak to bude tak ti dam vedet neboooj
v utery dej taky vedet jak to s vámi vypada ![]()
@jakalm nevím neznám to… koukla jsem jen na pár článků (né diskuze, jen informační pro a proti) a asi bych počkala až po 42tt pokud by tedy byla placenta a všechno v pořádku… jako taky mě to břicho už leze i krkem
ale zkusím jí nechat čas
uvidíme, jak budu mluvit za dva týdny ![]()
@Trixia mě ho dělal už minuly týden a to bylo 13 dni před tp no:( já nechci nic úspěchat, vim, ze je to na přírodě a az to prijde tak to prijde. ale beru uz pul roku antibiotika kvuli toxoplazme a uz na sobe cítím te to tělo spatne zvlada..s porodem je budu vysazovat tak uz bych i rada kdyby to bylo no:( proto se ani Hamiltonoj nebráním..pri normálním tehu bych ho zatim urcite odmítla..
@jakalm tak možná proto to chce uspíšit, to se nedivím
tak drím palce, ať to tentokrát pomůže a miminko popožene ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat už třetí den mě bolí v podbřišku, ale jen ráno, kolikrát se nemůžu posadit trvá to cca půl hodiny až hoďku máte to taky? ![]()