Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
24.2.16 15:09
@Kaca1992 píše:
Ja se ratsi vyhybam zrcadlem :lol: velryba uz jsem dlouho, hlavne v noci kdyz se prevaluju z jednoho boku na hruhy :lol: a nejhorsi to je kdyz vztavam v noci na zachod, to se musim rozkolibat abych nohy dala na zem a nejak se zvedla :lol: divim se, ze to moje vlnobiti nebudi pritele :lol:
Mne dela problem rano se postavit, potom uz pohoda kondicku porad mam. Nevadi mi chodit pesky a do schodu. Kdyz uz chodim dlouho, tak mam strach, ze se u toho pocuram(behem chuze mi pride, ze mi dite tlaci na mocak) Taky se Vam to stava?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
24.2.16 15:37
@Kaca1992 píše:
Ja se ratsi vyhybam zrcadlem :lol: velryba uz jsem dlouho, hlavne v noci kdyz se prevaluju z jednoho boku na hruhy :lol: a nejhorsi to je kdyz vztavam v noci na zachod, to se musim rozkolibat abych nohy dala na zem a nejak se zvedla :lol: divim se, ze to moje vlnobiti nebudi pritele :lol:

taky se rzohoupávám :D a to ještě spím u zdi, takže lezu z postele po račím způsobu a jsou noci, kdy s ním ani jedno z mých pěti vstávání ani nehne :D

@rena621 jen choď, dokud můžeš… jeden čas jsem nosila i vložky proti uniku moči, prostě se mi nedařilo… ale jak povyrostla, tak se to zlepšilo a už se jen prostě valím ulicema:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
24.2.16 16:02

Praktikujeme s manzelem romanticke(zdravotne) prochazky, fotime se u toho. Zacina to krasne klidne a po hodine pomalu utikam :lol: domu. Tesi mne, ze nejsem jedina co ma ten problem. Mam doma slapadlo a mic - cvicime kdyz venku je hnustne. Zacina chripkove obdobi. :( Uz at je duben :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 16:32

Ahooj holkyy :mavam: tak jak se vám daříí?:)) začíná to být pěkně náročné ale už jen chviličku!!:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.3.16 18:04

@jakalm proto je tu i mrtvo :lol: ja jsem rada, ze vubec dycham :lol: jeste 3 tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 18:14

@Kaca1992 to bych právě spíš čekala že tu bude živo.. já jsem taky ráda že dýchám..tak se celej den válím a brouzdám po internetu a tady se nic neděje:(( :-D
Já ještě 4..to je hroznýýý jak se to blíží!! :-D a tak jak ti je??
Já dneska poprvé cvičila s aniballem..dala jsem 20 cm.. uvnitř jak to bylo tak uplně v pohodě..tak jsem tlačila a taky to hezky šlo ale jak to projelo přes hráz tak aaau :-D taková řezavá bolest!! :-D a to mají miminka tak 32 cm :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.3.16 18:20

Ahoj holky, ja tu taky dlouho nebyla, naposledy nekdy v zacatcich :-) Ted jsem 34tt, mam termin az 20. 4. uz se desne tesim az bude venku… Je to uf, vsechno pne, v jedne poloze bez bolesti zad vydrzim tak max 10 minut… No a ted nevim co bych. Dnes jsem si pripravila tasku do porodky, jeste nejake zbytky a je to… No a pak zacnu pomalu s vybavickou prat, zehlit… Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 18:34

@Evianka já mám 11.4 (36tt) a už mám teda všecko hotový:))) pokojíček a prádlo mezi 30-33tt.. a jsem ráda protože ted už bych to žehlení asi nedala :-D tašku už mám týden taky hotovou.. ale dýchání a spánek je ted hroznej:(( v noci se pořád budím..pořád mě někde něco bolí v břiše a tlačí..ale asi to tak máš taky co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.3.16 18:55

Presne :) v noci 3× na wc, najit polohu je umeni… Rikam si, ze na to, ze je to me druhe, tak jsem nejak zapomela, do ceho jdu. Navic zacinam chytat zas strach z porodu cim vic se to blizi… :-((
Nevim jestli trochu muze pomoci ten Aniball, pri prvnim jsem to nezkousela, tak o tom premyslim. Taky mi prijde, ze jsem jak poprve. Nejak nevim co na mimco do porodnice, zvlast az pojedeme domu, v dubnu bude aprilove pocasi… Tak nejak celkove jsem ted rozhozena, nerozhodna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 19:12

@Evianka to teda..a když už najdu polohu tak mě za chvíli vzbudí šílená bule někde a musim si přelehávat a pořád dokola :-D já se zatím porodu nebojím..nějak si říkám pořád že ven jít musí a strachem si moc nepomůžu..ale třeba mě to taky přepadne :-D
Já si myslím že ten aniball je dobrej..hlavně i to není jen o vytlačování ale stahuješ svaly a cvičíš si je..já se třeba nedonutím někde jentak si je stahovat a s tímhle se na to fakt třeba 20 minut soustředím..
A na cestu domu mám sbalené body s krátkým rukávem, polodupačky, ponožky, mikinku, teplý overal, čepice, rukavičky..do sedačky fusak a na vrch ještě raději deku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
8.3.16 19:22
@jakalm píše:
@Kaca1992 to bych právě spíš čekala že tu bude živo.. já jsem taky ráda že dýchám..tak se celej den válím a brouzdám po internetu a tady se nic neděje:(( :-D
Já ještě 4..to je hroznýýý jak se to blíží!! :-D a tak jak ti je??
Já dneska poprvé cvičila s aniballem..dala jsem 20 cm.. uvnitř jak to bylo tak uplně v pohodě..tak jsem tlačila a taky to hezky šlo ale jak to projelo přes hráz tak aaau :-D taková řezavá bolest!! :-D a to mají miminka tak 32 cm :-D

to se neboj, až poleze miminko ven bude to jiné, anibal je na to, aby sis zvykla, že něco amtudy leze… není nutné trénovat „nasucho“ na 30 cm :D

@Evianka @jakalm vstávám v noci skoro už dva měsíce +- 10 minut naprosto stejně :D co dvě hodiny :) aspoň se otočím… přes den už nemůžu dřímat, protože mi okamžitě vyletí pálení žáhy na noc se nadopuju tak to jde… no snad to zmizne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.3.16 19:46

Tak to ja stávám v noci tak min 6X :-D ale na to už jsem si jaksi zvykla :lol: boule od maleho mám pořád :lol: v noci me poslední dny budi šílené pálení záhy, dokonce jsem si uz myslela, že se v neděli z toho pozvracim :( polohy na usnuti už nejedu :lol: nic mi nevyhovuje :lol: jen funim a funim :lol: ale třeba v sobotu jsme šli na prochazku a ušli cca 7km lesem a dokonce :lol: je fakt, že poslední kilometr jsem už trpěla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 20:02

@Kaca1992 taky mě doost pálí žáha:( to jsi dobrá že jsi to ušla!! :-D my byli v pátek na výletě v Praze a stačilo mi dojít z čerňáku k metru a měla jsem faaakt dost :-D pořád jsem se za níma jen táhla :-D pak jsem si dala klobásu a trdelník a bylo mi líp :-D ale pak si tatka vymyslel, že na Holešovicíh jsou motorky.. nadávala jsem na něj celej večer když jsem se sotva hla :-D no je to sranda..

@Trixia ale tak k nečemu to snad bude :-D jsem ráda že jsem si zkusila i tohle a že vim že se mi dovnitř ta hlava vejde :-D segra co má dvě děti, mi teda dneska řekla, že tohle je to nejmenší když leze hlava.. že nejhorší je to trpění při kontrakcích..tak to mě moc nepovzbudila :-D ale přežijeme to..musíme!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
8.3.16 20:20
@jakalm píše:
@Trixia ale tak k nečemu to snad bude :-D jsem ráda že jsem si zkusila i tohle a že vim že se mi dovnitř ta hlava vejde :-D segra co má dvě děti, mi teda dneska řekla, že tohle je to nejmenší když leze hlava.. že nejhorší je to trpění při kontrakcích..tak to mě moc nepovzbudila :-D ale přežijeme to..musíme!! :-D

jasně, on to nikdo nezavrhuje, jen že nemusíš se „trhat“ aby jsi zvládla 30cm, hlavně že natrénuješ to tlačení, pak ti to přijde přirozenější (dělám chytrou, ale dělala jsem si takový průzkumík :D, nicméně mě to nepřesvědčilo, protože ta představa, že si tam něco strkám a vypuzuju… prostě to nedám psychicky, takže musím jít na první dobrou když nebudu mít jinou možnost :D
ale mít na to nastavenou psychiku, tak jdu do toho taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.3.16 20:33

@jakalm taky jsem se tahla za pritelem a dychala jak lokomotiva :lol: ale nadopovala jsem se horcikem a pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí