Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Jůů gratuluji
Malej má krásnou porodní váhu
A co ty všechno v pořádku?
Oba dva jste zdraví?
Seš šikulka závidím ti to ![]()
Ahoj mamky mohla bych se k vám přidat čekám čtvrté dítko TP mám 13.4. a ráda bych těch pár dní do konce poklábosila s ostatníma těhulkama.
@Daniela132 joo jsme:)) porod v pohode od 21:00 bolesti po 7 minutách, ve 23:30 odtekla voda, v 00:15 jsme přijeli do porodnice a 3:35 uz byl na světe:)) cekala jsem to snad i horsi jen co jsem mela nacvicene ulevove polohy tak ty jsou k nicemu protože to tak boli ze se neda fakt nic
jediné sprcha ale tam na me přišlo tlaceni, ze jsem malém nedosla na křeslo
a pak me nešel vytlačit vubec (mela jsem mezi kontrakcema dlouhé prodlevy) tak uz hrozili nástřihem a nastesti se povedlo:) takze jsem fit a muzu jit klidne domu
co ty? Jeste nic necitis?:)) ale je to takovej drobeček ze se ho i bojim chytit:))
@jakalm Tak to jsem ráda
Vidíš a to si říkala že z toho zase nic nebude
![]()
Měla si krásnej a rychlý porod, hrozně ti to zavidím, že už máš prcka u sebe a co je takový jakého sis ho představovala? ![]()
Důležitý, že se povedlo, ať jste oba zdraví a malej ať dělá samou radost ![]()
Né já zaostavám vidím to na to, že budu přenášet ![]()
Jůů mám slzy v očích, pak nám sem hod fotečku malého ať se můžeme taky pokochat
Všechno zvládneš ![]()
@Daniela132 joo je
je i mooc hodnej! Jen si porad myslim ze jsem jen nekde na výletě a za chvili pojedu sama domu a bude vsecko jako driv
taky to zvladnes
boli to ale da se to.. Bud pak co nejvic ve sprše ta pomáhá a pri tlaceni pomáhají a říkají co mas delat:)) pak to boli jak prochází dirkou
ale pak to tak za 2 vteřiny vyklouzlo a je to:)) vždyť mas vysoký Cs to uz taky nebude tak trvat ![]()
Pripajam sa ku gratulacii ![]()
Ja som bola v tom ze uz budem rodit taky od polnoci som nespala, kazdych 10min. kontrakcie bolenie v zadech v pobrusku dala som si aj vanu a neprestalo to…az teraz o 11:00. Ach jo…este ze som nikde nesla. A to som si aj klistir urobila aby som nemusela behat v porodnici…
@jakalm Jé to jsem ráda za tebe
No to už asi ne, zůstane ti na celý život
![]()
Já se bolesti nebojím, hrozně se těším na to všechno prostě to k tomu patří
My máme v porodnici i vanu, tak jsem zvědavá
Večer mě bolelo celou dobu břicho a záda nemohla jsem spát nakonec jsem usla a, když jsem se probudila, tak bylo po bolestech
Akorát jsem byla naštvaná
No já doufám, líbí se mi datum 7.4,tak uvidíme dneska si dám zase procházku uklidím a uvidím, třeba mi to pomůže ![]()
@Daniela132 píše:
@Mary2016 Můžu se zeptat jak si děláš klystýr?
http://zeny.e15.cz/…klystyr-4472 ale davam menej kavy a pouzivam destil.vodu
@Daniela132 klystyr bylo to nejmenší:) akorat by se mel držet ideálně 10 minut a ze me to letělo snad po minutě
taky jsem se na to těšila, jsem odpůrce tlumení pri porodu ale pak jsem i ja ze zoufalství prosila o neco na bolest
akorat uz jsem byla na tech 9 Cm a to se pry uz nic nedává
ale jsem za to rada ze to slo fakt cely prirozene:) kdyz tam jdes tak v klidu tak to zvladnes uplne v pohode ![]()
@jakalm Já z něj mám docela strach
Hele mě nikdy nefungovali čípky ani kapky ani prášky, prostě to nešlo
Akorát jsem měla křeče do břicha a nic
Tak doufám, že ten klystýr bude aspoň fungovat ![]()
No uvidíme, já vím, že budu taky škermat
Si se otvírala rychle já úplně vím, že budu rodit 2 dny budu mít křížová bolesti
Já doufám, že jo ![]()
A jak ti jde kojení?
![]()
@jakalm Moc, moc, moc gratuluju..!!
![]()
Také už se nemužu dočkat až to na mě přijde.. čekám a čekám..
a to už jsem skoro 3 tydny otevřena na 2prsty a Cs 8.. hlenová zatka už davno odešla a nic.. tvrdnutí břicha asi 5× za hodinu.. zkouším všechno co se da..
nebo dalo..
a nic nezabralo.. :/
Doktor mě už na třech kontorlach trochu podražil( jak on řika) ale k prdu.. a to mi už od 37tt tvrdí jak příští tyden už určitě nepřijdu.. prdlajs.. jsem už trochu naštvana..
zítra mě čeka další kontrola na ktery už mu řeknu at mi uděla Hamiltna jinak se picnu.. mě by nevadilo přenašet ale s tím že mel malej váhovy odhad ve 38tt 3700g.. tak jako chci rodit… hned..
![]()