Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2370
6.4.16 09:07

@jakalm Jůů gratuluji :hug: Malej má krásnou porodní váhu :) A co ty všechno v pořádku? :) Oba dva jste zdraví? :) Seš šikulka závidím ti to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
6.4.16 09:38

Ahoj mamky mohla bych se k vám přidat čekám čtvrté dítko TP mám 13.4. a ráda bych těch pár dní do konce poklábosila s ostatníma těhulkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.4.16 10:20

Gratulace obrovská! Nádhera! Užívej miminko! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.16 10:59

@Daniela132 joo jsme:)) porod v pohode od 21:00 bolesti po 7 minutách, ve 23:30 odtekla voda, v 00:15 jsme přijeli do porodnice a 3:35 uz byl na světe:)) cekala jsem to snad i horsi jen co jsem mela nacvicene ulevove polohy tak ty jsou k nicemu protože to tak boli ze se neda fakt nic :-D jediné sprcha ale tam na me přišlo tlaceni, ze jsem malém nedosla na křeslo :-D a pak me nešel vytlačit vubec (mela jsem mezi kontrakcema dlouhé prodlevy) tak uz hrozili nástřihem a nastesti se povedlo:) takze jsem fit a muzu jit klidne domu :-D co ty? Jeste nic necitis?:)) ale je to takovej drobeček ze se ho i bojim chytit:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.16 10:59

@Evianka dekujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.4.16 11:26

@jakalm Tak to jsem ráda :) Vidíš a to si říkala že z toho zase nic nebude :D :)
Měla si krásnej a rychlý porod, hrozně ti to zavidím, že už máš prcka u sebe a co je takový jakého sis ho představovala? :)
Důležitý, že se povedlo, ať jste oba zdraví a malej ať dělá samou radost :hug:
Né já zaostavám vidím to na to, že budu přenášet :D
Jůů mám slzy v očích, pak nám sem hod fotečku malého ať se můžeme taky pokochat :srdce: Všechno zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.16 11:39

@Daniela132 joo je :srdce: je i mooc hodnej! Jen si porad myslim ze jsem jen nekde na výletě a za chvili pojedu sama domu a bude vsecko jako driv :-D taky to zvladnes :-* boli to ale da se to.. Bud pak co nejvic ve sprše ta pomáhá a pri tlaceni pomáhají a říkají co mas delat:)) pak to boli jak prochází dirkou :-D ale pak to tak za 2 vteřiny vyklouzlo a je to:)) vždyť mas vysoký Cs to uz taky nebude tak trvat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.4.16 11:52

Pripajam sa ku gratulacii :)
Ja som bola v tom ze uz budem rodit taky od polnoci som nespala, kazdych 10min. kontrakcie bolenie v zadech v pobrusku dala som si aj vanu a neprestalo to…az teraz o 11:00. Ach jo…este ze som nikde nesla. A to som si aj klistir urobila aby som nemusela behat v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.4.16 12:46

@jakalm Jé to jsem ráda za tebe :srdce: No to už asi ne, zůstane ti na celý život :D :)
Já se bolesti nebojím, hrozně se těším na to všechno prostě to k tomu patří :) My máme v porodnici i vanu, tak jsem zvědavá :D Večer mě bolelo celou dobu břicho a záda nemohla jsem spát nakonec jsem usla a, když jsem se probudila, tak bylo po bolestech :( Akorát jsem byla naštvaná :D No já doufám, líbí se mi datum 7.4,tak uvidíme dneska si dám zase procházku uklidím a uvidím, třeba mi to pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.4.16 12:47

@Mary2016 Můžu se zeptat jak si děláš klystýr? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.4.16 13:58
@Daniela132 píše:
@Mary2016 Můžu se zeptat jak si děláš klystýr? :O

http://zeny.e15.cz/…klystyr-4472 ale davam menej kavy a pouzivam destil.vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.4.16 14:03

@Mary2016 Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.16 14:05

@Daniela132 klystyr bylo to nejmenší:) akorat by se mel držet ideálně 10 minut a ze me to letělo snad po minutě :-D taky jsem se na to těšila, jsem odpůrce tlumení pri porodu ale pak jsem i ja ze zoufalství prosila o neco na bolest :-D akorat uz jsem byla na tech 9 Cm a to se pry uz nic nedává :-D ale jsem za to rada ze to slo fakt cely prirozene:) kdyz tam jdes tak v klidu tak to zvladnes uplne v pohode :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.4.16 14:11

@jakalm Já z něj mám docela strach :D Hele mě nikdy nefungovali čípky ani kapky ani prášky, prostě to nešlo :D Akorát jsem měla křeče do břicha a nic :D Tak doufám, že ten klystýr bude aspoň fungovat :D
No uvidíme, já vím, že budu taky škermat :D Si se otvírala rychle já úplně vím, že budu rodit 2 dny budu mít křížová bolesti :D Já doufám, že jo :)
A jak ti jde kojení? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.4.16 14:28

@jakalm Moc, moc, moc gratuluju..!! :dance: :kytka:
Také už se nemužu dočkat až to na mě přijde.. čekám a čekám.. :D a to už jsem skoro 3 tydny otevřena na 2prsty a Cs 8.. hlenová zatka už davno odešla a nic.. tvrdnutí břicha asi 5× za hodinu.. zkouším všechno co se da.. :D nebo dalo.. :D a nic nezabralo.. :/
Doktor mě už na třech kontorlach trochu podražil( jak on řika) ale k prdu.. a to mi už od 37tt tvrdí jak příští tyden už určitě nepřijdu.. prdlajs.. jsem už trochu naštvana.. :zed: zítra mě čeka další kontrola na ktery už mu řeknu at mi uděla Hamiltna jinak se picnu.. mě by nevadilo přenašet ale s tím že mel malej váhovy odhad ve 38tt 3700g.. tak jako chci rodit… hned.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí