Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já doma porad nic, už i kočárek jsme odvezli k rodičům ať ho nemáme doma
chystám se teď kouknout na vánoční trhy, tak se u té příležitosti kousnutí po obchodech
ať už doma taky něco mám
![]()
Jáá už ten kočárek rozsekla
dneska jsem šla dát zálohu a zůstane v obchodě až do porodu:)))) a byla jsem si pro výsledky z plodové vody a Martínek je zdraveej huuraa:))
jen musim brát antibiotika do konce těhotesntví tak super:)))
Jinak kdo už má všecko kočárek vyřešenej?
bylo to těžší než jsem myslela ![]()
Kočárek, to je ted pomalu moje noční můra
ještě před měsícem jsem byla pevně rozhodnutá pro jeden, teď vybírám ze šesti… Manželovi už tím asi pěkně lezu krkem
Večer neslyší o ničem jiném ![]()
@x.betty
já měla taky vybraný jeden že ten prostě chci
v obchodě hned u výlohy jsem měla vybraný dva a ne a ne se rozhodnout
taky jsem to pořád řešila doma.. manžel mi jen řekl at si už dělám co chci hlavně at není růžovej.. (čekáme kluka tak nevim proč by měl:-D) dál do obchodu jsem odmítla jit s tim že si vyberu mezi těma dvěma.. a dneska jsem to šla už rozseknout protože jsem z toho skoro nespala
tak už nám tam spinká pod obchodem..a já už se nemužu dočkat až s nim pujdu ven!! ještě si počkáám:((
Ty chlapi s náma mají stejně dost trpělivosti co?:-D
Jo to mají trpělivost
dneska jsme byli u moji mamky ukázat ji našeho pejska a seznámit s její fenku a byla to hrůza nás pes si chtěl porad hrad a ona chtěla mít klid tak furt na něj setkala a psík se ne a ne odbit a uklidnit
tak jsem porad jen hykala, zacpavala si uši a chodila sem a tam
přítel s mamkou se mi jen smáli
říkal mi ať se uklidnim, že se nepoperou a já na něj hned: já vím, ale chudáček můj málem porad otravuje a ona štěká a ty se s mamkou jen smejes, ste fakt debilové a rozbecela jsem se
když mě začali uklidňovat, tak jsem příteli vypadala, že ani neví co je to být těhotná, ať si to zkusí, že mě je to proste lito a becim
hrůza ty hormony ![]()
Ahoj holky
tak mám na 100% kluka
Dneska jsme dostali fotky zadarmo prej k vánocům
I nám vyfotil pindíka
Malej má 250g
A jsme zdraví takže jsem spokojená ![]()
@Daniela132 juuu další pindik..další do party.. gratulujuu:)) my máme 350g a snad taky zdravý:)))
Ahoj po velmi dlouhé době
, tak tak stíhám vše dočítat, přispívat už bohužel ne…Přidáváme se s dalším klukem do party. Akorát začínám mít pocit, že v bříšku je tak trochu obřík
v 19+6 máme necelých 400g, jak jste na tom vy
? Podle pohybů už je pěkně poznat, kdy spí a kdy má pořádnou diskotéku.
Tak u nas mame diskoteku v 5 rano, kdyz pritel stava do prace a v 22hod kdyz jsi jdeme lehnout, takze uz mame takovy zabehnuty rezim kopancu
jinak mame 400g a jsem 23+4tt
strasne to utika, už mám víc jak pulku za sebou ![]()
@jakalm My ho máme nějakého drobounkého
A to jsem přibrala 3 kg
Už se těším až se bude hlásit na svět ![]()
@Pájina01 Ono se váha miminka odhaduje asi podle váhy co jsme nabrali
Takže je třeba menší
A jinak gratuluju k chlapečkovi ![]()
Đaniela132 - děkuji, doktorka říkala, že váha je podle naměřených hodnot rozměrů miminka, takže s mými nabranými 4kg by to nemělo mít souvislost ![]()
@Pájina01 Mě nikdo neřekl kolik malej má
A když jsem byla na kontrole naposled tak jsem nenabrala ani kilo, a když jsem byla včera tak už 3,jsem myslela, že mě budou křísit ![]()
@Daniela132 ja mam ted taky tak 3 nahoře, malej 30 a jsem 22tt.. Váhu me řekl u ultrazvuku takze podle toho nějak to odhaduje:-D ale myslim si ze to jsou fakt odhady.. Joono ja se hrozne tesim na kočárek a az bude pokojíček a taak:)) a tak se citis jinak dobre mamko?:-D ![]()
@jakalm Ale seš o 2 tt víc já se děsím až půjdu na gynekologii po vánocích
Mě to napsali do zprávy nikdo mi nic neřekl, ale já to pak čtu, i když tomu stejně prdku rozumím
Jo to určitě čtu tu hodně deníčky a příjde mi vtipné, když rodičce řeknou že má 3,5 kila a prcek se narodí a má 5
Já začnu všechno nakupovat po vánocích. Teď musím nakoupit hodně dárku
Pak už bude jen prcek
Jo fajn, akorát se večer převaluju, protože nevím jak spát a to bříško nemám jen tu svojí pneumatiku
Jak se citíš ty?
![]()
@Daniela132 Já si ty 3kg jen tipla.. měla jsem před 14 dny 2..tak snad jsem tolik nenabrala
jdu ted 22. tak dám vědět
Jinak já už mám bříško..špíček se záhadně roztekl někam jinam
![]()
A nakupovat taky budu po vánocích..oblečení už mam všecko (půjčené od segry-měla malého ted v květnu), mam jarní fusak, deku, bačkůrky, nosítko a zajednanej kočárek.. to je všecko
jo a objednaný plíny..ty by měly už přijít ted někdy ![]()
Co plánuješ všecko kupovat??:))
Já se cítím fajn.. malej je snad zdravej tak co vííc si přát:)))