Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Ty seš zlá
![]()
Nestíhám proto dělám maturitu už v březnu
Takže teď se šrotím abych to vše stihla ![]()
@Daniela132 ty joo tak to hodně štěstí
to by se mi nechtělo měsíc před porodem maturovat
ale to dopadne..myslím že už tebe trochu i přivřou oči
do školy chodíš ještě?:))
@jakalm No já to mám tak, že si třeba příjdu pro úkoly a tak. A pak v pátek všechno odnesu
Musím mít výpisky a prostě všechno myslím, že je to horší, ještě než ve škole
Učím se celé dny
Ale učitelka mi řekla ať se učím nejvíc to z čeho maturuji ![]()
@jakalm ted mi teda rekli, ze mi musi vymenit antibiotika, ze ty co mi davaj treti den uplne nezabiraj jak by chteli. Mam zanet nekde, nejakej
a rano po me uz moc nechteli
jinak je to relativne ok, jsem na pokojiku s jeste jednou slecnou, je i stejny tyden jako ja a mame i telku, tak je porad co delat.. k obedu mame rizek s kasi
a pritel si holt zkusi jaky to je mit doma vse na starosti, chodit na postu a komunikovat s elektrikarema, plynarema, obkladacema
jeste ze mame to neomezeny volani
on mi chudak nebyl schopnej zabalit ani tasku ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat nebolel vás spodek a furt nutkání čůrát?
Mám strach o prcka.
@Daniela132 to mam porad, chodim na s pocitem curat tak 5X denne
je to podle me tim, ze prcek uz tlaci na mocak ![]()
@Kaca1992 Já mám strach z potratu. Ta bolest se mi ozívá po 5 minutach pak zas klid pak zas bolest
Asi zajedu do nemocnice
@Daniela132 curat taky chodím porad ale nic me teda nebolí.. Jen obcas treba parkrat za den (kdyz se spatne zvednu, dlouho stojím..)ale pravidelně nee.. Tak zajed pro klid ![]()
Nic neriskovat, jed rovnou
oni te zkouknou
tak drzim palce at necekas na ambulanci taky cely den
@Wendacek Už mě to přešlo, už to je píchne, tak počkám ještě nechci tam být za hysterku. Ty se také hlavně uzdrav ať jste oba zdravý ![]()
@jakalm Já jsem teď chodila fakt furt nevyčurala jsem ani kapičku a pak jsem měla tlaky a bolest tak jsem se bála aby to nebyly poslíčci a já nepotratila. Ale už je to v pořádku
Jen to parkrát píchne, ale už to nebolí. Tak zaplať pánbůh ![]()
Já když chodím třeba dálky tak mě začnou píchat boky. A tvrdne mi břicho :/ Takže dálky ne
@Daniela132 to me pak taky tvrdne:( mam ted magnesko od doktora.. Po tom odběru mi zvednout nesmí aby mi nelezela voda tak musim taky tyden ležet:( ale ty nemyslí hned na nejhorší:)) lehni si a prospi se a snad to bude lepsi:)
@jakalm Já mu to řeknu ve čtvrtek to jdu do poradny
Doufám, že mi udělá utz.. Tak lež já dneska ležet ani nemůžu musím se sestrama na rozsvícení stromečku. Takže já odpočívat nemůžu :/
@Daniela132 je tak to nezávidím.. Ja tady mam synovce a ten pekl vcera s babičkou perníčky..takze se od rána cpeme ale uz je predemnou chudak schovava:-D
@Daniela132 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat nebolel vás spodek a furt nutkání čůrát?Mám strach o prcka.
nemáš zánět močáku? přece jen je venku zima to je hned… když mám tenhle pocit, tak si preventivně dám pár dní lichořeřišnici, zatím vždycky zabrala
ale já mám močák už chronický.
@jakalm Tak až teď jsem dorazila domu úplně vyčerpaná
Perníčky jsou nejlepší zítra budu zadělávat těsto
a teď si mi udělala strašnou chuť ![]()
@Trixia To mě taky napadlo, ale nemám žádné pálení při močení nebo tak. Já v těhu ležela v nemocnici se zánětem ledvin, ale to jsem ještě nevěděla, že jsem.