Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
10.11.15 20:31

@monikazoubek taky bych z bezpecnostnich duvodu policku nad postylkunedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
10.11.15 20:38

Nebesa ani moskytieru doma nedam, zbytecny hadr na prach i kdyz se mi taky libi, ale zdravi je mi prednejsi. Na kocarek mam taky moskytieru, kdyby nahodou nekde venku spinkal/a :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.11.15 07:53

Ahoj holky, tak v patek u nas zacala rekonstrukce bytoveho jadra :dance: vybourano je, uz mame skoro dozdeno, muz je hotovej, vsechno nosil dolu a nahoru ruco do 4 patra :potlesk: je zajimavy jakou radost udelaji futra do novy koupelny :lol: do Vanoc to teda nestihame komplet, ani kdybychom si utrhali ruce, ale me ted uz cekaj samy hezky veci, jako vybirani nove kuchyne a dlazdicek do koupelny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
15.11.15 09:56

@Wendacek teda nezavidim, my stavime uz 8 rokem a mame teda dodelano, ted uz me cekaji taky ty prijemni vybavovaci pomocnicci :) a veskere sberatelske kousky vymenit za novejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
15.11.15 10:51

@Wendacek ty jo. Taky me to ceka, jsme se rozhodli stavet, asi to bude masakr starat se o dite a jeste zarizovat byvanicko :) ale uz se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
16.11.15 11:17
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.11.15 14:52

Holky, chci se jen zeptat: poslesní dva dny se mi mimi tolik nehýbe, taky míváte dny, kdy se mimi skoro nepohybuje a z toho jsou dny kdy aktivitou jen číší?? Docela jsem vyjukaná z toho, že poslední dva dny je mimi klidné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.11.15 15:51

@Kaca1992 ja ho cítím jen rano a vecer dost si lehnu.. A ted uz dva dny taky nic moc jen treba jednou kopne a to je cele.. Zatim bych si z toho ale asi nic nedelala, ma tam jeste místa dost:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.11.15 17:29

@jakalm jsi mě uklidnila :dance: já jdu už ve středu na ten druhý screemimg tak se snad uklidním, jak uvidím, že všechno je ok :-)

holky kdy se hlásíte na předporodní kurzy do nemocnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.11.15 11:46

Me se taky nektery den prevaluje min a nekdy vic, na brise ho citim jen rano a vecer.. a kolikrat me zase zlobi ta ledvina, tak nejspis kope na druhou stranu :lol: ja jdu na scrennig az v patek :palec: a na zadny predporodni kurz se nechystam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
18.11.15 11:53

Na predporodnim kurzu jsem byla u prvniho, primo v porodnici a bylo to fajn. Taky citim miminko rano /vecer, neni to moc casty.
Jinak jsem dnes 21+5 a uz me skoro nechteli vzit na screaning. Pry jdu pozde. Na cukr tedy jdu, ac to neni povinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.11.15 12:07

@jitam to nevim proc, ja jsem dnes 21+2 a volala jsem do genetu necely 3 tydny zpet a objednali si me takhle :-D cukr me ceka az v prosinci, tak se s tim ted nebudu stresovat a jdu dojist ty lentilky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.11.15 18:35

Holky, dneska jsem 21+4 a velký ultrazvuk mám, už za sebou… první hned co bylo tak když paní dr zapla ultrazvuk tak hned, že je to kluk, hned na nás tasil ty svoje kulky :D jinak vše ok a kluk jak jsem si přála, akorát tatínkovi se tam udělalo nevolno, tak paní dr a sestřička se chvíli věnovali příteli, otevírali okno a donesli mu vodu :-) srdíčko to byl mazec, jak jsem ho uslyšela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
18.11.15 18:51

@Kaca1992 Z čeho nevolno? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.11.15 18:57

Byl tam strašně vydýchaný vžduch a smrad z nemocnice a to on úplně nesnáší, tak s mu prostě uělalo špatně… nevím jak to zvládne u porodu, chce tam být, ale má strach, že omdlí.. tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí