Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@monikazoubek taky bych z bezpecnostnich duvodu policku nad postylkunedavala
Nebesa ani moskytieru doma nedam, zbytecny hadr na prach i kdyz se mi taky libi, ale zdravi je mi prednejsi. Na kocarek mam taky moskytieru, kdyby nahodou nekde venku spinkal/a ![]()
Ahoj holky, tak v patek u nas zacala rekonstrukce bytoveho jadra
vybourano je, uz mame skoro dozdeno, muz je hotovej, vsechno nosil dolu a nahoru ruco do 4 patra
je zajimavy jakou radost udelaji futra do novy koupelny
do Vanoc to teda nestihame komplet, ani kdybychom si utrhali ruce, ale me ted uz cekaj samy hezky veci, jako vybirani nove kuchyne a dlazdicek do koupelny ![]()
@Wendacek teda nezavidim, my stavime uz 8 rokem a mame teda dodelano, ted uz me cekaji taky ty prijemni vybavovaci pomocnicci
a veskere sberatelske kousky vymenit za novejsi ![]()
@Wendacek ty jo. Taky me to ceka, jsme se rozhodli stavet, asi to bude masakr starat se o dite a jeste zarizovat byvanicko
ale uz se tesim ![]()
Holky, chci se jen zeptat: poslesní dva dny se mi mimi tolik nehýbe, taky míváte dny, kdy se mimi skoro nepohybuje a z toho jsou dny kdy aktivitou jen číší?? Docela jsem vyjukaná z toho, že poslední dva dny je mimi klidné…
@Kaca1992 ja ho cítím jen rano a vecer dost si lehnu.. A ted uz dva dny taky nic moc jen treba jednou kopne a to je cele.. Zatim bych si z toho ale asi nic nedelala, ma tam jeste místa dost:))
@jakalm jsi mě uklidnila
já jdu už ve středu na ten druhý screemimg tak se snad uklidním, jak uvidím, že všechno je ok ![]()
holky kdy se hlásíte na předporodní kurzy do nemocnice???
Me se taky nektery den prevaluje min a nekdy vic, na brise ho citim jen rano a vecer.. a kolikrat me zase zlobi ta ledvina, tak nejspis kope na druhou stranu
ja jdu na scrennig az v patek
a na zadny predporodni kurz se nechystam ![]()
Na predporodnim kurzu jsem byla u prvniho, primo v porodnici a bylo to fajn. Taky citim miminko rano /vecer, neni to moc casty.
Jinak jsem dnes 21+5 a uz me skoro nechteli vzit na screaning. Pry jdu pozde. Na cukr tedy jdu, ac to neni povinne.
@jitam to nevim proc, ja jsem dnes 21+2 a volala jsem do genetu necely 3 tydny zpet a objednali si me takhle
cukr me ceka az v prosinci, tak se s tim ted nebudu stresovat a jdu dojist ty lentilky ![]()
Holky, dneska jsem 21+4 a velký ultrazvuk mám, už za sebou… první hned co bylo tak když paní dr zapla ultrazvuk tak hned, že je to kluk, hned na nás tasil ty svoje kulky
jinak vše ok a kluk jak jsem si přála, akorát tatínkovi se tam udělalo nevolno, tak paní dr a sestřička se chvíli věnovali příteli, otevírali okno a donesli mu vodu
srdíčko to byl mazec, jak jsem ho uslyšela ![]()
Byl tam strašně vydýchaný vžduch a smrad z nemocnice a to on úplně nesnáší, tak s mu prostě uělalo špatně… nevím jak to zvládne u porodu, chce tam být, ale má strach, že omdlí.. tak uvidíme…