Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@monikazoubek http://m.fresh.iprima.cz/…ska-kyselica#null ja fakt vyborna:)))
@Sofieee juuu tak nam vyfot mega bricho
ja jsem dneska uz 19tt a porad nemam co fotit
@monikazoubek ja mam ke snidani kazdy den cerealie z mixit.cz „to prave orechove“ s vlakninou navic a od ty doby mam opravdu pokoj
vetsinou si na to dam nejakej jogurt a nakrajim jablicko, nebo co doma mame
tedko ujizdim na mandarinkach z lidlu ![]()
Holky tak jsem akorát přišla z kontroly. Mám si prý zavést glycerinovy čípek.
Co jiného jsem taky mohla čekat
jinak chci se zeptat jsem 14+6 a miminko ma 16cm??? Os hlavy až patě nevim ale není to moc??? ![]()
@monikazoubek Tak ona se normálně uvádí délka od hlavičky pod prdelku, protože ty nožky mají různě skrčený a oproti tělu jsou ještě drobný
já si myslim, že takhle brzy nějaký centimetr míň nebo víc nehraje úplně roli. Mě na 1. screeningu řekl pan doktor, že je malej menší, než by měl a přesunul mi TP na první týden v dubnu. Moje doktorka mi pak za 14 dní řikala, že je úplně v pohodě naopak drobet vetši
tak si vyber
termín mi nechala v průkazce napsanej, že se pak budem řídit podle pohybů ![]()
Holkyy ja mam už taky pěknej pupííček:)) ale už dýl a ted mi přijde že se to zastavilo.. Dneska jsem byla na prvním cvičení a bolí mě z toho teda pěkně podbřišek:(( myslela jsem že se tam s někým seznámím a ostatní holky už tam byly dneska po 4 a nikdo se s nikym nebavil..tak nevíím ![]()
Tak ukazte poradny briska, ja jsem 19tt, takze skoro v pulce a porad vypadam, jak kdybych se vic prezrala ![]()
@Wendacek no tak tl mam stejne,,poradny,, bříško jako ty:-D ale lidi uz si začínají všímat tak uz tl nevypadá jako z prejezeni:))
Tak to ja jsem 18tt a prijde mi, ze mi kazdy tyden bricho pekne povyskoci
je fakt, ze kdyz se jdeme s pritelem projit na delsi prochazku, tak mu bricho pekne tvrdne
beru hodne magnesko
uz se musim zacit hybat, nebo se pak nehnu ![]()
@monikazoubek ja jsem si zacala davat lnene srminko, do kazdeho jidla, hlavne do snidane( i do jogurtu
) a hodne davam chia seminka rano do piti a zacpa po dvou dnevh tradaaaaaaaa ![]()
@Kaca1992 asi blba otazka..ale porad čtu jak někomu tvrdne břicho.. Co to znamena? Jestli me tvrdne tak o tom ani nevim:-D
Ahoj, teeeda, takovehle brisko mam uz ja a to jsem teprve 15tt… ale u druheho ditete pry vyskakuje driv, tak uvidim, abych nakonec nebyla jak velryba ![]()
Tvrdnuti bricha jsem mela u prvni dcery cca od 20tt, poznas to dobre, proste ti ztvrdne cele brisko
mozna jakoby takova lehka krec na chvilku. Nevim jak presneji to popsat, ale rozhodne to poznas ![]()
@jakalm prvni te jak kdyby trosku zacne bolet a citis jak kdyby se ti smrstovalo.. A na dotek je tvrde… :-S
Tak já pořád čekám na ty fotky ![]()
Jo a pohybama už si jsem 100% jista
dneska na mě ťuká celý den ![]()
@Kaca1992 aha tak to jsem ještě asi nezažila ![]()
ale ty výsledky jak jsem ti psala nedopadly dobře takže zítra jedu do nemocnice pro antibiotika:((