Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
25.10.15 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.10.15 06:26

@Sofieee juuu tak nam vyfot mega bricho :dance: ja jsem dneska uz 19tt a porad nemam co fotit :think: @monikazoubek ja mam ke snidani kazdy den cerealie z mixit.cz „to prave orechove“ s vlakninou navic a od ty doby mam opravdu pokoj :-) vetsinou si na to dam nejakej jogurt a nakrajim jablicko, nebo co doma mame :-D tedko ujizdim na mandarinkach z lidlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.15 09:12

Holky tak jsem akorát přišla z kontroly. Mám si prý zavést glycerinovy čípek.
Co jiného jsem taky mohla čekat :think: jinak chci se zeptat jsem 14+6 a miminko ma 16cm??? Os hlavy až patě nevim ale není to moc??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.10.15 11:21

@monikazoubek Tak ona se normálně uvádí délka od hlavičky pod prdelku, protože ty nožky mají různě skrčený a oproti tělu jsou ještě drobný :) já si myslim, že takhle brzy nějaký centimetr míň nebo víc nehraje úplně roli. Mě na 1. screeningu řekl pan doktor, že je malej menší, než by měl a přesunul mi TP na první týden v dubnu. Moje doktorka mi pak za 14 dní řikala, že je úplně v pohodě naopak drobet vetši :D tak si vyber ;) termín mi nechala v průkazce napsanej, že se pak budem řídit podle pohybů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.15 12:28

@Wendacek aha :lol: no to je fakt, pal si vyber co dřív 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.10.15 20:08

Holkyy ja mam už taky pěknej pupííček:)) ale už dýl a ted mi přijde že se to zastavilo.. Dneska jsem byla na prvním cvičení a bolí mě z toho teda pěkně podbřišek:(( myslela jsem že se tam s někým seznámím a ostatní holky už tam byly dneska po 4 a nikdo se s nikym nebavil..tak nevíím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.10.15 07:52

Tak ukazte poradny briska, ja jsem 19tt, takze skoro v pulce a porad vypadam, jak kdybych se vic prezrala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.10.15 10:06

@Wendacek no tak tl mam stejne,,poradny,, bříško jako ty:-D ale lidi uz si začínají všímat tak uz tl nevypadá jako z prejezeni:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.10.15 10:43

Tak to ja jsem 18tt a prijde mi, ze mi kazdy tyden bricho pekne povyskoci :-D je fakt, ze kdyz se jdeme s pritelem projit na delsi prochazku, tak mu bricho pekne tvrdne :-D beru hodne magnesko :-D uz se musim zacit hybat, nebo se pak nehnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.10.15 10:47

@monikazoubek ja jsem si zacala davat lnene srminko, do kazdeho jidla, hlavne do snidane( i do jogurtu :-D) a hodne davam chia seminka rano do piti a zacpa po dvou dnevh tradaaaaaaaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.10.15 11:05

@Kaca1992 asi blba otazka..ale porad čtu jak někomu tvrdne břicho.. Co to znamena? Jestli me tvrdne tak o tom ani nevim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
27.10.15 12:25

Ahoj, teeeda, takovehle brisko mam uz ja a to jsem teprve 15tt… ale u druheho ditete pry vyskakuje driv, tak uvidim, abych nakonec nebyla jak velryba :-)
Tvrdnuti bricha jsem mela u prvni dcery cca od 20tt, poznas to dobre, proste ti ztvrdne cele brisko :-) mozna jakoby takova lehka krec na chvilku. Nevim jak presneji to popsat, ale rozhodne to poznas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.10.15 15:56

@jakalm prvni te jak kdyby trosku zacne bolet a citis jak kdyby se ti smrstovalo.. A na dotek je tvrde… :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.10.15 18:12

Tak já pořád čekám na ty fotky :lol:
Jo a pohybama už si jsem 100% jista :palec: dneska na mě ťuká celý den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.10.15 18:59

@Kaca1992 aha tak to jsem ještě asi nezažila :-D
ale ty výsledky jak jsem ti psala nedopadly dobře takže zítra jedu do nemocnice pro antibiotika:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí