Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se mi zatím nestalo, taky jsem 13 tt. Jestli ses třeba jenom ne přeležela na jedne jedné straně.
@Dáša 111 I to je taky možný.. Nějak nevím co mě bolí jako z přemožení nebo přeležení apod a nebo z těhu
Už se v tom nevyznám ![]()
@monikazoubek ja vim, ze me zebra boleli asi tri dny taky a pry to bylo spatnym dychanim… Musis vic dychat do briska a zlepsi se to ![]()
@monikazoubek snazit se nedychat do hrudniku-prsama ale do btiska-podbrisku
![]()
Ahoj holky
tak jsem se akorat vratila od obvodacky, mela jsem podezreni na zanet mocaku, driv jsem na to dost trpela, ted mam pres rok pokoj. Tupa bolest v pravym boku, ale moc bez nalezu
tak mi v lekarne dala nejaky pytlicky, co se rozpousti ve vode. Jdu si udelat termosku caje, zalezu do pelechu a budu se prolejvat
nemate nekdo podobnou zkusenost? ![]()
Na zánět močáku je Lichořeřišnice, je to bylinka a můžou ji i těhotné a děti, je to přírodní antibiotiku a už několikrát mi to močák zahnalo, když jsem to chytla v čas
http://www.celostnimedicina.cz/…ce-vetsi.htm
@Wendacek tak to ti nezavidim, kamaradka to mela a mtslela, ze umre… Preju ti aby te to rychle preslo ![]()
@Trixia děkuji moc za tip
pošlem tatku znova do lékárny
![]()
@Kaca1992 na umření to neni
ale neprijemny jo
od dvou jsem vzhuru, ale kdyz nemam zadnej nalez a na záchod chodim normálne, tak je to ok
jenom se proleju a vylezim
mozna se mi jenom roztahuje deloha a pripomnelo mi to zanet co jsem mela loni v lete ![]()
@Wendacek spíš někam kde prodávají bylinné čaje. Já si to dávám jako kapičky, sice to je v alkoholu, ale když se to dá do teplé vody, tak to vyprchá a hlavně toho je maličko (vinný střik je silnější
)
Léčila jsem lichořeřišnicí i chřipku na začátku těhotenství, kdy jsem se bála vzít si i jen paralen.
Příspěvek upraven 16.10.15 v 10:37
@Wendacek ja muzu rict, ze to jsem vytrpena pred 14dnama, asi mi poradne ta pitvurka narostla, pac dva dny jsem lezels jak bezmocna… Ale uz pohoda, nevolnosti vse mi zmizelo
tak preji i tobe, aby jsi uz mela od bolesti pokoj ![]()
@Trixia aha
děkuju uvidíme co to semnou udela ![]()
@Kaca1992
dyt je to nejkrásnější období v životě ženy
Vám holky taky hodně zdraví a at je všechno v pohodě
@Wendacek ano nejkrasnejsi obdobi zeny, plne ruznych zmen, bolesti,… Ale prece my jsme nadsamice
vsechno zvladneme
jak mi rekl pritel: ty jsi muj superman ![]()
Chojte cerenky
tak dneska jsem sla do poradny na teh cukrovku s hodnotama 5,1 a 5,3 z krve… Celou sobotu jsem si merila cukr, 6× denne ( mam uplne propichany levy prstenicek
) a kdyz jsem se posadila pred pani doktorku, ta koukla moje namerene hodnoty od doktora a ode me, tak vyvalila oci a rika mi: a s takovyma hodnotama me posila pan doktor vas? Opravdu mi uz budem kontrolovat kazdou maminku s tak nizkymi hodnotami a strasit ji cukrovkou!!! Takze se pekne oblecte, ja si vas ani evidovat nebudu a prijdte az po vypití oblibeneho cukroveho koktejlu
takze zeny, cukrovka, ktere jsem se taaaak strasne bala je na mile daleko ![]()