Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaca1992
Děkuji, tobě taky gratuluji.
Já bych taky chodila na procházky, jenže mě to samotnou nebaví ![]()
Koukám na TV nebo jsem si založila blog na internetu, ale ten nějak vynechávám ![]()
@monikazoubek. Ahoj a gratuluji, co dělat ve volném čase ti asi moc neporadím, chodím do práce a ve volném času chystáme svatbu 14.11. Jinak z porodu mám taky hrůzu, je to první, ale porodit musíme, tak si to moc nepřipouštím. ![]()
@Dáša 111
Ahoj, taky ti gratuluji.
Já bych taky chodila do práce, jenže můj zaměstnavatel je trochu sviňák…Jen o tom přemýšlím a už mi stojí vlasy
![]()
S tím porodem: Asi si to taky nebudu nějak připouštět ![]()
Ono stejně, až to přijde, tak si myslím, že budu ráda, když bude malé co nejrychleji venku
těšíme se na malé uplně maximalně ![]()
@monikazoubek porod, na ten se asi netesi zadma, ale bohuzel to musime podstoupit
ale co by jsme pro toho maleho prcka neudelali <3
Já se na mimčo těším hrozně moc a už se nemůžu dočkat až bude s námi. ![]()
Tak podle toho co jsem četla jsem ve věku 35let zatím nejstarší já:D a k tomu ještě žádný předchozí potomek doma
jsem 12+5 a prvně v životě se probírám všemi informacemi a zkušenostmi
o polovině testů ani nevím, co mají znamenat. Takže to je jedno velké dobrodružtví se spoustou novinek.
Me spis nez porod desi kolik veci se musi jeste koupit a co vse je potreba atd. Jsem take prvorodicka a nemam temer zadne me kamaradky v okoli co maji deti. Je mi 29 ale v Praze se moc nenosi mit mimco do 30 let takze ve vsem se tak nejak placam sama a snazim se vse zjistit pomoci internetu atd.
@klara1711 tak do toho seznamu jsem dneska taky koukala, trochu se mi protočily panenky a zase jsem to zavřela nakonec je ještě čas
budu tomu věnovat až se vykašlu na práci a ještě se budu moct hýbat, bohu dík za internetové obchody ![]()
@Trixia no ja obcas ve volnych chvilich pokukuji po internetu co kde maji ale jsem uplne ztracena jake jsou vsechny moznosti napriklad madrace do postylek, kocarky, autosedaceky atd. Nechci kupovat uplne to nejdrazsi ale zase bych rada kvalitni veci. No uz se tesim az se dostaneme do faze ze jsi navzajem budeme radit kdo a kde co koupil.
@klara1711 koukala jsem, že aukro je na tohle celkem šikovné. Nevím jeslti se dá věřit kočárkům z polska, ale vypadaly naprosto úchvatně ![]()
@Trixia Tak kocarek uz nastesti resit nemusime ja jsem mela jeden vysneny ale byl celkem drahy trojkombinace za 25tisic coz bych za to nedela ale v babiez meli vyprodeje a my ho koupily o 9 tisic mene a to jsem teprve byla ve 2 mesici ![]()
@klara1711 Ani 16tis. se mi nechce dávat
sestra si kupovala za dvacet a byl to nepoužitelný vehikl, kam se nedalo dolu dát ani náhradni oblečení v tašce, natož nákup. A na manipulaci taky nic moc. je fakt, že ty z netu si člověk nezkusí, jeslti třeba není těžký, ale už aspoň tuším, co chci a co ne. ![]()
@Trixia To chapu ja tuto znacku jiz mela odzkousenou kolegyne co je na materske ji ma je s nim spokojena, je to nemecka kvalitni vyroba a hlavne ja potrebuji kocarek do terenu bydlime u lesa a mame pejska takze ja prevazne budu jezdit v lese atd. Kdybych vedela ze budu jezdit jen po silnici a zpevnenych cestach asi bych to take neresila
No jo, les…
asi to budu muset domyslet
jak jsem utahaná, tak my to nemyslí.. asi to nechám na babičce
aspoň bude pak komu vynadat ![]()
Holky mám na Vás dotaz… Nebolí Vás žebra?? Dnes v ráno jsem se vzbudila a bylo to docela neprijemny, ale jen na pravé straně a jsem teprve v 13tt ![]()