Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
24.9.15 11:24

Ahoj holky:) jsem tu nova, dnes 11+4:)) jsem poprvé a na rizikovem.. Chci vam hlavně všem pogratulovat!!:)) ale chci se zeptat, je tu někdo komu začaly nevolnosti az ted? Ja celých 11 týdnu v pohode, v utery jsem byla na krvi na screening a od te doby to ze me vsecko lítá:-D všude ctu, ze ted uz to ma mizet a ne začínat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
29.9.15 21:05

@jakalm: muzu se zeptat proc jsi na rizikobem? Me hrozi totiz taky.. Me prvni tehu, hned vysoky cukr a zvraceni a migreny uz 2,5 mesice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.9.15 21:11

@Kaca1992 ahoj, jestli je 1992 rok narozeni tak jsme stejne staré:)) ja mam syndrom polycystyckych ovarii takze moje otěhotnění bez pomoci je takovej malej zázrak:) ale miminko se mi usadilo hrozne nízko takze jsem mela velké riziko potratu a beru jeste hormonální podporu.. Jestli ti neni dobre tak na rizikový jdi.. Me to v praci přijali hrozne dobre a navíc je to pro me úleva.. Jsem odpocinuta a muzu si kdykoliv potrebuju jit lehnout.. Takze pro me a miminko to nejlepsi:)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
30.9.15 08:48

@jakalm
Ja musim jeste pockat do 1.4. to jdu na kontrolu na gyndu… Uz jsem byla snad 5× na krbi, pac se mu porad nelibi cukr, doufam, ze cukrovku mit nebudu, tak uvidime :-) jinak jsem rada, ze konecne nejaka mlada mamca v mych letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.9.15 09:00

Já si taky připadám mladá :mrgreen: Jsem jen o 3 roky starší než vy @Kaca1992 @jakalm :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
610
30.9.15 10:56

@RadkaCh samozdrejme mlada pani :D ja si myslim, ze zenska by mela mit do 25 uz jedno ditko :) doktor mi i rikal, ze zens od 20-25 roku je v nejlepsi kondici na prvni dite :) je fakt, ze mi prijde. Ze v dnedni dobe je prvni kariera a až pote dite… Dokonce, kdyz se me nekdo zepta, kolik mam roku, tak vsichni: ty jsi tak mlada!! A kdyz se zeptam v kolik tebe nebo prvni dite mela tvoje mamka, tak pak zjistime, ze zas tak mlada nejsu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.9.15 11:03

@Kaca1992 :-D taky jsem rada ze někoho konecne znám..my se o to snažili rok a pil takze jsem to chtela stihnout i ve 22:-D… Ty jo tak at to to dobre dopadne..to by jsi musela držet dietu vid? :( Ja jeste nevim jak mi dopadla krev, jdu az ted v patek na screening a docela se i bojim co mi řeknou:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
30.9.15 11:11

@jakalm
Dekuji :) jo, drzet dietu a nebo inzulin (ve vaznych pripadech)
Screeningu se neboj je to pecka, jak ti vse ukazi :) hlavne jak pustil dr na hlas srdce, tak pritel se zkoro rozplakal :-)
18.11. jdu na screening ve 20 tydnu, to bude teprve pecka, to uvidim uz i oblicej :-)
Jak je ten zivot krasny a smysluplny, kdyz vis, ze cekas mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.9.15 20:13

@Kaca1992 me uz to pouštěl ma gynde v 10.t:) mam hrozne hodnýho doktora o nám ukázal mimco ve 3D na ultrazvuku tak manžel taky měl na krajicku.. Jo je to krásnej pocit:)) hlavně pohodicka jak jsem doma:-D. Budu na tebe myslet s tou cukrovkou to je na nic:(( ja jsem v pohode žádná nevolnost nic:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.10.15 11:19

@jakalm tak vukrovka velmi nizka, ale je tam.. Musim na konzultace s cukrovkou k pani dr a nejakou dietku pry zkusime :) jinak vsechno pry v poradku a to co neni se pry da casem do kupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.10.15 11:23

@Kaca1992 no vidiiis tak super:)) nějaká dieta se da.. Hlavně ze ty injekce se ti vyhly.. Jinak uz ti je lip? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.10.15 11:31

@jakalm
Dostala jsem horcik a nejake vytaminy, aby mi pivolila deloha, tak uvidime.. Na injekci budu muset az v 27 tydnu, pac mam krevni skupinu 0- negativni, tak pry musim mit nejake protilatky… Jsem rikala, kdyz uz tehotna, tak poradne a se vsim vsudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.10.15 08:12

Holky tak ja jsem ještě mladší..:D první jsem měla v 19 neplanovaně a ted planovaně jsem otehotněla po pul roce a porodim ve 22.. ;) ale jinak bych to ani nechtěla.. :) jsem štastna za to co a jak to mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.10.15 11:17

@Sofieee
Ty jo… Tak to grayuluji :-) dve mimca, tak to si uzijes :-) ale tak vloveku je tolik na kolik se citi a navic zenska vi kdy uz ji tikaji biologicke hodony, nekomu driv a nekomu pozdeji :-) ja uz se tesim, akorat mi prijde, ze mi to jeste nedochazi, kdybych nemala nejake problemky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.10.15 13:12

@Kaca1992 @Sofieee holky budem krasny mladý maminky to je dobre:-D ja byla dneska konecne na screeningu a predemnou byla 15ti leta.. To i ten doktor rikal ze je moc.. My jsme tak akorat:)) hlavně si to uzivejte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí