Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
21.8.15 08:37

Ahoj holky mohu se k Vam pridat?

Jsem na tom podobne po 3 letech snazeni jsme jse vydali na IVF kliniku a nastesti hned na poprove to vyslo ted jsem v 7tt+6 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.8.15 18:46

Ahoj holky :) konečně se nám také zadařilo a ve čtvrtek se na testu objevili 2 // tak rychle, že jsem až zírala. V pondělí půjdu k doktorovi. Poraďte, jak to bude probíhat? Mám si něco vzít s sebou?? Je to poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.8.15 18:57

V pondeli ti rekne, ze tam jeste nic nevidi a ze mas prijit pozdeji :D Nemusis s sebou mit nic, jen datum posledni menstruace.

• Citovat
  • Upravit
6
8.9.15 11:12

Ahoj holky, termín mam mít v půlce dubna, tak bych se přidala jestli vám to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.9.15 16:33

@Sofieee Ahoj, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.9.15 12:29

Ahoj holky pridavam se k vam termin mam 14.4 je to moje druhe tehotenstvi ale prvni nedopadlo-prisla jsem kvuli vysokemu tlaku o chlapecka ve 24tt.Ted jsem hlidana a beru leky hned od zacatku takze verim ze tentokrat to dopadne jak ma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
13.9.15 19:30

Ahoj holky, taky se chci přidat. Jsem po dvou zamlk. těhu. v 2013 a jednou samovol. potrat. v 2015.Nemám problém s otěhotněním, ale s udržením těhu. Proběhly veškeré vyšetření které si člověk může vydupat když víc zatlačí na doktory, ale bohu dík se u mně ani u partnera nenašlo. Takže??? pro většinu, kterým se nedaří když je vše ok… Bohužel tu zřejmě hraje roli i můj věk 39.
A ejhle ono se to zase podařilo(přirozeně).Jsem teď na konci 9tt. Od 7tt.jsem na rizikovce doma. Beru od 7tt. Utrogestan na udržení těhu. Trochu mě děsí, že až na citlivost prsou nemám vůbec ale vůbec žádné příznaky. Cítím se naprosto skvěle, bez únavy, žádné chutě, žádna únava. Prostě nic.Je to normální? :nevim:
Ten vnitřní strach je děsný, vím vím budete mi řikat klid ;), ale potěch zkušenostech je to hrozně těžké. Jste na tom někdo podobně??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
13.9.15 19:42

Tak to je dost drsná zkušenots :( Uf… Niki přeji ti co nejvíce štěstí a hlavně pohody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
13.9.15 20:38

@rendes ja tě s tím strachem naprosto chapu, držím moc palce a přeju ti ať to vyjde. Myslím že je fajn že se cítíš dobře a nic jiného bych v tom nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
13.9.15 20:55

@niki V děkuji za tá slova… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.9.15 15:20

@rendes Ahoj, máš toho za sebou hodně :-( Já mám po 4 IVF, třech biochemických těhu a jednom missed abort :-( Teď jsem 8+0 a vše se zatím vyvíjí zdárně. Závidím Ti, že se cítíš dobře. Já spím 10 hodin v noci + co můžu přes den. Je mně strašně zle, zvracela jsem jen dvakrát, ale ta nevolnost je strašně nepříjemná. Prostě pracovní výkon klesl na nulu… Tak přeju, ať Ti to tentokrát vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.9.15 15:48

Ahoj holky, mohu se k vám také přidat? Zítra budu 9.tt - také se to podařilo až po dvou letech…
Rendes - při první prohlídce mě doktorka nechala hned doma, takže se už druhý týden válím. také beru Utrogestan a kromě spánku (kdy spím tak 2× za den + celou noc) žádné jiné příznaky taky nemám. A pevně věřím, že je to normální :) Ve čtvrtek jdu na další kontrolu, tak uvidíme, jestli bude vše v pořádku - měla jsem opožděnou ovulaci a podle utz byla fazolka tak o týden menší, ale přikláním se k té opožděné ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
14.9.15 17:46

@Renca5500 Bobku tak to jsi si taky pěkně zkusila :( Ty bláho takový dlouhý spánek???…tak to bych pak nespala dva dny :mrgreen: Já vtávám v 8 a přes den se mi spát nechce vůbec, ale proležím to v sedačce u tv nebo si čtu. Spát chodím kolem půlnoci. Ráno půl hod cvičím a pak se už je povaluji. Jsem to šťastá žena, nemusím vařit. Přítel je kuchař takže tohle nštěstí řešit nemusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
14.9.15 17:48

@Renca5500 ;)…tobě taky samozřejmě přeju ať vám to konečně výjde a hlavně ať jste zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
14.9.15 17:54

@petik88 Drží pěsti ;) Já jdu 22.9.na krev a za dálších 14dní výsledky. Ta doba je příšerně dlouhá :nevim: no, ale jinak to nejde :) Musíme doufat v lepší zítřky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí