Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm 15? To je masakr!!! Od sestry byvala spoluzacka za zaklafky ma v 18 letech dva chlapecky, s prvnim byla tehotna v 15 a s druhym v 17 taky dobre cislo… My tri gracie
jsme perfektne mlade ![]()
@Kaca1992 No to je
moje spolužačka měla první v 16 protože ji to nebavilo ve škole, a druhý v 18..když jsem ji k druhému gratulovala tak mě skoro poslala do háje že neni k čemu že ho má jen aby to už měla konečně za sebou
to je šílený, my jsme tady z toho vyplácaný a někdo to bere takhle.. Odkud vubec jsi? ![]()
@jakalm od Zlinaa ty?… Takze porodnice je jasna a 10min od baraku
uvazujes o cviceni nebo uz chodis? Ja zatim cvicim doma, ale uz si pomalu pripadam jak hroch
tak uz premyslim, ze zacnu chodit cvicit a plavat ![]()
Já od Náchoda.. porodnici mam 15 minut:)) chci chodit cvičit abych se seznámila s nějakejma maminama z okolí:))) ale plavání nevím..stydim se do plavek už ted
hlavně žádný vršek od plavek už asi neoblíknu
jinak cvičim doma jógu pro těhotný..ale v půlce si sedám do křesílka a odpočívám ![]()
@jakalm se na plavani oblecu do nejakeho overalu
nejhorsi je, ze tady jsou maminy porad zalezle, my s pritelem porad chodime ven, do kina nebo na pivko
aj maminy s detmi nechodi moc ven nebo chodi v dobe kdy prave spim ![]()
@Kaca1992 To jono nějaký fusak na sebe
Tak nemůže tolik spát
já vstávám v 11
ale jsem z vesnice takže tady ani maminy nemam..:(( musim stejně jezdit pak na to cvičení až do toho náchoda.. kdy máš termín vubec???
@jakalm @Kaca1992 No holky, POZOR.. Mam ještě větší perlu jo..?
jedna holka od nas z města.. měla první ve 13..!!! a pozor, druhy 16 hned v 6ti nedělí zase otěhotněla takže v 17 měla 3 a ted v skoro 19 je znova těhotná.. a největší perla.. každy ma s jinym..
tohle je masakr..
ale teda musím říct že se o děti stara krasně..
ale jako je 13..? jsem se styděla dat klukovi pusu napož tohle.. ![]()
Jinak jsem v prvním těhu chodila holky plavat a byla jsem strašně spokojena..
teda až na ty pohledy všech lidi, to mě opravdu štvalo.. si řikali ježiš tak mlada a těhotna.. no prostě hruza.. přitom mi přijde že ted je to uplně normalní.. navíc když já potkam 40letou s pupkem,.. tak teprve čumim jak puk že to snad není normalní.. ![]()
@jakalm termin mam 1.4.
ale porad rikam, ze to utece jak voda, zachvilku vanoce a sup dup porod ![]()
@Sofieee tak tomu uz se rika sakra masakr ![]()
@Kaca1992 to mi ani neříkej:-D my to jdeme teprve zitra rict tchýni:-D
@Sofieee jo je to normální asi asi bych na tebe taky koukala:-D ale je pravda ze starší pani s pupkem vypadá hůř.. U nas je jedna pani co ji je někde 50, uz neměla ms a mela nového chlapa co chtěl dítě tak se nechala nastimulovat a i po 50 odnosila dítě.. Ale je to ted chudak, chodi oblečenej jak v 80.letech
Ahojky holky! Zdravím Vás a mohu se k Vám přidat? čekám své první mimi a termín mám na 5.4.2016.Přijde mi, že co jsem zjistila, že jsem těhotná tak to utíká neskutečně rychle ![]()
Vítej..
Gratuluji k těhu..
v kolikatem jsi tydnu..?
to budeš tak 13+ vid..?
jinak mě to taky utíka hrozně rychle ![]()
Jsem 13+2,byla jsem v úterý na kontrole a podle uz je snad vše v pořádku akorát dr pořádně neviděla nosánek tak jdu za 14 znova tak uvidíme. myslím, že mě to rychle utíká i tím, že ještě chodím do práce ![]()
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Mam termin na konci dubna, jsem teprve 11tt. Jsem tehotna podruhe, ale tentokrat je mi vic spatne nez v poprve… uf.
@Kaca1992 žák tchán skákal radosti daleko než než tchyně:-D ona byla taky stastna ale on porad sedel a mluvil o tom a hladil me ze jsem jejich holka
achjo chlapi.. Manžel uz ma o vikendu oslavu s klukama ze budou strejdove:-D
@Evianka gratulujuu:) ja jsem poprvé a je mi fajn az na občasné pobolivani bříška a nevolnosti v aute je to parádní:)) co mas doma holčičku nebo chlapečka?:)