Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
6.10.15 09:17

Screenig myslíš ultrazvuk? jestli ano tak ten mi dr. dělala, maji prý nový ultrazvuk tak se s ním učí a povídala, že je v vše v pořádku akorát že pořádně neviděla nosní kůstku proto jdu za týden znova. pohlaví si myslím, že je ještě brzo, ale nevím čekám své první. já už bych něco nakupovala pro mimi, ale přítel nechce. bojí se abychom něco nezakřikli…ale jestli to vyjde tak v neděli se pojedem podívat do Prahy do Letňan na výstavu FOR BABY ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.15 12:06

Holky.. tak mam za sebou screenik.. a dopadl perfektně.. ještě nemam teda vysletky z krve tak ty budu vědět dyl.. :) ale mam z toho uhromnou radost.. a děvčata.. s nejvetší pravděpodobností to prej bude holčička..!! :dance: :dance: :dance: moje vysněna holčička, no ja jsem štěstím bez sebe.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.10.15 12:32

Sofieee moc blahopřeji a v kolikátém jsi týdnu, že už ti řekli pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.15 12:35

@ENVYA 13+3tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.15 12:36

Ale není to ještě 100%.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.15 13:27

Ahoj, ma uz doma temer ctyrletou holcicku, je to hrozne zlaticko uz od miminka. Ted mam teda vetsi nevolnosti nez u prvni, tak jsem zvedava co to bude, jestli opet holka nebo kluk, ale nejakmi vsichni posledni dobou rikaji, ze mi to slusi, tak to tipuju na kluka :-) Zavidim vam, ze uz od screeningu nektere vite cca alespon, to moje mudr zasadne nerika az nejdriv kolem toho 18.tt.. Ale na screening jdu az za vic nez tyden, to budu presne 13+0… Ale tesim se a doufam, ze bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.15 13:29

Mimochodem teda nevim nevim, ale docela kynu, uz mam dve kg nahore, coz je na me drobne postave videt docela slusne…uf uf. Ale v prvnim jsem nabrala celkem 11kg a ty zacatky uz si nepamatuji, tak jen doufam, ze tentokrat to bude podobne, protoze po sestinedeli jsem byla zpet na sve vaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.10.15 13:41

@Sofieee to je skvělý :-) gratuluji. Doufám, že u mě taky už něco uvidí, ale já budu teprve 12+2, tak to bude asi ještě brzy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.10.15 13:42

@Evianka ja uz mam možná i 3:-D jsem na neschopence a jak se porad valim.. Ale konecne se mi začala zmírňovat chuť k jídlu takze snad uz to tak nepoleti:-D predtim bych,,sezrala,, cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.10.15 15:20

Tak jsem trochu rada, ze v tom nejsem sama ;) Ale tak co uz, kdyz je chut neudelam nic… Ale stejne je to takove zdlouhave tyhle prvni tydny, ze? Tesim se na pohyby, to uz je pak takove realne kazdy den, ale to si jeste pockam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.15 13:09

Ahoj holky, přidávám se na pokec 8) můžete mi někdo prosím poradit, jestli můžu brát nějaké prášky na bolest hlavy? Zítra jdu sice na kontrolu, tak se optám doktora, ale kdyby mi něco zabralo hned, bylo by to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.10.15 13:16

@marketc Ahoj,.. myslím že si mužeš vzít normálně paralen.. ;) pokud se těhotná tim neladu každy den, tak to určitě neuškodí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.10.15 13:17

@marketc http://novaplus.nova.cz/…y-s-rozumem/ Tady jew o tom i video, tak mrkni.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.15 13:17

@Sofieee děkuju, po paralenu jsem právě sáhla, ale moc mi nepomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.10.15 14:34

Ahoj marketc! mám taky problém s bolestí hlavy, mám je každý druhý den, vím, že to mám od krční páteře, ale co jsem těhotná je to horší, radila jsem se s mojí dr. a říkala, že paralen vůbec miminku neublíží. jo a že když si chceš vzít paralen 500mg na bolest tak musíš si vzít dva najednou aby měl analgetický účinek a můžu říct, že mě to fakt pomáhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí