Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co takhle meduňku? na migrénu od páteře by to nejspíš nepomohlo, ale pokud to je z tlaku, tak bych se uchýlila spíš k bylinkám, než chemii. A to jsem se k nalgesinu s nadšením uchylovala celá léta:D
Ahoj holky
rada bych se k vam pridala
dneska jsem 15+5 podle MS, ale podle ultrazvuku bych mela mit aprilatko
, jak jsem procetla diskuzi zpet, tak tu jsem snad nejstarsi
cekam prvni mimi a bude mi na jare 27
spatne mi bylo taky az dyl, ale je mi porad
zaplat pan buh za tehu lizatka
kdyz jsme jeli s pritelem na screening, tak jsem si ani ten ultrazvuk poradne neuzila, pozvracela jsem tam pulku parkoviste a svou mikinu
pritel byl teda nadsen, kort kdyz mu pan doktor rekl, ze to vypada na chlapecka, kteryho uz mame potvrzenyho od moji pani doktorky
. Zase jsem dostala za odmenu novy botky
ted nas ceka kontrola az zacatkem listopadu
Ahoj můžu se k Vám taky přidat? Čekám druhý mimi první týden v dubnu a jedno půl roční mám v postýlce. Už druhý den mi není zle tak se raduju doufám že ne předčasně ![]()
@Wendacek já mám narozeniny 19.3.,ale doufám, že to bude v tom dubnu
zítra jdu na kontrolní ultrazvuk a budou výsledky krve tak doufám, že bude vše v pořádku, holky taky vás občas píchá v podbřišku?
Me teda ne, ale boli mi hrozne kostrc a panev, kolikrat i trisla
ale pry je to od toho, ze mi nejdriv deloha roste dozadu
proto na me taky asi neni porad nic videt ![]()
Ahojte cerenky, jsem zpet po tydnu.. Muzu rict, ze tyden v karlivicich plneho procházek, bowlinku, cerstveho vzduchu me uplne (zatim) zbavil nevolnosti, akorat me boli cely clovek
po tydnu plneho prochazek nechapu, proc nastavajicim mamankam zrusili neomezene vychazky, protoze mit pohyb rano, v poledne a odpoledne mi uplne ulevil a prospel ![]()
Zdravim a gratuluji novym maminlam ![]()
@Kaca1992 ahooj, uz jsem si rikala, kde jsi tak dlouho:-D tak jste si to uzili?:) hele a to jsi mela nějak zařízené u doktora ze jedes na tyden pryc??
@jakalm ryskla jsem to, protoze porad maji bordel v mem trvalem bydlusti a prechodnem… Neschopenku mi napsal na trvale a kdyz jsem mu rekla, ze to chci jinam ( uz pred mesicem) tak porad mu to nejak nejde udelat… Rikal, ze to do priste sprvavi, ze ted je to na jeho riziko
ale kdyz za nim dojdes a reknes mu, že na tyden chces jet pryc, tak tu adresu nahlasi, ze se tam treba tyden zdrzis ![]()
Ahoj holky, ráda bych sek Vám přidala. Dneska jsem 12+1 tt. Ve čtvrtek jdu na 1. screening, kde nám snad řeknou, co to bude. Přítel by si moc přál syna. Termín porodu mám 25.4. a všem gratuluji k těhulkování.
Ahoj holky..
Taky se k Vám přidám. Dnes začínám 13tt.. Vstoupila jsem do druhého trimestru ![]()
TP mám 19.4, tak snad bude vše v pořádku a půjde vše podle plánu ![]()
Bojíte se porodu? Já teda hrozně, vůbec nevím jak tomu strachu předejít.. :/
Chci se Vás zeptat na dvě věci…První. Co děláte takhle doma, pokud tedy doma jste. Jsem na nemocenské a přijdu si jako když každou chvilku umřu nudou..
Druhá otázka..: Máte pocit, že tolik nepotřebujete jíst?? Já mám někdy den, kdy se můžu po vše utlouct, jim sladky, slaný dohromady a pak mám den, jako třeba dnes, kdy jsem měla ke snídani okolo 10h jogurt a teď nějak němám chut na oběd…
No piště mi rady, typy a všechno ať mám co číst
![]()
@monikazoubek gratuluji ti k miminku ![]()
Kdyz jsem doma tak hodne uklizim, ctu si, chodim na prochazky, po navstevach, proste vse abych se nenudila ![]()
A k tomu jidlu ti moc neporadim, protoze ja jim porad, minimalne 3× denne
sladke, slane, kysele je mi to jedno ![]()