Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
7.10.15 14:38

A co takhle meduňku? na migrénu od páteře by to nejspíš nepomohlo, ale pokud to je z tlaku, tak bych se uchýlila spíš k bylinkám, než chemii. A to jsem se k nalgesinu s nadšením uchylovala celá léta:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.10.15 10:00

Ahoj holky :mavam: rada bych se k vam pridala :lol: dneska jsem 15+5 podle MS, ale podle ultrazvuku bych mela mit aprilatko :dance:, jak jsem procetla diskuzi zpet, tak tu jsem snad nejstarsi :D cekam prvni mimi a bude mi na jare 27 8o spatne mi bylo taky az dyl, ale je mi porad :mrgreen: zaplat pan buh za tehu lizatka :potlesk: kdyz jsme jeli s pritelem na screening, tak jsem si ani ten ultrazvuk poradne neuzila, pozvracela jsem tam pulku parkoviste a svou mikinu :-D pritel byl teda nadsen, kort kdyz mu pan doktor rekl, ze to vypada na chlapecka, kteryho uz mame potvrzenyho od moji pani doktorky :srdce:. Zase jsem dostala za odmenu novy botky :pankac: ted nas ceka kontrola az zacatkem listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.10.15 12:17

@Wendacek nenech se zmast mladoskama… mi je 34 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.10.15 14:49

Mě je 31,v březnu 32 a první týden v dubnu termín:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.10.15 14:59

@ENVYA ja mam narozeniny 26.3 :lol: tak treba to budou darecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.10.15 23:40

Ahoj můžu se k Vám taky přidat? Čekám druhý mimi první týden v dubnu a jedno půl roční mám v postýlce. Už druhý den mi není zle tak se raduju doufám že ne předčasně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.10.15 07:58

@Wendacek já mám narozeniny 19.3.,ale doufám, že to bude v tom dubnu :) zítra jdu na kontrolní ultrazvuk a budou výsledky krve tak doufám, že bude vše v pořádku, holky taky vás občas píchá v podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.10.15 08:53

Me teda ne, ale boli mi hrozne kostrc a panev, kolikrat i trisla :think: ale pry je to od toho, ze mi nejdriv deloha roste dozadu :roll: proto na me taky asi neni porad nic videt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
11.10.15 20:44

Ahojte cerenky, jsem zpet po tydnu.. Muzu rict, ze tyden v karlivicich plneho procházek, bowlinku, cerstveho vzduchu me uplne (zatim) zbavil nevolnosti, akorat me boli cely clovek :-) po tydnu plneho prochazek nechapu, proc nastavajicim mamankam zrusili neomezene vychazky, protoze mit pohyb rano, v poledne a odpoledne mi uplne ulevil a prospel :-)

Zdravim a gratuluji novym maminlam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.10.15 10:50

@Kaca1992 ahooj, uz jsem si rikala, kde jsi tak dlouho:-D tak jste si to uzili?:) hele a to jsi mela nějak zařízené u doktora ze jedes na tyden pryc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.10.15 10:58

@jakalm ryskla jsem to, protoze porad maji bordel v mem trvalem bydlusti a prechodnem… Neschopenku mi napsal na trvale a kdyz jsem mu rekla, ze to chci jinam ( uz pred mesicem) tak porad mu to nejak nejde udelat… Rikal, ze to do priste sprvavi, ze ted je to na jeho riziko :-D ale kdyz za nim dojdes a reknes mu, že na tyden chces jet pryc, tak tu adresu nahlasi, ze se tam treba tyden zdrzis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 11:48

Ahoj holky, ráda bych sek Vám přidala. Dneska jsem 12+1 tt. Ve čtvrtek jdu na 1. screening, kde nám snad řeknou, co to bude. Přítel by si moc přál syna. Termín porodu mám 25.4. a všem gratuluji k těhulkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.10.15 11:50

@Dáša 111
Gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 12:02

Ahoj holky..
Taky se k Vám přidám. Dnes začínám 13tt.. Vstoupila jsem do druhého trimestru :-)
TP mám 19.4, tak snad bude vše v pořádku a půjde vše podle plánu :-)
Bojíte se porodu? Já teda hrozně, vůbec nevím jak tomu strachu předejít.. :/

Chci se Vás zeptat na dvě věci…První. Co děláte takhle doma, pokud tedy doma jste. Jsem na nemocenské a přijdu si jako když každou chvilku umřu nudou..

Druhá otázka..: Máte pocit, že tolik nepotřebujete jíst?? Já mám někdy den, kdy se můžu po vše utlouct, jim sladky, slaný dohromady a pak mám den, jako třeba dnes, kdy jsem měla ke snídani okolo 10h jogurt a teď nějak němám chut na oběd…
No piště mi rady, typy a všechno ať mám co číst :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.10.15 12:10

@monikazoubek gratuluji ti k miminku :-)
Kdyz jsem doma tak hodne uklizim, ctu si, chodim na prochazky, po navstevach, proste vse abych se nenudila :-D
A k tomu jidlu ti moc neporadim, protoze ja jim porad, minimalne 3× denne :-) sladke, slane, kysele je mi to jedno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí