Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
5.10.15 13:12

Ahoj,

ráda se k Vám také přidám, dnes jsem 10+5, termín mám 26.4.2016. Dnes mě čeká kontrola, tak se už nemůžu dočkat, ale zároveň mám strach, protože cca od včerejška mě na pohmat bolí dole, asi děloha, je to normální, jak se roztahuje? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.10.15 13:14

@mesiah Vubec se nemaš čeho bat.. je to uplně normalní.. :) a Gratuluji i těhu.. :) určitě dej po kontrole vědět.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.10.15 13:23

@Sofieee Děkuji :-) aspoň se mi ulevilo, snad bude všechno ok :-) už abych tam byla… Máš už těhotenskou průkazku? Já jsem byla na kontrole dá se říct jenom jednou a to jsem byla 6+5, bylo vidět a slyšet srdíčko a dr říkal, že mě chce vidět za měsíc (dneska) už v poradně. Co můžu čekat, opět UTZ to je jasné a asi by mi měl dělat už i nějaké odběry, ne? Mám vzít s sebou akorát ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.10.15 13:26

@mesiah pokud na odběry předem nejpozději mi tak brát nebudou:) ja sla takhle do poradny a na krev za tyden:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.10.15 13:28

@jakalm nene, předem nic neříkal, tak to mě bude čekat asi příště, nesnáším braní krve :-((, ale co bych pro toho malýho nevydržela :-) a ty už máš těhotenskou průkazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.10.15 13:37

@mesiah Jj mám ji od 10.tydne:) taky braní krve nesnáším a tohle pro me bylo druhy nejhorší v zivote:-D berou toho dost a na lacnej žaludek.. Musela jsem si pak rict ze mi neni dobre a ležela jsem tam a malém se pozvracela:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.10.15 13:42

@jakalm Tak to jsi mě teda uklidnila :D fakt děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.10.15 13:58

@mesiah joo prosim:-D nee ale rikala mi sestřička at si příště vezmu nějakou susenkou nebo Colu s sebou:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.10.15 14:42

@mesiah Ja mam prokazku až od 11 tydne.. a byla jsem taky po měsíci.. a rovnou mi tu krev vzali.. ;) tak uvidíš,.. ja jsem teda na lačno bejt nemusela tak mi to problem nedělalo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.10.15 15:11

@Sofieee já jsem musela být..měla jsem to i v takovým poučení od doktora.. od půl noci nejíst a pít pouze neslazené.. to je divný že to jde všude jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.10.15 17:49

@jakalm Fakt jo..? tak ja nevim, proč to každy doktor ma jinak.. trošku mě to štve.. :( jo holky neříkal vam Dr. už něco o o testech na cukrovku..?? jelikož v prvním těhu jsem byla už v prvním trimestru..a ted už jsem ve druhym a nepadlo ani slovo.. ikdyž jsem o prvního těhu změnila gyndaře.. takže se opět dostavam ke slovum že každy doktor říka něco jineho,. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.10.15 08:02

Ahoj děvčata! já dostala těhotenskou průkazku minulý týden a to jsem byla 13tt, ještě se divili, že si mě nějak pozdě nazvali…brali mě asi 6 zkumavek krve a moč a ptali se mě jestli si nechám udělat test na skrytý vady tak jsem si je nechala udělat, platila jsem 780kč. teď jdu na kontrolu příští týden a ještě mě čeká obvoďák, zubařka a štítná žláza tak doufám že bude vše ok ;) už si chystáte výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.10.15 08:55

@Sofieee ahoj, tak na kontrole je všechno ok. Krev mi nebrali, na tu jsem objednana až začátkem listopadu :dance: příští tyden jdu na screening, to budu 12+2, myslíš, že už bude vidět pohlaví? 8o celkem me teď po olova v podbříšku, ale Dr říkal, že je to normální, tak snad ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.10.15 08:58

@ENVYA ahoj, ja prukazku dostala včera 11+0. A byla jsi už na tom screenigu? ;) no ja už bych nakupovala, ale chtěla bych až budu vědět pohlaví, tak třeba to bude už na screeningu vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.10.15 09:00

@mesiah pohlaví vidět je málo kdy, ale nekdy joo tak treba u tebe to vidět bude:)) me doktor rikal z mají každy jinak zahnutou pater a nám to podle páteře vypadá na chlapečka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí