Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
22.10.15 19:23

Ja dneska jak jsem byla u doktora na vysetreni, tak mi asi maleho nejak rozdrazdil a ted jsem ho tak 4× citila, jak me kopl nalevo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.15 19:28

@ENVYA @Kaca1992 noo holky já byla předevčírem na ultrazvuku v 16tt.. pohlaví teda vidět nebylo..ale chviličku předtim mi doktor jen tak oznámil že mam pozitivní výsledky na toxoplazmu, na kterou jsem si nechala udělat pro jistotu testy kvůli kočce..všude kde si dáte na netu toxoplazma tak na vás vyjede potrat a nedonošený slepý děti atd atd…takže já celu dobu co se tam ten mrňousek přetáčel a blbnul tak jsem držela slzy s pocitem že si tam je tak bezstarostnej a při tom ani neví co se na něj žene.. takže včera do nemocnice na infekční no a samozřejmě že mě s nějvětší pravděpodobností nic nehrozí..ale ty doktoři to prostě neřeší nějaké pocity a prostě to na vás hoděj:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
22.10.15 20:07

@jakalm nadarmormo doktori nerikaji, ze nemame cist veci na internetu… Pry se vzdy mamina dozvi, ze dite umre nebo bude postizene… Tak se tim ridim..
Kazdopadne drzim palce, urcite bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.15 20:14

@Kaca1992 to je pravda..ale i on to tak podal zvláštně víš..ani prostě nějaká empatie nic:-D prostě jen: jee vy tom máte 4× zvýšený to je blbý honem volám na infekční dneska tam jedete… ale joo bude to OK… rok a půl jsem na mrňouse čekala tak ho ted jen tak nedám!!!:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
22.10.15 20:25

@jakalm tak oni to tak neprozivaji.. To jejich povolání je jen bisnis, ktery je nebaví… A s tou empatii mas pravdu… Berou to jen jako velkovirobnu lidstva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.15 20:38

@Kaca1992 :-D pravda..ale musí se to fakt brát s nadhledem..probrečenej den asi miminku moc neprospěl když mě za to večer kopnul :-D ale zas mam fajn doktora..jsem s nim spokojená.. jinak:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.10.15 09:56

Tak se Vam holky taky musim pochlubit :-) :* vcera uz to bylo zvlastni, ale nebyla jsem si jista, ale dneska uplny vlnobiti :-D takze prcek se uz ozval taky ;-) 18tt :dance: zatim mam dve kilicka nahore, tak uvidime kam porostem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.10.15 13:23

@Wendacek 2 kg?? Tak to zavidim, ja jen prvni dva mesice pribrals tri kg na prsach, o dve cisla nabyli :-S me to ibtezuje, pritel je miluje :-D celkem mam 6kg nahore :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.15 13:24

@Wendacek no to je super:-)já jsem dneska od 4h ráno vzhůru, držela jsem se za břicho a taky jsem ucítila vlnobití a střeva to určitě nebyla:-)a s kilama jsme na tom stejně, taky mám nahoře 2.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.10.15 17:04

@Kaca1992, no tak ja mam prsa jenom plnejsi, jinak mam porad podprsenky stejne velky :think: ale tak pritel se vyradi ne? :dance: me uz to tedko taky poleti nahoru :palec: jsem rozezrana jako blazen :-D zada uz me nebolej, tak to fakt byl ten hajzlik :*
@ENVYA to je super, jaky ses tyden? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.15 17:54

@Wendacek dnes jsem 16+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.10.15 18:02

@Wendacek jo uziva si to, ale ja ne :-D zachvilku brisko a pak uz jen bolest zad :-D jak krasne je rehotenstvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
23.10.15 18:02

@jakalm ahoj muzu se zeptat a vis jak ses nakazila? mas doma kocku to chapu ale vsude pisou ze se muzes nakazit jen skrz vykaly.Ja se mazlila s malym kotetem a az pak mi doslo ze smrdi od hovinek nejak a ze v krabici ve ktere prebyvalo je spinavo:-(mam pochybnosti zda jsem to nemohla tak chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.10.15 18:14

@niki V muzes to chytut i ze spatne umyteho ovoce a zeleniny, nebo treba syrove maso… Takze ne vzdy jsou navine zviratka :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
23.10.15 18:19

@Kaca1992 ja vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie