Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaca1992 prosim te jakyho vorvane
mas peknej mini pupik
@jakalm juuuu taky mini pupik ![]()
Krasny holky
ja jdu az pristi tyden ve ctvrtek na kontrolu, tak uz mi toho drobka konecne zmeri
ty pohyby jsou hrozne srandovni
na ruku to citit zatim nejde, ale „bubliny“ jsou kazdy den vetsi a vetsi ![]()
@Wendacek to si pripadam uz dost velika
muj mi rika.,, nafukovaci micuda,,
ale je to fakt zajimave, jak se teli meni a mimco roste
takovy maly zazrak ![]()
@Kaca1992 @jakalm tak to jsem už klidná, vypadám k večeru podobně
dneska i po ránu jsem měla co dělat, abych to trochu zakryla. pořád se mi nechce, aby to v práci věděli.
@Wendacek včera kdy jsem jen odpočívala, tak mimi bublinkovalo jen trochu, asi vážně nemá rádo stres z práce a mojí šéfku
jen se mi nechce věřit, že by takhle malé stvořeníčko dovedlo odhalit, že je někdo duševně nepříjemný.
@Trixia to si uplne nemyslim, ze by to mimco dokazalo odhalit
spis vi, ze tobe z ni „neni dobre“
ja uz do prace nechodim, takze zadny stresy ![]()
Vcera jsem si slozila a sesroubovala prebalovak
. Tak mi ten muj prisel i takovej trosku zklamanej, ze ho potrebuju jenom k tomu plozeni deti
, ale tak kdyz se tady 14 dni zakopavame o bednu a nikdo se nemel k tomu to slozit
@Kaca1992 hele ja jsem z toho uplne hotova, jenom to nechci nejak nikde ventilovat
me vzdycky rika akorat: „no jo, modelka“ kdyz se nakrucuju pred zrcadlem nebo pred nim ![]()
@Wendacek nutně bych potřebovala, abych nemusela už chodit do práce…
@Trixia tak na me uz to teda každy pozná:( leda fakt hodně volný trika a to ja nenosím a nemam.. Proc si neřekl es o meschopenku? Na gynde stačí rict..nedělají s tim problémy..
@Trixia ja mela hned na prvni kontrole tlak 97na47, tak rikala, ze jsem blazen, kort kdyz byly v srpnu ty horka, ze to semnou nekde slehne, tak nebyl problem, ale to se te musela doktorka prece ptat, co delas za praci a jestli to zvladas
na neschopenku muzes jit opravdu vzdycky ![]()
@Wendacek to mám takový tlak vždycky… nepřijde jim to divné… no uvidím, mám 13.11 kontrolu, když mě tu v práci do té doby naštvou a malé bude tak neklidné, tak si tam vybračím neschopenku. Berčení mi ted jde ![]()
@Wendacek jj modelka
ja si spis pripadam jak dolly Buster s pupkem ![]()
Jinak vcera jsem jela k veceru auten a hrala tam pisnicka,, nafrnena,, tak jsem si to pekne zesilila a zajecela si v aute, az se mi z toho dite splasilo a kopalo me celou pisnicku
tak ted nevim jestli kopalo na prostest at uz nezpivam:-D a nebo proto, ze ma dobry vkus, ze mamca tak vyje
a kopalo do rytmy ![]()