Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm to bude tim, ze je vykend, kazdy mel nejake plany
pockej v pondeli ![]()
Čusek cérenky, tak je po výkendu a já mám zase čas šářit na internetu
už jsem si zkoukla i postýlku a tak
jaké máte plány s nakupováním? Chcete ztihnout nějaké věci do vánoc?? ![]()
Já čekám až mi v lednu přijdou peníze ze spoření takže do ty doby mam smůůlu
ale v lednu/únoru naběhnu na kočárek, do Ikeii a všecko vezmu jedním vrzem
oblečení mam od segry a kosmetiku atd budu taky nějak postupně..plenky už bych chtěla třeba ted v prosinci a krémy atd až třeba únor:)) ještě koukám po nějakém fusaku a tak:)) ale to asi nechám až taky s kočárkem
Tak to ja mam všechno po synovi..takže nic kupovat nebudu.. jo, kdybych čekala tu vytouženou holčičku tak budu nakupovat jak blazen.. ale takhle vubec nemusím..
a abych pravdu řekla tak nevím čím to.. ale vubec se mi do toho ani nechce.. když jsem čekala prvního syna tak jsem už nakupoval jen co jsem zjistila že jsme těhotna.. a ted prostě si řikam času dost, času dost a vubec se mi nechce..
![]()
JINAK děvčatka,.. kamaradka mi řikala at jdeme do kina s přitelem na paranolmal activity.. jako ja jsem hodně hororova a viděla jsem snad uplně všechny horory.. ale ted v tehotenství jsme netušila že mi to nesedne no.. jako horor nic moc. ale prostě se lekaš jak magor.. a chudak Šimonek mě v bříšku kopal.. :/ takže přiště raději komedii..
![]()
@Sofieee Ou tak na to bych nešla ani bez těhotenství..:-D já viděla jen parodii - Pár nenormálních aktivit.. 1 šla ale u 2 už mě taky nebylo nejlíp
já bycha ted v kině na Celebrity. s.r. o. a Fakjů pane učiteli 2 a super ![]()
Jinak nakupovat se mi taky nechce..a přitom nakupování tak miluju a vždycky jsem si řikala jak budu mit hroznejch věcí doma už od začátku..a nic..
Ahoooj
ja si v sobotu byla zaplavcit a krasne se mi uvolnily trisla
teda na lekaci horor bych asi nesla, stacil mi „ghoul“ doma z postele
nenakupuju njak zvlast, neco se mi tu kupi v pytlich
kocarek zatim jenom vybranej a slozenej prebalovak ve „skladsti“co po Novym roce budem predelavat na pokojicek
Jinak tedko v patek budem bourat umakartovy jadro a bude se stavet nova koupelna a pojedu si vybrat kuchyn
takze ikea nas taky ceka ![]()
Ahoj děvčata! včerejší kontrola dopadla na výbornou:-)mímo je v pořádku a za 14 dní nás čeká velký ultrazvuk. a konečně se nám ta princezna ukázála, byla jsem zvědavá na reakci přítele, pač jsem myslela, že by radši kluka, protože přece bude po tatínkoj hokejista, ale překvapil mě:-)je nadšený a u vybírá jméno pro holčičku, jo a hokejistka to nebude, bude z ní prý ragbistka
u nás spíš nakupuje jenom babička, ale ted to začne, už se nato těším ![]()
Ja se jeste holky chtela zeptat, co rikate na nebesa a moskytiery nad postylkou? Me se to teda libi, ale prijde mi to trosku jako vyhozeny penize ![]()
U nas taky nakupuje hodne babicka, no prvni vnouce, a od ty doby co ma chytrej telefon, tak nestiham ani otevirat maily ![]()
@Wendacek taky jsem nad moskytyerou a nebesy uvazovala, ale jelikos jsme v podkrovy, tak nebude nic
takze nas cekaji sitky do oken at male neni dostipane
je fakt, ze to vypada moc moc pekne, takove roztomiloucke ![]()
@Wendacek ja nebesa taky chci:) cetla jsem ze se miminko díky tomu cítí v postýlce bezpečněji:))
@Wendacek nebesa muzou byt na postylce krasna, ale prijdou mi neprakticka. Jen hadr na usazovani prachu. A beru to jako vyhozene penize. Stejne tak moskytieru na postylku. Moskytiera = proti moskytum - ty u nas v CR teda zatim nemame. Beru ji na kocarek, az prcka dam na zahrade spinkat na vzduch. To jo, ale doma? Nejsme v tropech. Radeji za usetreny peniz koupim neco jineho.
Jinak ja tento mesic kupuju komodu na oblecky, a pak zacnu vybalovat veci od segry a nakupovat nezbytnosti, pomalinku.