Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
5.11.15 17:04

@Chelsee tak to máme stejný termím :) také mám 5 a pak 8.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
5.11.15 19:31

@Wendacek ten je taky krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.11.15 17:52

Holkyy nějak nám to tady chciplo:(. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.11.15 18:48

@jakalm to bude tim, ze je vykend, kazdy mel nejake plany :-) pockej v pondeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
9.11.15 11:55

Čusek cérenky, tak je po výkendu a já mám zase čas šářit na internetu :D už jsem si zkoukla i postýlku a tak :D jaké máte plány s nakupováním? Chcete ztihnout nějaké věci do vánoc?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.11.15 13:31

Já čekám až mi v lednu přijdou peníze ze spoření takže do ty doby mam smůůlu :-D ale v lednu/únoru naběhnu na kočárek, do Ikeii a všecko vezmu jedním vrzem :-D oblečení mam od segry a kosmetiku atd budu taky nějak postupně..plenky už bych chtěla třeba ted v prosinci a krémy atd až třeba únor:)) ještě koukám po nějakém fusaku a tak:)) ale to asi nechám až taky s kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.11.15 17:18

Tak to ja mam všechno po synovi..takže nic kupovat nebudu.. jo, kdybych čekala tu vytouženou holčičku tak budu nakupovat jak blazen.. ale takhle vubec nemusím.. :D a abych pravdu řekla tak nevím čím to.. ale vubec se mi do toho ani nechce.. když jsem čekala prvního syna tak jsem už nakupoval jen co jsem zjistila že jsme těhotna.. a ted prostě si řikam času dost, času dost a vubec se mi nechce.. :D :nevim:
JINAK děvčatka,.. kamaradka mi řikala at jdeme do kina s přitelem na paranolmal activity.. jako ja jsem hodně hororova a viděla jsem snad uplně všechny horory.. ale ted v tehotenství jsme netušila že mi to nesedne no.. jako horor nic moc. ale prostě se lekaš jak magor.. a chudak Šimonek mě v bříšku kopal.. :/ takže přiště raději komedii.. :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.11.15 17:47

@Sofieee Ou tak na to bych nešla ani bez těhotenství..:-D já viděla jen parodii - Pár nenormálních aktivit.. 1 šla ale u 2 už mě taky nebylo nejlíp :-D já bycha ted v kině na Celebrity. s.r. o. a Fakjů pane učiteli 2 a super :))))
Jinak nakupovat se mi taky nechce..a přitom nakupování tak miluju a vždycky jsem si řikala jak budu mit hroznejch věcí doma už od začátku..a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.11.15 18:07

Ahoooj :-) ja si v sobotu byla zaplavcit a krasne se mi uvolnily trisla :palec: teda na lekaci horor bych asi nesla, stacil mi „ghoul“ doma z postele :roll: nenakupuju njak zvlast, neco se mi tu kupi v pytlich :dance: kocarek zatim jenom vybranej a slozenej prebalovak ve „skladsti“co po Novym roce budem predelavat na pokojicek :pankac: Jinak tedko v patek budem bourat umakartovy jadro a bude se stavet nova koupelna a pojedu si vybrat kuchyn :P takze ikea nas taky ceka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
9.11.15 18:26

Myslim, ze ikea bude teď nase velka spolecna kamaradka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.11.15 09:05

Ahoj děvčata! včerejší kontrola dopadla na výbornou:-)mímo je v pořádku a za 14 dní nás čeká velký ultrazvuk. a konečně se nám ta princezna ukázála, byla jsem zvědavá na reakci přítele, pač jsem myslela, že by radši kluka, protože přece bude po tatínkoj hokejista, ale překvapil mě:-)je nadšený a u vybírá jméno pro holčičku, jo a hokejistka to nebude, bude z ní prý ragbistka :lol: u nás spíš nakupuje jenom babička, ale ted to začne, už se nato těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.11.15 11:34

Ja se jeste holky chtela zeptat, co rikate na nebesa a moskytiery nad postylkou? Me se to teda libi, ale prijde mi to trosku jako vyhozeny penize :think:
U nas taky nakupuje hodne babicka, no prvni vnouce, a od ty doby co ma chytrej telefon, tak nestiham ani otevirat maily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
10.11.15 11:49

@Wendacek taky jsem nad moskytyerou a nebesy uvazovala, ale jelikos jsme v podkrovy, tak nebude nic :( takze nas cekaji sitky do oken at male neni dostipane :) je fakt, ze to vypada moc moc pekne, takove roztomiloucke :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.11.15 12:06

@Wendacek ja nebesa taky chci:) cetla jsem ze se miminko díky tomu cítí v postýlce bezpečněji:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.15 15:06

@Wendacek nebesa muzou byt na postylce krasna, ale prijdou mi neprakticka. Jen hadr na usazovani prachu. A beru to jako vyhozene penize. Stejne tak moskytieru na postylku. Moskytiera = proti moskytum - ty u nas v CR teda zatim nemame. Beru ji na kocarek, az prcka dam na zahrade spinkat na vzduch. To jo, ale doma? Nejsme v tropech. Radeji za usetreny peniz koupim neco jineho.
Jinak ja tento mesic kupuju komodu na oblecky, a pak zacnu vybalovat veci od segry a nakupovat nezbytnosti, pomalinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí