Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jako takhle, za mě by to po mělo být mnohem víc vidět, moc bych se k tomu neupínala ![]()
Test bude nejspis vadny, z jedny strany je silnejsi nez z druhy, po osme ti vsichni rikame, ze mamatesty delaji falesne duchy a je mi dost divny, ze na to ze se nesnazite o dite testujes 2× denne ![]()
@Liskulaska píše: Více
Vždyť tu píše pořád dokola a stejně si dělá co chce a na rady nedá ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano, to vime
neda se nic delat, az ho vysadis, uvidis, jestli dojde MS.
Ale test je podle me negativni, myslim ze muzes byt v klidu a uzit si hory.
Jak už tu zaznělo je to mamatest. Takové duchy dělá. Není to u něj záruka vůbec ničeho. Kup si dr max test. A ten bude podle mě sněhobílej.
A kam že to jedete, když je tady kvůli tomu takový drama už takovou dobu?
Doufám, že minimálně Maledivy ![]()
A teda upřímně nechápu pokud se tedy snažíte o dítě, nebo nesnažíte, ale nechráníte se. Proč si proboha necháš napsat Norethisteron!!! A proč když už to podezření máš, že bys mohla být těhotná ho proboha okamžitě nevysadíš!!! Sorry ale tohle už zavání nějakou diagnózou. Žádná z padesáti diskuzí, které tady založíš tu situaci nevyřeší.
Stojí ti ta dovolená bez menzes za to???
@Karinkas mám doma ho už skoro 2 roky nacaty tak sem ani nemusela na gyndu 😁 😁 😁
Je ještě šance… Na co?
Píšeš: „Duch“ 15dni po styku je ještě šance?
A pak: … jsem cca 14dni po nechráněným styku bohužel v období plodných dnů, teď beru 3dny norethisteron kvůli dovolené… takový náznak hned dusika vyjel…
Takže šance, že nejsi těhotná? Jo, je. Šance, že jsi těhotná? Jo, je.
Proč to řešíš? Jestli je priorita dovolená bez MS, ber dál norethisteron. Jestli je priorita případné těhotenství, tak ho pro jistotu vysaď. Jestli jsi těhotná, tak ta MS stejně nepřijde. ![]()
No, tak když uz ho beres, tak uz je to dost jedno…
Ahojky jsem cca 14dni po nechráněným styku bohužel v období plodných dnů, teď beru 3dny norethisteron kvůli dovolené a pro jistotu jsem testovala večer mamatest večer snehobily, ráno jsem šla udělat druhý test a takový náznak hned dusika vyjel a od rána je tam na testu pořád cosi vidět, tohle je foceny v limitu, jsem teď v období menstruace ale beru norethisteron, jediný, že mi začali dneska prsa dost divně tahat ale to přikládám tomu norethisteron… Vidíte? Nebo už 15dni po styku by byla myslím jasná čárka..