Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Chtela jsem se zeptat zda nemate podobne zkusenosi. V den ocekavane MS (vcera) jsem si delala tehotensky test. Nejprve se zobrazila jedna carka po chvili jsem se na test zadivala a uvidela jsem jak ze spod testu „jede“nebo nevim jak to nazvat
druha carka, ta pomalu jela, predbehla tu druhou carku a zmizela v horni casti testu. Dnes se mi to stalo zas. Nemate s tim zkusenosti prosim? Je to duch nebo n
eni? Moc dekuji.
To se mi stává často že projede čárka a pak se rozpije v testu a těhotná nejsem.
Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale podle mne je to ta vlhkost (moč), která se postupně vsakuje do papírku od spodu nahoru, pokud teda „jela“ tím směrem.
JJ to se mi stává taky, a pak mám infarkt, že jsem těhotná
Duch to není.
@LL taky bych řekla že je to vlhkost mě to dělal kdysi a dělá i teď skoro každý test, zvlášť mamatesty a dělá to i ovulační test ![]()
Taky si myslím, že je to jen jak nasakuje vlhkost. Duch by tam zůstal napořád (mám ho schovaný 8 let a pořád tam je
) a pokud to jen přejede, tak to není dušík.
To je normální průběh testu. Ta nasáklá moč reaguje s testem postupně, jak se nasává, proto to vypadá, jako kdyby tam jel duch.
Tohle bude klasické nasátí moči. Ale já jsem měla prvního ducha tak neviditelného, že až při vyhazování testu jsem si teprve všimla jemného proužku. Zkus to tak za 3 dny a uvidíš, pokud nic, tak to nevypadá ![]()