Duch, co proběhl

15
28.2.13 07:49

duch co "proběhl"

Ahoj holky. Chtela jsem se zeptat zda nemate podobne zkusenosi. V den ocekavane MS (vcera) jsem si delala tehotensky test. Nejprve se zobrazila jedna carka po chvili jsem se na test zadivala a uvidela jsem jak ze spod testu „jede“nebo nevim jak to nazvat :-D druha carka, ta pomalu jela, predbehla tu druhou carku a zmizela v horni casti testu. Dnes se mi to stalo zas. Nemate s tim zkusenosti prosim? Je to duch nebo n :think: eni? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
28.2.13 07:51

To se mi stává často že projede čárka a pak se rozpije v testu a těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
28.2.13 07:54

Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale podle mne je to ta vlhkost (moč), která se postupně vsakuje do papírku od spodu nahoru, pokud teda „jela“ tím směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
28.2.13 07:55

JJ to se mi stává taky, a pak mám infarkt, že jsem těhotná :lol: :lol: Duch to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
28.2.13 08:27

@LL taky bych řekla že je to vlhkost mě to dělal kdysi a dělá i teď skoro každý test, zvlášť mamatesty a dělá to i ovulační test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.2.13 08:45

Taky si myslím, že je to jen jak nasakuje vlhkost. Duch by tam zůstal napořád (mám ho schovaný 8 let a pořád tam je :mrgreen: ) a pokud to jen přejede, tak to není dušík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.2.13 09:05

To je normální průběh testu. Ta nasáklá moč reaguje s testem postupně, jak se nasává, proto to vypadá, jako kdyby tam jel duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
28.2.13 09:37

Tohle bude klasické nasátí moči. Ale já jsem měla prvního ducha tak neviditelného, že až při vyhazování testu jsem si teprve všimla jemného proužku. Zkus to tak za 3 dny a uvidíš, pokud nic, tak to nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.2.13 09:57

Dekuju vsem za odpovedi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie