Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Misa1993 tohle znam a bohuzel jsou to negativni testy. Vidim ho taky, ale tyhle testy to ted delaji. Hlavne po zaschnuti ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonymitu.
Co myslíte. Jsem nebo ne? Potratila jsem v 5 týdnu před 7 týdny. To jsem pak už hodnoty měla na 0. Menstruaci jsem nedoslala. V pondělí jsem jen lehce zašpínila, ale fakt jen lehce. Děkuji za radu
Co myslíte. Jsem nebo ne? Potratila jsem v 5 týdnu před 7 týdny. To jsem pak už hodnoty měla na 0. Menstruaci jsem nedoslala. V pondělí jsem jen lehce zašpínila, ale fakt jen lehce. Děkuji za radu
@Anonymní píše:
Myslím, že jo.
@Anonymní píše:
Devcata ! Nerada otravuji a delam tohle poprve … Ale ! 5 dni zpozdeni a test vypada takhle .. co myslite ? ![]()
@kissi @Fredddyyy Obojí negativní. Pokud tam něco vidíte, jsou to nejspíš rysky.
Ahojky, delala jsem si dneska test a vyšel mi takto divne. Nevím jestli je negativní nebo něco jako duch…vypadá to divne- místo ducha je tam jen skvrnka
jinak sex byl 4 dny před ovulaci takže myslim, ze nic, ale jsem nedockava…
@Anonymní píše:
Ahojky, delala jsem si dneska test a vyšel mi takto divne. Nevím jestli je negativní nebo něco jako duch…vypadá to divne- místo ducha je tam jen skvrnkajinak sex byl 4 dny před ovulaci takže myslim, ze nic, ale jsem nedockava…
Vadný test. Zensky, kupujte si aspon dva naraz.