Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3264
25.3.18 22:13

@Fredddyyy mam mit zitra ms. Toto je muj test dnes delany v 16.00h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
25.3.18 22:15

@Fredddyyy
Jinak ani, vidim tam pidi dusika :-) navic mas krasny i ovulacni testik :-) zitra rano testni a napis :-) drzim prsticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
25.3.18 22:17

@Fredddyyy ja takoveho mela ve ctvrtek :-) moooc drzim prsticky a zitra rano napis a vyfot ranni testik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
26.3.18 11:46

@janka23 kdyz udela odpoledne takovou carku tak uz bych to nebrala jako ducha :-) budu drzet pesti at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.3.18 15:10
@janka23 píše:
@Fredddyyy
Jinak ani, vidim tam pidi dusika :-) navic mas krasny i ovulacni testik :-) zitra rano testni a napis :-) drzim prsticky

Jenze dnes odpo je takovy. Takze nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
26.3.18 21:26

@Fredddyyy neves hlavu, zkus testnout zitra a pokud se MS nedostavi tak objednat k mudr na krev. Ta je rozhodujici. drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 21:54

Tehotenske testy

Dobrý večer maminky chtěla jsem se zeptat zda jste mely taky ducha na tehu testu a kdyz jste si pak delaly digitalni test bylo tam tohle?
Dekuji moc za vsechny rady ktere mi dáte, uz jsem objednana na gynekologii. Strasne moc si prejeme s pritelem miminko ♡

• Citovat
  • Upravit
106
4.4.18 09:50
@Anonymní píše:
Dobrý večer maminky chtěla jsem se zeptat zda jste mely taky ducha na tehu testu a kdyz jste si pak delaly digitalni test bylo tam tohle?
Dekuji moc za vsechny rady ktere mi dáte, uz jsem objednana na gynekologii. Strasne moc si prejeme s pritelem miminko ♡

Testy jsou lehce pozitivni, ale kdyz to potvrdil digitalni mela by jsi byt tehu. Drzime palce at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 15:24

@Mnberuska dekuji dneska dalsi udelany test a je uplne silna carka jako kontrolni :o :srdce:

• Citovat
  • Upravit
106
4.4.18 21:54
@Anonymní píše:
@Mnberuska dekuji dneska dalsi udelany test a je uplne silna carka jako kontrolni :o :srdce:

Tak to uz bude tehu. Kolik dni mas zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 23:37

@Mnberuska určitě musi byt :) 10dnu zitra 11

• Citovat
  • Upravit
5
7.4.18 20:41

Dobrý večer, mám na Vás prosbičku, jsem asi blázen. Teď v září to budou 2 roky, co jsme přišli o miminko. :,( Snažíme se pořád, ale bohužel se nám nedaří. Teď mám zpoždění už 8 dní, mám nateklá a na pohmat tvrdá prsa.
Zkoušela jsem test a na všech mám bohužel jen slabé duchy, zkoušela jsem včera a dnes ráno.
Chtěla bych jen vědět jestli je vidíte taky nebo už mi hrabe.
Děkuji a hezký večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
7.4.18 21:19

@Misa1993 něco tam vidím, ale 8 to už by měla být poradna dalnice. Zkus za 2 dny jestli bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.4.18 21:30

@Géčko
Moc Vám děkuji za odpověď, určitě zkusím. Já už jsem z toho všeho trošku blázen. Už se takhle snažíme 4 roky, povedlo se to, ale jak už jsem psala, skončilo :( a teď nic. Jsme s partnerem už zralý do blázince ;( moc Vám ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
8.4.18 07:25

Já teda vidím negativní testy. Není tam ani náznak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí