Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Myslíte? I když se cítím jak kdybych to měla dostat?
To je normální příznak těhotenství, to fakt nic neukazuje
.
@rozand píše:
To je normální příznak těhotenství, to fakt nic neukazuje.
Děkuji ![]()
Dobré ráno, dneska jsem udělala dva různé testy a mamatest ukázal ducha, Dr. Max zas jen rysku. Tak jsem z toho popravdě jelen. Když už použiju dva různé testy, stejné citlivosti, tak by to snad mělo ukázat stejně, ne?
Jinak oba testy byly dělané ve stejnou dobu a obojí se ukázalo v limitu.
Dobré ráno děvčata. Dneska jsem udělala tt a je negativní. Je to týden co mám zpoždění menstruace. Už mi to za ty nervy a lovení duchů nestojí. S manželem se budeme snažit dál o miminko. Po 9ti měsících jsem už zadoufala že se to povedlo. No nic, hlavní je, naházet flintu do žita.
Ahoj je tady nějaká žena co se snaží o mimi a testuje a nic a hledá kamarádku?ať napíše ráda pokecam
Ahoj vidíte něco test delany minulý týden.zkoumam ale prostě tam carka asi je.co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj vidíte něco test delany minulý týden.zkoumam ale prostě tam carka asi je.co myslíte?
Nový test jsi nedělala? Ze starého testu se to fakt nedá určit. ![]()
Teď jsem dělala test a nic tam není tam jsem z toho jelen minule byl duch a teď asi nic.možná je ta moc moc koncentrovana.
Já to měla minulý měsíc podobně. Nic si z toho nedělej. Pak jsem naklusala na gingu pro pigaro a za týden od injekce se ms dostavila. Takže teď to zkoušíme znovu.
Myslíte? I když se cítím jak kdybych to měla dostat?