Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Milacek2016 a proc proboha testujes tyden pred ms?
prijde ti to normalni?
@Milacek2016 priste budes testovat hodinu po sexu
. Od zenske co uz dite ma bych tohle blbnuti necekala.
@Milacek2016 me o nic.vyjadruji svuj nazor ze testovani tyden pred ms bych cekala od patnactilete holky. Ja jsem na sve prvni dite cekala 10 let. Ale testovat takhle brzy by me ani nenapadlo.
Ahoj děvčata, dnes druhý den zpoždění menses, udělaný těhu test Livsane citlivost 25 UI/L. Vidíte taky 2 čárky? Já tomu stále nemůžu věřit
přikládám 2 fotky. U druhé jsem sundala kryt. Foufam, že to není jen vlčí mlha?
Jsem 8 měsíců po císaři, ms mám pravidelnou, poslední byla 11.srpna…
@Karolinka2021 takze mas dva tydny spozdeni? Jak mas dlouhy cyklus? Kolem 11teho zari mela dojit dalsi a nedosla? Jako duch tam je ![]()
@Citronkalekninka jojoo měla dojít kolem 11 září,chodí pravidelně po 28dnech… ![]()
@Karolinka2021 teda ale dvoutýdenní spozdeni…to uz by mela byt opravdu dalnice.
. Leda ze by jsi mela ovulku pozdeji. No drzim pesti. Snad to bude dobry
dej vedet
@Citronkalekninka uvidíme co z toho bude
u malého,není to tak dávno ???? je mu 8mesicu,jsem měla dálnici až kolem 3mesice ????
@Karolinka2021 aha
tak to jo. A ty jsi testovala jeste ve tretim mesici?
.
@Citronkalekninka jo
chtěla jsem si schovat test na kterém jsou poradné čárky
zjistila jsem to ve druhem měsíci, ovu jsem měla později a jednu ms normálně měla ![]()
Musím napsat zážitek s manželem, aby jste se taky zasmály. Poté co jsem sem dala fotku toho ducha v sobotu a ukázala test manželovi, mi manžel sebral testy a peníze , abych prý neutrácela za další testy, že to prý nechám na přírodě a následném potvrzení, nebo vyvrácení těhotenství u paní doktorky na ginekologii. Nemám já manžela blázna? Takže zatím další test nemám a musím zjistit, kam mi je zašantročil.
![]()