Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Citronkalekninka Zatím nic. Ono se přidaly nějaké problémy u manžela. Musí s tím k doktorovi.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj včera večer jsem dělala test ..hned po 3 minutách jsem se dívala a byl negativní hned jsem poslala kamarádce a vyhodila ..hned na to mi poslala fotku zpět stim že tam je jasně duch vidět tak se obracím na vás vidíte to taky ?![]()
Fotka bez čmáranic by nebyla? Takhle tam není nic vidět.
Je mi skoro 34let a mám podezření ze jsem opět těhotná, vynechala mi menstruace dnes je to šestý den a pořád nic, udělala jsem si test a vyšel takto no já tam vidím ducha čárku, prosím co vidíte vy? Samozřejmě za pár dní si udělám test znovu ale nechci zbytečně létat k doktorovi s duchama. Děkuji za váš názor a pište co vidíte vy. Děkuji ![]()
@Kvitkozlobidlo ja nevim
. Je to dost spatne videt. Mozna tam neco vidim.
@Kvitkozlobidlo ale zase 6 dni spozdeni …to uz by byla dalnice. Pokud mas pravidelnou ms
@Citronkalekninka Dnes jsem si dělala další a je trochu silnější ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, nic tam není že? Děkuji
Nic tam nevidim ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, nic tam není že? Děkuji
Neee nic tam není ![]()
@Kvitkozlobidlo píše:
Je mi skoro 34let a mám podezření ze jsem opět těhotná, vynechala mi menstruace dnes je to šestý den a pořád nic, udělala jsem si test a vyšel takto no já tam vidím ducha čárku, prosím co vidíte vy? Samozřejmě za pár dní si udělám test znovu ale nechci zbytečně létat k doktorovi s duchama. Děkuji za váš názor a pište co vidíte vy. Děkuji
Vidim i na tom novym,co si davala z dneska.Za me tehu. ![]()
@Kvitkozlobidlo no a je to stesti?
psala jsi ze mas podezreni ze jsi opet tehu
Pusobilo to na me ze mas strach z tehu.