Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tam něco více foto zda se mi jako kdyby tam byl dušík…
To vypada na ohraniceni rysky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tam něco více foto zda se mi jako kdyby tam byl dušík…
na jedné fotce něco málo uplně malinkato vidím.. zkus za 2 dny testovat a uvidíš ![]()
@Anonymní píše:
@Shari81 co je to kontrolní ryska?
ryska je na místě kde by měla být druhá čárka…ryska je tensí a není růžová. Možná to je i jak to někdo víc namáčí ale to nevím.. Mě se to nikdy na žádném neobjevilo když jsem to dělala podle návodu
Toto není ryska. ryska je tenká čárka a jde celkem pěkně vidět… totot je sušík růžový tlustý.. zkus za 2 dny.. už máš zpoždění?
Ale teda vidím na tom prvním když to zvětším na druhém ne tak uvidíš
@Kajka9 zkusím zítra ještě jeden takže toto není ryska tak co to je?
bolí mě prsa a občas břicho
a pálí šíleně žaha, a výtoky ![]()
@Anonymní píše:říkám duch.. ryska tu má každý test a neznamená těhotenství když někdo loví může vidět rysku a pak si myslí že je to duch.. duch je začátek těhu teda může být a pak teda záleží jestli bude sílit.. proto se mají dělat testy po vynechání aby člověk nelovil duchy
@Kajka9 zkusím zítra ještě jeden takže toto není ryska tak co to je?bolí mě prsa a občas břicho
a pálí šíleně žaha, a výtoky
A když někdo chce vidět jestli sílí tak dělají testy ob den protože každý den to nemá cenu… obden narůstá HCG takže by to mělo být víc a víc vidět…hlavně dělat citlivost 10 ten je nejcitlivější
@Anonymní píše:
@Kajka9 bojím se protože jeden den spinim a druhý zase ne
No já myslím že tam něco malinko vidím ale musíš prostě počkat!!…
to nemusí vůbec nic znamenat známá měla MS do 4 měsíce o těhu ani nevěděla…
a máš vynechání MS?
Nejlepší je testovat po vynechání aspon 4 dny…protože před MS je to bud a nebo může to s MS odejít takto to má každá minimálně jednou a kdo netestuje tak to ani neví