Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Co myslíte
Já taky nic nevidím, ale zkus zítra, já měla jeden den bílo s druhý den ducha už pěkně viditelného, nyní čekám, říkala jsem si, že si udělám další v sobotu ![]()
Ahoj jsem tady nová. Právě jsem si po týdnu nevolností a problémů pro jistotu udělala těhotenský test. S přítelem nepoužíváme ochranu a já ze zdravotních důvodů neberu prášky. Takže jen včas vytahujeme ![]()
. Mám 5 dní do MS.
Prosím potřebuju oči které poznají ducha na testu. Už na to koukám půl hodiny…a netuším jestli to vidím jen já.
Všem moc děkuju za pomoc!! ❤️ ❤️
Jo, stín tam je, ale přijde mi šedý - to většinou děla prosak rysky. Chtělo by to vidět naživo
@Anonymní píše:
Ahoj jsem tady nová. Právě jsem si po týdnu nevolností a problémů pro jistotu udělala těhotenský test. S přítelem nepoužíváme ochranu a já ze zdravotních důvodů neberu prášky. Takže jen včas vytahujeme![]()
. Mám 5 dní do MS.
Prosím potřebuju oči které poznají ducha na testu. Už na to koukám půl hodiny…a netuším jestli to vidím jen já.
Všem moc děkuju za pomoc!! ❤️ ❤️
Náznak tam je
Něco slabého tam je, ale je velmi brzo na to udělat nějaký závěr zda je to duch nebo ryska. Zkus další test nejlíp v den MS a uvidíš
Já tam nic nevidím
zkus až v den kdy má přijít MS, testuješ brzo ![]()
Ahoj holky je tam něco více foto zda se mi jako kdyby tam byl dušík… ![]()